Energieleverancier DELTA verlaagt energietarieven voor 2016


instapbonus-delta-welkomstkortingDELTA verlaagt vanaf 1 januari 2016 de variabele leveringstarieven voor stroom en gas. Door deze verlaging zullen klanten met variabele leveringstarieven profiteren van een besparing van ongeveer €60,00 per jaar (bij een jaarverbruik van 3.500 kWh elektriciteit en 1.800 m3 gas).

Vaste leveringstarieven het laagst

Bij energieleverancier DELTA kunnen consumenten de leveringstarieven voor stroom en gas ook voor één of drie jaar vastzetten. De vaste leveringstarieven zijn op dit moment, voor stroom en gas, lager dan de variabele leveringstarieven. In het geval van een driejarig energiepakket met vaste leveringsprijzen loopt het prijsvoordeel per jaar op tot ruim €50,00 ten opzichte van een overeenkomst met variabele energietarieven.

Ook dit jaar is DELTA weer de eerste energieleverancier die haar leveringstarieven voor het volgende jaar bekend maakt. Hierdoor kunnen klanten waarvan de overeenkomst binnenkort afloopt een beter keuze maken voor hun nieuwe energiecontract. Deze groep klanten krijgen van energieleverancier DELTA automatisch een nieuw aanbod thuisgestuurd.

Lagere inkoopprijzen reden prijsverlaging

Dat de leveringstarieven verlaagd worden is een direct gevolg van lagere inkoopprijzen die DELTA betaald op de groothandelsmarkt. Op de groothandelsmarkt dalen de prijzen al een tijdje vanwege de blijvend dalende olieprijs. Het totale prijsvoordeel dat consumenten zullen ervaren van de dalende leveringstarieven van DELTA wordt naar verwachting voor een groot deel teniet gedaan door een stijgende energiebelasting en Opslag Duurzame Energie (ODE.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.