Gratis Ticketmaster e-Gift Card bij Oxxio (€250,00)

Oxxio heeft weer iets, een leuke nieuwe actie voor nieuw klanten. Wanneer u nu overstapt dan kunt u profiteren van een gratis Ticketmaster e-Gift Card ter waarde van €250,00 bij Oxxio. Met deze e-Gift Card boekt u eenvoudig een onvergetelijke ervaring bij een concert, evenement of festival. Naast dit leuke welkomstcadeau profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En aangezien deze tarieven vast staan tijdens de looptijd hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen in de markt. En overstappen? Dat neemt Oxxio u volledig uit handen.

 

 

Voordelen

  • Lekker duurzaam. U ontvangt 100% groene windenergie.
  • Uw tarieven staan tijdens de looptijd vast. Geen vervelende prijsstijgingen dus.
  • Oxxio regelt uw complete overstap. Geen administratieve rompslomp.
  • Geen keuzestress. U hebt altijd 14 dagen bedenktijd.
  • Profiteer ook van een gratis Ticketmaster e-Gift Card ter waarde van €250,00.

 

Gratis Ticketmaster e-Gift Card bij Oxxio

Ticketmaster is hét online platform waar u tickets kunt aanschaffen voor optredens, concerten, comedy, festivals, beurzen, tentoonstellingen en meer. Er is dus altijd voor iedereen wel wat leuks te vinden. Wanneer u nu klant wordt bij Oxxio dan ontvangt u een e-Gift Card ter waarde van €250,00 gratis. Met deze e-Gift Card boekt u eenvoudig zelf tickets voor een of meerdere evenementen. Hoe het werkt? Binnen 2 weken na de start van de levering ontvangt u een code per email. Deze code kunt u online inwisselen bij Ticketmaster tijdens het bestellen van tickets. Hierdoor profiteert u dus extra voordelig van een leuk dagje uit. Let er wel op dat je de code binnen één jaar inwisselt! Meer weten over deze actie? Ga dan naar de website van Oxxio!

 

Gratis Ticketmaster e-Gift Card bij Oxxio

 

Overstappen naar Oxxio

Wilt u ook profiteren van een gratis Ticketmaster e-Gift Card bij Oxxio? Stap dan vandaag nog over! Dit is heel eenvoudig en in enkele minuten geregeld.

Klik op een van de links op deze pagina om de website van Oxxio te openen. Bekijk hier even de spelregels en voorwaarden om zeker te weten dat u de actie goed begrijpt. Voer hierna uw woon- en verbruiksgegevens in om te berekenen hoeveel u per maand gaat betalen. Tevreden met uw nieuwe maandbedrag? Klik dan op ‘’Verder naar gegevens’’.

Voer vervolgens enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Hierbij gaat het onder andere om contact- en betaalgegevens die nodig zijn om uw contract rond te maken. Klik als laatst op ”Bevestig mijn aanmelding” om uw registratie af te ronden. U ontvangt vervolgens een bevestiging waarna uw bedenktijd ingaat. Na het ontvangen van de bevestiging hebt u altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Annuleren kan binnen deze periode kosteloos en zonder opgaaf van reden.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Oxxio uw huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast zal het alles regelen voor uw nieuwe energiecontract. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis van deze meterstanden kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. Meer weten over de overstap of deze actie? Ga dan naar de website van Oxxio!

 

Over Oxxio

Oxxio is dé energieleverancier voor consumenten die graag profiteren van superscherpe tarieven en 100% groene energie. Daarnaast biedt Oxxio handige extra’s zoals een slimme energie-app. Niet voor niets won Oxxio al twee jaar op rij een Award voor beste Prijs/Kwaliteit. Hou ook controle over uw energieverbruik met de Oxxio App en bestuur uw thermostaat op afstand. En dat allemaal tegen zeer scherpe maandelijks kosten!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave