Energieleverancier Delta en Ziggo koppelen WifiSpots


instapbonus-delta-welkomstkortingKlanten van energieleverancier Delta hebben sinds deze maand op heel veel locaties buiten Zeeland toegang tot draadloos internet. In totaal gaat het om meer dan 2 miljoen WifiSpots van Ziggo. Na de zomer kunnen klanten van Ziggo gebruik maken van ruim 33.500 WifiSpots van Delta.

 

Op heel veel plaatsen gratis toegang tot internet

Door deze nieuwe samenwerking vormen de Wifi-modems van Ziggo en Delta samen het WifiSpots netwerk. Deze modems bevatten 2 aparte internetnetwerken. Het eerste netwerk is dat van de eigen woning. Het tweede draadloze netwerk geeft, volledig gescheiden (dus ook qua snelheid en verbruik) van het eigen thuisnetwerk, andere toegang tot internet. Dit is de WifiSpot. Hierdoor hebben klanten van Ziggo en Delta op heel veel plaatsen toegang tot internet zonder extra kosten. Voorwaarde om gebruik te kunnen maken van WifiSpots is dat klanten hun eigen WifiSpot ‘aan’ hebben staan. Klanten van Delta die Ziggo WifiSpots willen gebruiken moeten per apparaat eenmalig inloggen bij een Ziggo WifiSpot. In het vervolg zullen zij automatisch ingelogd worden.


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.