Ontvang tot €400 korting bij Budget Energie

Wanneer u kiest voor Budget Energie met een contract van 3 jaar, dan profiteert u van een korting van maar liefst €400,00! Hiervoor krijgt u 1 jaar lang stroom en gas tegen vaste, lage tarieven. Het voordeel hiervan is dat u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen.


.

Geweldige aanbieding toch? U kunt hier naar de website van Budget Energie om over te stappen. Overstappen is voor u heel eenvoudig, Budget Energie neemt u een hoop uit handen. Op de website van Budget Energie kiest u voor het product 1 jaar Vast en vul een aantal persoonlijke gegevens in. Zodra u het aanmeldformulier hebt ingevuld en verstuurd, krijgt u direct een bevestigingsmail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd.

Zodra de 14 dagen bedenktijd om zijn, dan gaat Budget Energie uw lopende contract bij uw huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te doen! Zodra uw huidige contract is opgezegd, ontvangt u bericht van Budget Energie dat uw overstap officieel is. Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig uw meterstanden door te geven. Hiermee kan uw oude energieleverancier namelijk een juiste eindafrekening maken! Wilt u zich meteen aanmelden? Ga dan naar de website van Budget Energie!

De aanbieding wordt nog mooier: Als u Budget Energie combineert met een Alles-in-1 of Mobiel deal, dan ontvangt u een combikorting van minimaal €5 per maand!

 

Budget Energie welkomstbonus van €400

 

Voordelen Budget Energie

    • U kunt uw tarieven vastzetten voor 3 jaar. Hierdoor heeft u geen last van eventuele prijsstijgingen.
    • Geen gedoe: uw overstap wordt voor u geregeld.
    • Goede service en geen onnodige poespas.
    • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd, geen keuzestress dus!
    • Profiteer van maar liefst een korting tot €400 op Budget Energie 1 Jaar Vast.

 

100% Groene stroom

De groene stroom die Budget Energie levert, is 100% groene stroom uit Nederland en andere Europese landen. Budget Energie levert groene stroom en is ook nog eens een hele goedkope energieleverancier. De groene stroom die zij leveren bestaat uit zonne- en windenergie.

Budget Energie is transparant over waar hun groene stroom vandaan komt. Door middel van het stroometiket kunt u zien waar de stroom vandaan komt. Meer weten over waar de groene stroom van Budget Energie vandaan komt? Ga dan naar de website van Budget Energie.

Alles-in-1

Bij Budget Energie kunt u naast uw energiecontract, ook terecht voor uw andere contracten zoals internet, tv & bellen. Sluit nu 6 maanden een alles-in-1 contract af voor maar liefst €17 per maand. Heeft u liever een cadeau bij het afsluiten van een alles-in-1 contract? Dat kan ook. De waarde van het betreffende cadeau kan oplopen tot wel €260!  Bij Budget Energie weet u zeker dat u het goedkoopste uit bent want volgens onderzoek van de consumentenbond is een alles-in-1 pakket bij Budget Energie de beste en goedkoopste optie.

 

 

Budget alles in 1

Mobiel

Budget Energie biedt ook sim only abonnementen aan voor mobiel bellen, sms’en en internetten. Als u een sim only abonnement afsluit bij Budget Energie, dan gaat dit via het netwerk van KPN. Als u nu een 2-jarig sim only abonnement afsluit bij Budget Energie, dan ontvangt u de eerste 6 maanden €5 korting per maand op zowel het Budget Mobiel Basis als op het onbeperkt abonnement.

Kortom, bij Budget Energie kunt u terecht voor een geweldige korting op uw stroom en gas, namelijk €350! Daarnaast kunt u ook voor uw andere zaken terecht bij Budget Energie, zoals bellen, tv & internet. Als u kiest voor alles-in-1, dan heeft Budget Energie momenteel een top aanbieding, namelijk de eerste 6 maanden voor maar liefst €17! Tenslotte, voor mobiel bellen bent u ook voordelig uit, u krijgt namelijk bij een 2-jarig abonnement de eerste 6 maanden €5 korting. Ga naar de website van Budget energie voor meer informatie.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave