Nuon medewerkers zetten zich in voor het goede doel


nuon-groen-uit-nederlandNuon zet zich in om verantwoord maatschappelijk te ondernemen en wil graag een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Nuon doet dit door middel van zijn medewerkers in te zetten in verschillende projecten op het gebied van vrijwilligerswerk. Hiervoor heeft energieleverancier Nuon een speciale stichting in het leven geroepen, genaamd de Nuon Foundation. Deze stichting zet zich in, en coördineert, allerlei verschillende vrijwilligersactiviteiten.

Vrijwilligersprojecten

Nuon Foundation werkt nauw samen met onder andere Stichting Opkikker, De Zonnebloem, Nederland Cares en NL Doet. Medewerkers van Nuon kunnen bijvoorbeeld meegaan als begeleider tijdens deze verschillende vrijwilligersprojecten. Hierbij bieden zij ondersteuning aan gezinnen met ernstig zieke kinderen, vergezellen gehandicapten naar theatervoorstellingen of houden ouderen gezelschap tijdens uitjes.

Eigen initiatieven

Om medewerkers enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk kunnen medewerkers zelf ook met initiatieven komen. Medewerkers kunnen zich aanmelden bij de Nuon Foundation als vrijwilliger of zij kunnen steun aanvragen voor een vrijwilligersproject, waarin de betreffende medewerkers zich belangeloos kunnen inzetten voor de maatschappij.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.