Nuon Zakelijk

Nuon Zakelijk is er voor elke ondernemer en voor elke onderneming! Het maakt niet uit of u een bedrijf aan huis hebt, een winkel heeft of een industriële bedrijf hebt. Nuon Zakelijk biedt altijd een voordelige oplossing. Bij Nuon valt u onder de tak kleinzakelijke bedrijven wanneer uw onderneming minder dan 3 x 80 Ampère verbruikt en uw gasverbruik onder de grens van 40 kubieke meter aardgas per uur ligt. In het geval van stadswarmte (en indien van toepassing warm tapwater) gaat dit om een aansluiting groter dan 40 kWth en een jaarverbruik minder dan 4.633 Gigajoule. Wanneer één van deze factoren hoger ligt, dan valt u automatisch in de categorie grootzakelijke klanten. Voor grootzakelijke verbruikers gelden andere voorwaarden en tarieven. Dus let hier goed op tijdens het aanvragen van een offerte op maat.

 

Direct aan de slag?

Direct bereken wat u gaat betalen? Kies dan hieronder de juiste optie! Tip: Op de website van Nuon kunt u ook nog controleren of u in de categorie kleinzakelijke of grootzakelijke klanten valt.

   

 

Onderwerpen;

 

Voordelen Nuon Zakelijk

 • Altijd een energieproduct op maat. Speciale ZZP en MKB energiepakketten voor zakelijke kleinverbruikers.
 • Zakelijke grootverbruikers ontvangen altijd een scherpe offerte op maat.
 • Regel al uw energiezaken online via de Mijn Nuon omgeving.
 • Profiteer van scherpe acties waaronder de Web Only Deal voor ondernemers.
 • Nuon Zakelijk biedt oplossingen die passen bij uw bedrijf.
 • Ook Nuon wordt steeds duurzamer en helpt ondernemers met onder andere zonnepanelen op bedrijfspanden.
 • Koop zelf uw energie in wanneer het voordelig is via het Nuon handelsplatform.
 • Ook uw partner voor elektrisch rijden, stadsverwarming of Nederlandse windenergie.
 • Helpt u met slimme tips (de Nuon Academy) en verduurzamen door middel van energiebesparing.
 • De service van Nuon Zakelijk wordt met een 8,0 gewaardeerd door klanten.
 • Hebt u graag controle over uw uitgavepatroon? Kies dan zelf uw betaaldag bij Nuon!
 • Altijd bereikbaar voor vragen of bij problemen.

 

Nuon Zakelijk is er voor alle kleinverbruikers

Als kleinverbruiker kunt u bij energieleverancier Nuon kiezen uit diverse voordelige zakelijke energiepakketten speciaal voor kleine ondernemers, ZZP’ers en het MKB. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Nuon Web Only Deal, een Flexibel energiepakket of Nuon Zekerheid. Lees hieronder meer over de diverse energiepakketten die speciaal voor kleinverbruikers (MKB/ZZP) af te sluiten zijn. Bent u een grootverbruiker? Scroll dan verder naar beneden of vraag direct meer informatie aan op de website. Via de website van Nuon is het ook mogelijk om uw eigen energiepakket samen te stellen.

 

Nuon Web Only Deal voor Ondernemers

Ondernemers die nu overstappen naar zakelijke energie van Nuon kunnen profiteren van extra veel voordeel. Wanneer u nu klant wordt ontvangt u namelijk extra korting op uw kosten voor stroom en gas. Kies ook voor de Nuon Web Only deal voor ondernemers en ontvang 10% korting op gas en maar liefst 20% korting op stroom! Nuon regelt uw overstap, en zelf profiteert u 1 jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Meer weten over de aanbieding? Check dan de website van Nuon!

 

Nuon MKB-energieadvies

Wilt u gericht advies ontvangen over uw energiezaken? Dan zit u bij Nuon Zakelijk goed. Door middel van het MKB-energieadvies ontvangt u namelijk gericht advies waarmee u eenvoudig en snel uw eigen product samen stelt. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat u maandelijks gaat betalen. Bent u benieuwd hoe het werkt? Ga dan naar de website van Nuon!

 

Nuon Zekerheid

Wanneer u kiest voor Nuon Zekerheid dan zet u uw tarieven voor langere tijd vast. U betaalt tijdens de gehele looptijd dan hetzelfde voor stroom en gas. Hierdoor heeft u geen last van prijsstijgingen binnen de markt en voorkomt u onverwachte kosten. Dit energiepakket heeft normaal gesproken een looptijd van 12 maanden en daarna kunt u weer overstappen op een andere deal. U kunt er overigens ook voor kiezen om uw tarieven voor 3 jaar vast te zetten. Zo hebt u nog meer zekerheid omtrent uw energiekosten. Daarnaast kan het best voordelig zijn wanneer er verwacht wordt dat de energieprijzen gaan stijgen. Benieuwd wat u met een Prijs Zeker tarief gaat betalen? Bereken het zelf via de website van Nuon!

