UnitedConsumers Overstapweken

UnitedConsumers is sinds 2000 een betrouwbare leverancier van, onder andere, energie. Zij verzorgen namelijk niet alleen energiecontracten want u kunt ook terecht bij UnitedConsumers voor uw zorgverzekering, autoverzekering, GSM abonnement, brandstof en zoals gezegd, voor uw energie.

UnitedConsumers onderscheidt zich van andere energieleveranciers door middel van een consumentencollectief, weleens van gehoord? Meestal loopt een collectieve verzekering via de werkgever en is dit op een andere manier niet mogelijk. UnitedConsumers is er als consumentencollectief voor iedereen, hoe fijn is dat?! Op die manier kan UnitedConsumers een hogere korting aan u aanbieden dan bij andere energieleveranciers.

 

UnitedConsumers Overstapweken

 

Voordelen van UnitedConsumers:

  • Iedereen is welkom.
  • Afspraak is afspraak.
  • Eenvoudig besparen.
  • UnitedConsumers staat altijd voor u klaar.

UnitedConsumers komt met een geweldige actie voor u als nieuwe klant, namelijk de Overstapweken. Hieronder meer uitleg over wat deze overstapweken inhouden. Daarnaast hebben ze tijdens de overstapweken niet alleen een geweldige deal voor uw energiecontract maar ook voor uw autoverzekering, namelijk maar liefst een korting van 15%! Ga naar de website van UnitedConsumers en vindt meer informatie over deze deal maar wees er snel bij, de deal voor de autoverzekering loopt namelijk tot 9 oktober.

 


 

Overstapweken: de Deal

UnitedConsumers heeft de aankomende tijd de overstapweken. Wat houden deze overstapweken in? Als u nu overstapt van uw huidige energieleverancier naar UnitedConsumers, dan krijgt u een welkomstbonus van maar liefst €160! Geweldig toch?!

U krijgt de welkomstbonus van €160 bij een energiecontract voor stroom en gas van 3 jaar met een vaste prijs. Voordelen hiervan? Een mooie welkomstbonus en een vaste energietarief, zodat u zich niet druk hoeft te maken om een prijs die kan stijgen. U weet daardoor 3 jaar lang waar u aan toe bent. Wacht niet langer en ga naar de website van UnitedConsumers en sluit uw energiecontract vandaag nog over. Toch nog even nadenken? Geen probleem maar houdt er rekening mee dat de overstapweken geldig zijn tot 8 oktober.

Geweldige deal toch?! Wacht niet langer en ga klik hier om naar de website van UnitedConsumers te gaan. Kies voor de optie overstapweken en meld u aan. Vervolgens krijgt u een persoonlijke inlogcode waarmee u terecht kunt op Mijn UnitedConsumers. Hier vindt u meer informatie over de opgebouwde korting en wanneer u deze ontvangt.

 

UnitedConsumers Overstapweken

 

100% groene stroom

Bij UnitedConsumers sluit u altijd een voordelig stroomcontract af. De stroomprijs ligt namelijk altijd 10% gemiddeld lager dan het landelijk gemiddelde. Een ander voordeel van het afsluiten van stroom bij UnitedConsumers is dat u altijd 100% groene stroom krijgt.

Hoe het komt dat de stroomprijs bij UnitedConsumers gemiddeld 10% lager ligt dan landelijk? Dat komt doordat zij ieder e maand de stroomtarieven van de 10 grootste energiemaatschappijen vergelijken. Dit noemen zij de gemiddelde landelijke energieprijs (GLE). UnitedConsumers legt de stroomprijs altijd 10% lager dan dit gemiddelde.

UnitedConsumers Overstapweken: Autoverzekering met 15% korting!

Naast de overstapweken met de welkomstbonus van €160 voor uw energiecontract, heeft UnitedConsumers ook een top deal voor uw autoverzekering. Sluit nu uw autoverzekering af bij UnitedConsumers en krijg 15% korting op uw autoverzekering! Doe hier de premie-check en vergelijk eenvoudig meer dan 100 verzekeringen van 15 bekende verzekeraars. Bij UnitedConsumers heeft u gegarandeerd een lage prijs voor uw verzekering, helemaal met de 15% korting van de overstapweken. Maar dat is nog niet alles! U spaart altijd minimaal 5% korting op uw autoverzekering in uw persoonlijk bespaartegoed. Dit tegoed kunt u vervolgens laten uitkeren op uw bankrekening, geweldig toch?!

Voordelen van een autoverzekering via UnitedConsumers:

  • Actievoordeel.
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis overstapservice.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave