Overstappen naar Nuon

Overstappen naar NuonWilt u overstappen naar energie van Nuon? Dat is tegenwoordig heel eenvoudig geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is een energiepakket kiezen, uzelf online aan te melden en eenmalig uw meterstanden door te geven. Na uw online aanmelding neemt Nuon het werk van u over en zorgt voor een eenvoudige en soepele overstap van energieleverancier. En de energielevering gaat uiteraard altijd door! Lees hieronder hoe de overstap stap voor stap verloopt.

 

Hoe werkt de overstap naar Nuon?

Bij Nuon profiteert u altijd van een energiepakket dat past bij uw wensen, en van de overstap merkt u zelf eigenlijk helemaal niks. Als klant van Nuon profiteert u tevens van uitjes, kortingen en speciale acties. Hieronder leggen wij uit hoe de overstap in 5 eenvoudige stappen in zijn werking gaat.

Stap 1. Kies online een energiepakket dat bij uw wensen past en vul uw gegevens in op het aanmeldformulier.

Stap 2. Na uw aanmelding heeft u altijd 14 dagen bedenktijd, deze zijn wettelijk vastgelegd om de consument te beschermen. Tijdens uw bedenktijd kunt u nog annuleren of het energiepakket wijzigen. Binnen één week krijgt u altijd een bevestigingsbrief of e-mail.

Stap 3. Binnen 2 weken ontvangt u van Nuon een brief of e-mail met de ingangsdatum van het energiepakket.

Stap 4. Rekening houdend met uw huidige energiecontract zal uw nieuwe energiepakket binnen enkele weken gestart worden. Twee weken voor de definitieve ingangsdatum zullen uw meterstanden opgevraagd worden om een juiste eindafrekening met uw oude leverancier te kunnen maken.

Stap 5. De overstap is voltooid en Nuon zal beginnen met de energielevering. Uw eerste termijnbedrag wordt afgeschreven op de eerstvolgende betaaldag na de ingangsdatum van uw contract.

 

Nuon Blijven Loont voor vaste klanten

 

Kies uw energiepakket

Bij energieleverancier Nuon kunt u nu kiezen uit diverse voordelige energiepakketten. De meest populaire energiepakketten hebben wij verzameld in onderstaande tabel. Kies nu voor het modelcontract en profiteer van flexibiliteit. Dit energiepakket is namelijk maandelijks op te zeggen! Naast het modelcontract kunt u ook kiezen voor Nuon Blijven Loont. Met dit energiepakket spaart u voor een oplopende korting op stroom tot wel 25%! Naast dit energiepakket kunt u ook kiezen voor een kortlopend eenjarig energiepakket. Hierbij profiteert u momenteel ook nog eens van een gratis cadeaubon ter waarde van €150,00!

Vattenfall (Nuon) 1 Jaar Vast

Nuon Groen

Nuon Blijven Loont

Vaste lage tarieven.Vaste lage tarieven.Altijd een actueel tarief.
Nuon regelt uw overstap.100% Groene stroom.Nuon regelt uw overstap.
€250,00 Korting!€155,00 Korting!Tot 25% korting op stroom!

 

Waarom overstappen naar Nuon?

Regelmatig overstappen van energieleverancier is gemiddeld gezien het voordeligste, trouwe klanten betalen bijna altijd meer! Bij Nuon kunt u kiezen uit voordelige vaste energietarieven, duurzame energiepakketten of flexibele energiepakketten met een variabel energietarief. Voor iedereen is er wel een passend energiepakket. Tevens profiteert u van Nuon Exclusief, waarbij u kunt sparen voor leuke cadeaus en uitjes. Meer weten?

Bekijk hier de website van Nuon en lees meer over het overstappen!

Energie expert | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter