Investeren in Nuon zonneparken vanaf vandaag mogelijk

Wilt u ook graag iets goeds doen met uw geld en profiteren van een mooi rendement? Dan kunt u vanaf vandaag investeren in de eigen zonneparken van Nuon. Zowel klanten als niet klanten kunnen obligaties kopen en op deze manier investeren in zonne-energie in Nederland. Dit is goed voor het milieu, en voor de portemonnee.

 

Crowdfunding Zonnepark Velsen

Op dit moment kunnen de eerste investeerders obligaties kopen voor het te realiseren zonnepark nabij de elektriciteitscentrale Velsen-Noord. Door middel van Nuon Samen in Zon kunnen klanten en niet klanten investeren vanaf €250,-. De einddatum voor deze investeringsronde is 3 mei 2018. Voor het project wil Nuon in totaal €986.000,- ophalen. Dit geld zal worden gebruikt voor het bouwen van een zonnepark met circa 7300 zonnepanelen. Wanneer gereed dan zal het zonnepark goed zijn voor 2,3 MW duurzame zonne-energie. Op dit moment is 4% (€35.500) gerealiseerd. Het verwachte rendement op de investering is 3,5%. Vragen over dit project of uw investering? Mail dan naar sameninzon@nuon.com.

 

Rendement

Nuon Samen in Zon B.V. geeft voor de obligatielening een variabele rente van naar verwachting 2%. Hoe hoog de rente precies komt te liggen is afhankelijk van de opgewekte stroom van het zonnepark. Naast dit rendement ontvangen Nuon klanten nog eens 1,5% bonus. Om deze reden kan het verstandig zijn om ook Nuon klant te worden na uw investering. Kijk op duurzaaminvesteren.nl voor meer informatie omtrent uw investering en de AFM regels.

 

Verduurzaming energieproductie

Na de investeringsronde voor het zonnepark in Velsen zal er naar verwachting ook een investeringsronde komen voor de zonneparken bij de Eemshaven en bij de Nuon energiecentrales in Amsterdam. Door middel van deze investeringsrondes wil Nuon samen met klanten haar energievoorziening verduurzamen.

Naast klanten vraagt Nuon ook medewerkers om mee te doen. Nuon medewerkers konden eerder al investeren in zonnepanelen op het dak van het Nuon hoofdkantoor in Amsterdam en op de energiecentrale Hemweg. Beide projecten verliepen voorspoedig en worden gezien als een groot succes.

 

”We merken steeds meer dat onze klanten een actieve bijdrage willen leveren aan verduurzaming. Nuon Samen in Zon is ideaal voor consumenten en kleine zakelijke klanten die zelf geen mogelijkheid hebben om zonnepanelen te kopen of te huren, maar toch willen meegenieten van de zon.” aldus Martijn Hagens, COO van Nuon.

 

Doelstelling Nuon

Energieleverancier Nuon, en moederbedrijf Vattenfall, hebben de doelstelling om binnen één generatie klimaatneutraal te zijn. Dit doet het energiebedrijf door het aantal fossiele energiebronnen af te bouwen en meer te investeren in duurzame CO2-vrije energiebronnen. Vooral zonne-energie is één van de speerpunten van Nuon. Zo ontving het onlangs nog een SDE+ subsidie voor een zonnepark bij Haringvliet (Zuid-Holland). Daarnaast investeert Vattenfall de komende twee jaar ongeveer 100 miljoen euro in zonneparken en de ontwikkeling van decentrale zonne-energie. Decentrale energieopwekking kan volgens Nuon vooral bij particulieren thuis of op daken van bedrijven.

 

Zonnepanelen huren bij Nuon

Wanneer u niet graag een grote investering doet in zonnepanelen dan kunt u ook zonnepanelen huren via Nuon. Het huren van zonnepanelen via Nuon kan als klant, maar ook als niet-klant. Wanneer u nu besluit om zonnepanelen te huren via Nuon dan ontvangt u de eerste 3 maanden gratis. Hierdoor profiteert u van een korting die kan oplopen tot €150,00. Daarnaast profiteert u nog van diverse andere voordelen waaronder de volgende;

  1. Bespaar direct op uw jaarlijkse energierekening zonder het maken van een grote investering.
  2. Uw zonnepanelen worden door Nuon gemonitord en wanneer nodig kosteloos gerepareerd.
  3. U hoeft zich geen zorgen te maken over de installatie, onderhoud en de verzekering van uw zonnepanelen.

Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen door zonnepanelen te huren bij Nuon? Doe dan de Zonnepanelen Check op de website van Nuon! Zo ontvangt u direct advies op basis van het dak van uw woning. En wanneer u hierna nog interesse hebt dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Meer weten? Check dan de website van Nuon!

Goedkope zonnepanelen huren via Nuon

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave