Ervaring Nuon


Hebt u ervaring met Nuon? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over energieleverancier Nuon zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!
 

 

Over Nuon

ervaring-energieleverancier-nuonEnergieleverancier Nuon is een van de grootste energieleveranciers van Nederland, het levert aan ongeveer 2,2 miljoen particulieren, organisaties en bedrijven in Nederland. Nuon produceert en distribueert elektriciteit, gas, warmte en koude. Hiernaast biedt het haar klanten ook een groot aanbod aan energiebesparende diensten en producten aan. Nuon krijgt van de Consumentenbond een 6,5 als rapportcijfer waarmee de energieleverancier relatief laag scoort. Op deze pagina leest u de ervaring van andere klanten met energieleverancier Nuon. U kunt via onze website tevens uw eigen ervaring toevoegen.
 

 

Ervaring met Nuon

Consumenten die een ervaring hebben met energieleverancier Nuon kunnen deze eenvoudig achterlaten om andere te consumenten helpen met het vergelijken van de verschillende energieleverancier. Door middel van ons ratingsysteem valt te zien dat energieleverancier Nuon gemiddeld een ruime 8 scoort op basis van ruim 100 stemmen. Hieronder kunt u tevens de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd op onze website.

Naast de reviews ontvangt Nuon een 7,6 op basis van meer dan 2600 beoordelingen op haar eigen website. Hierbij blijkt de energieleverancier vooral op het gebied van klantvriendelijkheid en klantenservice goed te scoren. Tevens geeft 83% van de klanten aan dat het Nuon zou aanraden aan andere. Ook een ervaring achterlaten over energieleverancier Nuon? Doe dat dan onder aan deze pagina!
 

Ingezonden ervaringen met Nuon

Hieronder vindt u de beoordelingen van andere consumenten die klant waren of zijn bij energieleverancier Nuon.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 10 reviews
 by Maria van Loon on Nuon

overstap naar Nuon is gelukt, ik hoop dat ik nu groenere energie krijg

 by Geverifieerde gebruiker on Nuon

Aangemeld voor de cashback actie, goeie actie met een mooie korting. Top!

 by Annie on Nuon

Ben al 16 jaar klant van Nuon. Jammer dat ik me moet aanmelden voor deze actie en akkoord moet gaan met een nieuw energiecontract. Waarom wordt deze actie niet automatische aangeboden aan trouwe klanten?

 by Geverifieerde gebruiker on Nuon

Al jaren klant. Laatst aangemeld voor blijven loont. Ondanks dat het vast niet de goedkoopste is vind ik Nuon een prettige energieleverancier.

 by Geverifieerde gebruiker on Nuon

Het is alsof je helemaal niet van energieleverancier bent gewijzigd.Je merkt er helemaal niets van.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Ervaring Nuon toevoegen

Heeft u ervaring met de producten, service of kwaliteit van energieleverancier Nuon? Voeg deze dan ook toe op onze website! Door het toevoegen van uw ervaring kunt u andere consumenten helpen tijdens het vinden van een nieuwe energieleverancier. Druk nu op onderstaande button en vul het formulier in om uw beoordeling in te zenden. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.