 

Nuon Flexibel voor kleinverbruikers

Dit flexibele zakelijke energiecontract is speciaal voor ondernemers die niet vast willen zitten aan een langdurig energiecontract. U kunt dit zakelijke energiecontract namelijk opzeggen wanneer u dat zelf wilt! Hiervoor geldt geen opzegvergoeding en geen opzegboete, wel moet u rekening houden met een eventuele opzegtermijn. Tevens kunt u met dit energiepakket profiteren van eventuele prijsdalingen binnen de energiemarkt, u hebt namelijk altijd een actueel energietarief. Overstappen naar dit energiecontract is heel eenvoudig, het team van Nuon Zakelijk regelt namelijk alles voor u!

 

Nuon Groen

Wanneer u kiest voor Nuon Groen dan ontvangt u extra duurzame energie. Hierdoor werkt u mee aan een beter milieu en een betere toekomst voor de aarde. Ook met dit energiepakket kunt u zelf kiezen voor een looptijd van 1 of 3 jaar. Hierdoor hebt u langere tijd geen last van prijsstijgingen. Wel zo prettig. Daarnaast profiteert u ook direct van de Nuon Blijven Loont korting. Dit houdt in dat u direct 5% korting op stroom ontvangt. Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het zelf op de website van Nuon Zakelijk!

 

Nuon Zakelijk kantoor aan huis

Als ZZP’er wilt u uw energiezaken goed geregeld hebben. Ook als u een kantoor aan huis heeft. Om deze reden heeft Nuon speciale energiepakketten voor ondernemers met een kantoor aan huis. Hierdoor profiteert u onder andere van eerlijke prijzen en inzicht in uw energiekosten. Maar Nuon Zakelijk gaat verder. Zo bespaart u bijvoorbeeld nog meer door middel van een laagdrempelige energiescan die u kunt afnemen via uw smartphone. En dat is niet alles. Zo adviseert Nuon u ook over fiscale mogelijkheden in samenwerking met Alfa Accountants. Zo ziet u binnen enkel stappen welke energiekosten u allemaal kunt aftrekken. Meer weten over alle voordelen van Nuon Zakelijk? Ga dan naar de website van Nuon!

 

Nuon Zakelijk voor horeca ondernemers

Als horeca ondernemers wilt u niet te veel tijd kwijt zijn aan uw energiezaken. U bent namelijk al druk genoeg met het in de watten leggen van uw gasten. Om deze reden heeft Nuon Zakelijk enkele heldere energieproducten waardoor u geen omkijken naar uw energiezaken heeft. Naast deze slimme producten profiteert u bij Nuon nog van diverse andere voordelen. Zo houdt u controle over uw cashflow aangezien u zelf uw betaaldag kunt kiezen. Daarnaast kunt u door middel van gratis energieadvies flink op uw jaarlijkse energiekosten besparen. En Nuon gaat verder. Zo installeert het bijvoorbeeld ook laadpalen en geeft het u de optie uw maanbedrag per seizoen te wijzigen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan eens verder op de website van Nuon!

 

Nuon Zakelijk voor winkeliers

Als winkeliers heeft u een hoop aan uw hoofd. En daarom helpt Nuon graag met het eenvoudig houden van uw energiezaken. Zo kan u bij Nuon bijvoorbeeld zelf uw betaaldag kiezen. Waardoor u precies weet wanneer er geld wordt afgeschreven. Daarnaast hebt u inzicht in al uw energiezaken en facturen via de Mijn Nuon omgeving. En wanneer u wilt kan Nuon u ook helpen met het besparen van energie. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld een gratis energiescan. Waardoor u meer inzicht krijgt in mogelijk bespaaropties. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan verder op de website van Nuon!

 

Tip: Nuon Academy

Als klant van Nuon Zakelijk kunt u naast een betrouwbare energielevering ook profiteren van diverse andere voordelen. Zo ook van de Nuon Academy. Laat u inspireren en bekijk nuttige webinars met handige tips op het gebied van energieadvies en fiscale voordelen. Krijg grip op uw energiekosten en voorkom dat u te veel betaalt. Speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Alle webinars zijn terug te kijken via uw computer of tablet. Dus kijk zelf wanneer u het uitkomt! Via de Acedemy leert u onder andere meer over Facebook, onderhandelen, meer omzet uit uw website en uw bedrijf hoger in Google. Ondernemers beoordelen de webinars van de Nuon Academy gemiddeld met een 8!

 

Kantoor aan huis pakket

Dit energiepakket is op dit moment niet geldig.

Speciaal voor de thuiswerkende ZZP’ers heeft Nuon Zakelijk het kantoor aan huis pakket. Dit energiepakket is de ideale combinatie voor het hebben van een eigen onderneming in uw woning. Tevens profiteert u van een lager energietarief en interessante fiscale aftrekmogelijkheden. Bovendien ontvangt u bij dit energiecontract 2 maande gratis stroom! Benieuwd wat u gaat betalen met die energiepakket.

