Overstappen naar Nuon


Overstappen naar NuonWilt u overstappen naar energie van Nuon? Dat is tegenwoordig heel eenvoudig geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is een energiepakket kiezen, uzelf online aan te melden en eenmalig uw meterstanden door te geven. Na uw online aanmelding neemt Nuon het werk van u over en zorgt voor een eenvoudige en soepele overstap van energieleverancier. En de energielevering gaat uiteraard altijd door! Lees hieronder hoe de overstap stap voor stap verloopt.

 

Hoe werkt de overstap naar Nuon?

Bij Nuon profiteert u altijd van een energiepakket dat past bij uw wensen, en van de overstap merkt u zelf eigenlijk helemaal niks. Als klant van Nuon profiteert u tevens van uitjes, kortingen en speciale acties. Hieronder leggen wij uit hoe de overstap in 5 eenvoudige stappen in zijn werking gaat.

Stap 1. Kies online een energiepakket dat bij uw wensen past en vul uw gegevens in op het aanmeldformulier.

Stap 2. Na uw aanmelding heeft u altijd 14 dagen bedenktijd, deze zijn wettelijk vastgelegd om de consument te beschermen. Tijdens uw bedenktijd kunt u nog annuleren of het energiepakket wijzigen. Binnen één week krijgt u altijd een bevestigingsbrief of e-mail.

Stap 3. Binnen 2 weken ontvangt u van Nuon een brief of e-mail met de ingangsdatum van het energiepakket.

Stap 4. Rekening houdend met uw huidige energiecontract zal uw nieuwe energiepakket binnen enkele weken gestart worden. Twee weken voor de definitieve ingangsdatum zullen uw meterstanden opgevraagd worden om een juiste eindafrekening met uw oude leverancier te kunnen maken.

Stap 5. De overstap is voltooid en Nuon zal beginnen met de energielevering. Uw eerste termijnbedrag wordt afgeschreven op de eerstvolgende betaaldag na de ingangsdatum van uw contract.

 

Nuon Blijven Loont voor vaste klanten

 

Kies uw energiepakket

Bij energieleverancier Nuon kunt u nu kiezen uit diverse voordelige energiepakketten. De meest populaire energiepakketten hebben wij verzameld in onderstaande tabel. Kies nu voor het modelcontract en profiteer van flexibiliteit. Dit energiepakket is namelijk maandelijks op te zeggen! Naast het modelcontract kunt u ook kiezen voor Nuon Blijven Loont. Met dit energiepakket spaart u voor een oplopende korting op stroom tot wel 25%! Naast dit energiepakket kunt u ook kiezen voor een kortlopend eenjarig energiepakket. Hierbij profiteert u momenteel ook nog eens van een gratis cadeaubon ter waarde van €150,00!

Nuon 1 Jaar Vast

Nuon Groen

Nuon Blijven Loont

Vaste lage tarieven.Vaste lage tarieven.Altijd een actueel tarief.
Nuon regelt uw overstap.100% Groene stroom.Nuon regelt uw overstap.
€200,00 Korting!€155,00 Korting!Tot 25% korting op stroom!

 

Waarom overstappen naar Nuon?

Regelmatig overstappen van energieleverancier is gemiddeld gezien het voordeligste, trouwe klanten betalen bijna altijd meer! Bij Nuon kunt u kiezen uit voordelige vaste energietarieven, duurzame energiepakketten of flexibele energiepakketten met een variabel energietarief. Voor iedereen is er wel een passend energiepakket. Tevens profiteert u van Nuon Exclusief, waarbij u kunt sparen voor leuke cadeaus en uitjes. Meer weten?

Bekijk hier de website van Nuon en lees meer over het overstappen!

 

Beoordelingen Nuon

Nuon SKU UPC Model
Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een beve
Oct 25, 2017 by Anonymous
Naam: Corrie de Wit • 
Woonplaats: Rijssen • 
Titel: Erg tevreden 

Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een bevestiging via email en post. Documenten even doorgelezen en alles was zoals besproken. Na enkele weken kreeg ik een bevestiging van de overstap en even later werd ik gevraagd mijn meterstanden door te geven. Afronden van mijn contract bij Essent verliep zoals verwacht en eigenlijk met weinig moeite overgestapt. Mede hierdoor tevreden over de huidige dienstverlening van Nuon.


Altijd tevreden geweest als klant bij Nuon. Overstap verliep heel goed en kosten bijna geen moeite. Communicatie per mail en post is erg duidelijk. On
Aug 23, 2017 by Anonymous
Naam: Michel • 
Woonplaats: Amersfoort • 
Titel: Tevreden klant 

Altijd tevreden geweest als klant bij Nuon. Overstap verliep heel goed en kosten bijna geen moeite. Communicatie per mail en post is erg duidelijk. Online via Mijn Nuon account is ook veel informatie te vinden of te wijzigen. Kreeg tijdens mijn overstap nog een gratis tablet ook. Wellicht op termijn weer overstappen voor een scherpere deal maar momenteel blij als klant van Nuon.


Goed geholpen door de klantenservice van @Nuon, verhuizing online doorgeven lukte niet, binnen drie werkdagen reactie + oplossing. Toppie.
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Tim B. • 
Woonplaats: Onbekend • 
Titel: Goed geholpen 

Goed geholpen door de klantenservice van @Nuon, verhuizing online doorgeven lukte niet, binnen drie werkdagen reactie + oplossing. Toppie.


Ben al 6 jaar met tevredenheid klant van de Nuon. Goede communicatie en redelijk goed te bereiken via de telefoon. Prijzen kunnen wellicht wat lager m
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Wilhelm • 
Woonplaats: Groningen • 
Titel: Redelijk goed 

Ben al 6 jaar met tevredenheid klant van de Nuon. Goede communicatie en redelijk goed te bereiken via de telefoon. Prijzen kunnen wellicht wat lager maar voor de servic e krijgen ze van mij een voldoende.


Nuon is al vele jaren mijn energieleverancier. Is niet de goedkoopste maar wel de in mijn ogen de eerlijkste. Nuon verrekent netjes de zonnepaneel o
Jan 02, 2016 by Anonymous
Naam: John • 
Woonplaats: Boven-Leeuwen • 
Titel: Hr. 

Nuon is al vele jaren mijn energieleverancier.
Is niet de goedkoopste maar wel de in mijn ogen de eerlijkste.
Nuon verrekent netjes de zonnepaneel opbrengsten met je gebruik.
Elke twee maanden een overzicht van het gebruik, netjes.
Ik heb niets aan kado's zoals laptops, ipads etc. die je toch zelf betaalt, die kan ik zelf wel kopen daar heb ik geen electra-en gasleverancier voor nodig.
Ik blijf bij Nuon.


Nuon !! NEEEE. Nooooit.Dit is mijn advies aan iedereen. Dit is een oneerlijke, onduidelijke en een zeer tricky bedrijf.Redenen waarom niet.
Nov 17, 2015 by Anonymous
Naam: Nawaz • 
Woonplaats: Huizen • 
Titel: NUON ? Niet doen. 

Nuon !! NEEEE. Nooooit.

Dit is mijn advies aan iedereen. Dit is een oneerlijke, onduidelijke en een zeer tricky bedrijf.

Redenen waarom niet.

1. Afspraken door de vertegenwoordiger zijn loze beloftes. En deze baseren op leugens.
2. Na een berekende en afgesproken maandbedrag krijg je toch altijd en steeds maar hogere maandbedragen in rekening.
3. Na een of twee keer contact opnemen en uitleggen willen ze niet begrijpen en klacht oplossen. Je moet maar eindeloos blijven energie en tijd insteken om een fout van hun recht te laten zetten.
4. Bij de jaareinde afrekening betaal je toch flink erbij. Terwijl van te voren door de vertegenwoordiger veel berekend en beloofd was.
5. Als je, je contract opzegt dan proberen ze je alsnog op rotte manieren af te plukken. Dat door middel van onbegrijpelijke boetes op te leggen voor te laat betalingen enz. Terwijl dit eerder nooit gebeurt, zolang je het contract niet opgezegd hebt.


Aangemeld voor de cashback actie, goeie actie met een mooie korting. Top!
Feb 10, 2015 by Anonymous
Naam: Rob v. D. • 
Woonplaats: Den helder • 
Titel: Goeie actie 

Aangemeld voor de cashback actie, goeie actie met een mooie korting. Top!


Al jaren klant. Laatst aangemeld voor blijven loont. Ondanks dat het vast niet de goedkoopste is vind ik Nuon een prettige energieleverancier.
Jan 16, 2015 by Anonymous
Naam: Danny • 
Woonplaats: Middelburg • 
Titel: Prima 

Al jaren klant. Laatst aangemeld voor blijven loont. Ondanks dat het vast niet de goedkoopste is vind ik Nuon een prettige energieleverancier.


Het is alsof je helemaal niet van energieleverancier bent gewijzigd.Je merkt er helemaal niets van.
Dec 14, 2014 by Anonymous
Naam: Paul • 
Woonplaats: Stompetoren • 
Titel: Niks gemerkt 

Het is alsof je helemaal niet van energieleverancier bent gewijzigd.Je merkt er helemaal niets van.


Nette, duidelijke afhandeling overstap. Laag vastrecht.
Dec 14, 2014 by Anonymous
Naam: Lotte • 
Woonplaats: Arnhem • 
Titel: Prima 

Nette, duidelijke afhandeling overstap. Laag vastrecht.


Aangemeld voor Blijven loont, goede actie om loyale klanten te belonen!
Nov 04, 2014 by Anonymous
Naam: H.G. • 
Woonplaats: Purmerend • 
Titel: Blijven loont 

Aangemeld voor Blijven loont, goede actie om loyale klanten te belonen!


Opzich goed maar na enkele jaren zit ik volgens mij wel wat duurder.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Sjors • 
Titel: Oke 

Opzich goed maar na enkele jaren zit ik volgens mij wel wat duurder.


Tot nu toe alles prima verlopen, nu wachten op de eindafrekening.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: C.H.J.WH. • 
Titel: Nuon 

Tot nu toe alles prima verlopen, nu wachten op de eindafrekening.


3.8 5.0 13 13 Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een bevestiging via email en post. Doc Nuon