Ervaring Nuon


Hebt u ervaring met Nuon? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over energieleverancier Nuon zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!
 

 

Over Nuon

ervaring-energieleverancier-nuonEnergieleverancier Nuon is een van de grootste energieleveranciers van Nederland, het levert aan ongeveer 2,2 miljoen particulieren, organisaties en bedrijven in Nederland. Nuon produceert en distribueert elektriciteit, gas, warmte en koude. Hiernaast biedt het haar klanten ook een groot aanbod aan energiebesparende diensten en producten aan. Nuon krijgt van de Consumentenbond een 6,5 als rapportcijfer waarmee de energieleverancier relatief laag scoort. Op deze pagina leest u de ervaring van andere klanten met energieleverancier Nuon. U kunt via onze website tevens uw eigen ervaring toevoegen.
 

 

Ervaring met Nuon

Nuon
4.2 op basis van 322 stemmen
Consumenten die een ervaring hebben met energieleverancier Nuon kunnen deze eenvoudig achterlaten om andere te consumenten helpen met het vergelijken van de verschillende energieleverancier. Door middel van ons ratingsysteem valt te zien dat energieleverancier Nuon gemiddeld een ruime 8 scoort op basis van ruim 100 stemmen. Hieronder kunt u tevens de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd op onze website.

Naast de reviews ontvangt Nuon een 7,6 op basis van meer dan 2600 beoordelingen op haar eigen website. Hierbij blijkt de energieleverancier vooral op het gebied van klantvriendelijkheid en klantenservice goed te scoren. Tevens geeft 83% van de klanten aan dat het Nuon zou aanraden aan andere. Ook een ervaring achterlaten over energieleverancier Nuon? Doe dat dan onder aan deze pagina!
 

Ingezonden ervaringen met Nuon

Hieronder vindt u de beoordelingen van andere consumenten die klant waren of zijn bij energieleverancier Nuon.

Nuon SKU UPC Model
Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een beve
Oct 25, 2017 by Anonymous
Naam: Corrie de Wit • 
Woonplaats: Rijssen • 
Titel: Erg tevreden 

Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een bevestiging via email en post. Documenten even doorgelezen en alles was zoals besproken. Na enkele weken kreeg ik een bevestiging van de overstap en even later werd ik gevraagd mijn meterstanden door te geven. Afronden van mijn contract bij Essent verliep zoals verwacht en eigenlijk met weinig moeite overgestapt. Mede hierdoor tevreden over de huidige dienstverlening van Nuon.


Altijd tevreden geweest als klant bij Nuon. Overstap verliep heel goed en kosten bijna geen moeite. Communicatie per mail en post is erg duidelijk. On
Aug 23, 2017 by Anonymous
Naam: Michel • 
Woonplaats: Amersfoort • 
Titel: Tevreden klant 

Altijd tevreden geweest als klant bij Nuon. Overstap verliep heel goed en kosten bijna geen moeite. Communicatie per mail en post is erg duidelijk. Online via Mijn Nuon account is ook veel informatie te vinden of te wijzigen. Kreeg tijdens mijn overstap nog een gratis tablet ook. Wellicht op termijn weer overstappen voor een scherpere deal maar momenteel blij als klant van Nuon.


Goed geholpen door de klantenservice van @Nuon, verhuizing online doorgeven lukte niet, binnen drie werkdagen reactie + oplossing. Toppie.
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Tim B. • 
Woonplaats: Onbekend • 
Titel: Goed geholpen 

Goed geholpen door de klantenservice van @Nuon, verhuizing online doorgeven lukte niet, binnen drie werkdagen reactie + oplossing. Toppie.


Ben al 6 jaar met tevredenheid klant van de Nuon. Goede communicatie en redelijk goed te bereiken via de telefoon. Prijzen kunnen wellicht wat lager m
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Wilhelm • 
Woonplaats: Groningen • 
Titel: Redelijk goed 

Ben al 6 jaar met tevredenheid klant van de Nuon. Goede communicatie en redelijk goed te bereiken via de telefoon. Prijzen kunnen wellicht wat lager maar voor de servic e krijgen ze van mij een voldoende.


Nuon is al vele jaren mijn energieleverancier. Is niet de goedkoopste maar wel de in mijn ogen de eerlijkste. Nuon verrekent netjes de zonnepaneel o
Jan 02, 2016 by Anonymous
Naam: John • 
Woonplaats: Boven-Leeuwen • 
Titel: Hr. 

Nuon is al vele jaren mijn energieleverancier.
Is niet de goedkoopste maar wel de in mijn ogen de eerlijkste.
Nuon verrekent netjes de zonnepaneel opbrengsten met je gebruik.
Elke twee maanden een overzicht van het gebruik, netjes.
Ik heb niets aan kado's zoals laptops, ipads etc. die je toch zelf betaalt, die kan ik zelf wel kopen daar heb ik geen electra-en gasleverancier voor nodig.
Ik blijf bij Nuon.


Nuon !! NEEEE. Nooooit.Dit is mijn advies aan iedereen. Dit is een oneerlijke, onduidelijke en een zeer tricky bedrijf.Redenen waarom niet.
Nov 17, 2015 by Anonymous
Naam: Nawaz • 
Woonplaats: Huizen • 
Titel: NUON ? Niet doen. 

Nuon !! NEEEE. Nooooit.

Dit is mijn advies aan iedereen. Dit is een oneerlijke, onduidelijke en een zeer tricky bedrijf.

Redenen waarom niet.

1. Afspraken door de vertegenwoordiger zijn loze beloftes. En deze baseren op leugens.
2. Na een berekende en afgesproken maandbedrag krijg je toch altijd en steeds maar hogere maandbedragen in rekening.
3. Na een of twee keer contact opnemen en uitleggen willen ze niet begrijpen en klacht oplossen. Je moet maar eindeloos blijven energie en tijd insteken om een fout van hun recht te laten zetten.
4. Bij de jaareinde afrekening betaal je toch flink erbij. Terwijl van te voren door de vertegenwoordiger veel berekend en beloofd was.
5. Als je, je contract opzegt dan proberen ze je alsnog op rotte manieren af te plukken. Dat door middel van onbegrijpelijke boetes op te leggen voor te laat betalingen enz. Terwijl dit eerder nooit gebeurt, zolang je het contract niet opgezegd hebt.


Aangemeld voor de cashback actie, goeie actie met een mooie korting. Top!
Feb 10, 2015 by Anonymous
Naam: Rob v. D. • 
Woonplaats: Den helder • 
Titel: Goeie actie 

Aangemeld voor de cashback actie, goeie actie met een mooie korting. Top!


Al jaren klant. Laatst aangemeld voor blijven loont. Ondanks dat het vast niet de goedkoopste is vind ik Nuon een prettige energieleverancier.
Jan 16, 2015 by Anonymous
Naam: Danny • 
Woonplaats: Middelburg • 
Titel: Prima 

Al jaren klant. Laatst aangemeld voor blijven loont. Ondanks dat het vast niet de goedkoopste is vind ik Nuon een prettige energieleverancier.


Het is alsof je helemaal niet van energieleverancier bent gewijzigd.Je merkt er helemaal niets van.
Dec 14, 2014 by Anonymous
Naam: Paul • 
Woonplaats: Stompetoren • 
Titel: Niks gemerkt 

Het is alsof je helemaal niet van energieleverancier bent gewijzigd.Je merkt er helemaal niets van.


Nette, duidelijke afhandeling overstap. Laag vastrecht.
Dec 14, 2014 by Anonymous
Naam: Lotte • 
Woonplaats: Arnhem • 
Titel: Prima 

Nette, duidelijke afhandeling overstap. Laag vastrecht.


Aangemeld voor Blijven loont, goede actie om loyale klanten te belonen!
Nov 04, 2014 by Anonymous
Naam: H.G. • 
Woonplaats: Purmerend • 
Titel: Blijven loont 

Aangemeld voor Blijven loont, goede actie om loyale klanten te belonen!


Opzich goed maar na enkele jaren zit ik volgens mij wel wat duurder.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Sjors • 
Titel: Oke 

Opzich goed maar na enkele jaren zit ik volgens mij wel wat duurder.


Tot nu toe alles prima verlopen, nu wachten op de eindafrekening.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: C.H.J.WH. • 
Titel: Nuon 

Tot nu toe alles prima verlopen, nu wachten op de eindafrekening.


3.8 5.0 13 13 Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een bevestiging via email en post. Doc Nuon

Ervaring Nuon toevoegen

Heeft u ervaring met de producten, service of kwaliteit van energieleverancier Nuon? Voeg deze dan ook toe op onze website! Door het toevoegen van uw ervaring kunt u andere consumenten helpen tijdens het vinden van een nieuwe energieleverancier. Druk nu op onderstaande button en vul het formulier in om uw beoordeling in te zenden. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.

Voeg een beoordeling toe.


Submit your review
* Verplicht veld

GoedkopeEnergieenGas.nl
Scheepmakerstraat 42 AlkmaarNH1825BP Nederland 
 • 0612345678