 

Nuon Topdeal voor ondernemers

Helaas, deze aanbieding is op dit moment niet actief.

Met Nuon Topdeal voor ondernemers profiteert u van een heel jaar lang korting op de standaard zakelijke energietarieven. U ontvangt 15% korting op het leveringstarief van stroom en 3% korting op het leveringstarief van gas. Met dit aanbod realiseert u eenvoudig een besparing op uw jaarlijkse energierekening. Dit aanbod is op dit moment nog geldig, maar is wel van tijdelijke aard.

 

Nuon Blijven Loont (Zakelijk)

Helaas, Blijven Loont is op dit moment niet beschikbaar voor zakelijke klanten.

Als klant van Nuon Zakelijk kunt u vanaf nu ook profiteren van de Nuon Blijven Loont korting. Dit is een speciale korting die Nuon heeft bedacht voor loyale klanten. Hoe langer u klant blijft, hoe hoger de korting namelijk wordt. Vanaf het eerste jaar ontvangt u direct al 5% korting op stroom. En hier komt elk jaar nog eens 5% korting bovenop. Hierdoor profiteert u op termijn van maximaal 25% korting op stroom. En mooie beloning voor loyale klanten.

 

Klant worden

Wilt u ook overstappen naar zakelijke energie van Nuon? Doe dan de online check en bekijk welk energiepakket het beste bij uw onderneming past. Op deze manier ontvangt u concreet advies en weet u direct hoeveel u per maand moet betalen. Wanneer u het best passende energiepakket heeft gevonden kunt u uw bedrijf direct online aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt u direct bevestiging per mail of post. Het team van Nuon zal uw eventuele oude energiecontract opzeggen en zorg dragen voor uw nieuwe aansluiting. Wanneer alles is geregeld hoeven alleen uw meterstanden even gecheckt te worden en that’s it! Meer weten? Ga dan naar de website van Nuon Zakelijk!

 

Nuon Zakelijk voor grootverbruikers

Als grootverbruiker heeft u bij Nuon Zakelijk de keuze uit diverse voordelige energiecontracten met vaste of variabele energietarieven. Kies nu bijvoorbeeld voor Nuon HerPrijs of Nuon VastePrijs. Nuon Zakelijk voor grootverbruikers staat garant voor een betrouwbare energielevering. Dit in combinatie met flexibele inkoopvoorwaarden of de levering van duurzame energie uit eigen land. De adviseurs van Nuon Zakelijk helpen u graag verder met uw zakelijke wensen. Bekijk hier de website en vraag een offerte aan voor Nuon energie voor grootverbruikers! Lees verder om meer te weten te komen over de Herprijs en Vasteprijs energiepakketten.

 

Nuon HerPrijs voor grootverbruikers

Met Nuon HerPrijs profiteert u als ondernemer van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Maar let op, bij dalingen in de energie of gasmarkt betaalt u wel gewoon minder dan de vaste prijs. Een uniek aanbod voor slimme ondernemers. Zodra de energieprijzen dalen, nemen de adviseurs van Nuon Zakelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dan direct uw bestaande energiecontract verlengen tegen de lagere (huidige) energieprijs. Dit is al mogelijk met een contractverlenging van drie maanden. Zo behoudt u flexibiliteit en profiteert u nu én in de toekomst van een scherpe vaste energieprijs! Profiteer ook van vaste tarieven maar wel de mogelijkheid op dalende prijzen.

 

Nuon Vasteprijs voor grootverbruikers

Met Nuon VastePrijs heeft u eigenlijk geen omkijken meer naar uw energiecontract. Dat is wel zo eenvoudig. Uw energietarief staat voor meerdere jaren vast en wordt dus niet zomaar hoger of lager. Dus geen nare verrassingen achteraf. U kunt op dit moment een keuze maken uit een contractduur van 1 tot 5 jaar. Zo heeft uw bedrijf extra veel zekerheid, en weet u precies wat u betaalt voor stroom en gas. Een van de voordelen hiervan? U hebt extra grip op uw marges! Meer weten? Neem dan contact op met een van de energieadviseurs.

Ook profiteren van een van de voordelige energiepakketten voor ondernemers en bedrijven? Ga dan naar de website van Nuon Zakelijk.

 

Nuon wordt Vattenfall

Eind 2018 heeft Nuon bekend gemaakt dat het verder zal gaan onder de naam van haar Zweedse moederbedrijf, Vattenfall. Dit betekent dat ook Nuon Zakelijk op termijn zal worden omgedoopt tot Vattenfall Zakelijk. Voorlopig zal Nuon echter nog de twee namen en logo’s naast elkaar gebruiken. Pas wanneer iedereen aan de nieuwe naam is gewend, zal de naam Nuon en het logo definitief verdwijnen. Als klant zal Nuon u hier uiteraard ook van op de hoogte stellen.

Energie expert | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Mobiele versie afsluiten