Gratis Sonos Beam Soundbar bij Essent (t.w.v. €449)

Echte film- en serie liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Als u nu een 3-jarig contract afsluit bij Essent dan krijgt u een Sonos Beam soundbar t.w.v. €449 cadeau! Het enige wat u hoeft te doen is een 3-jarig stroom- en gascontract af te sluiten bij Essent en aangeven dat u de Sonos Beam cadeau wilt. Wacht niet te lang want bij de actie geldt, op=op.

 

Helaas, deze aanbieding is niet meer beschikbaar sinds juni 2021

Gelukkig kunt u momenteel nog profiteren van diverse andere voordelige actie.  Bekijk onderstaande tabel voor een overzicht van de beste energie aanbiedingen van dit moment.

 

Voordelen van deze aanbieding:

  • Ontvang gratis de Sonos Beam Soundbar t.w.v. €449.
  • Als u het 3-jarig stroom- en gascontract afsluit bij Essent, dan ontvangt u 100% groene WindStroom.
  • Gratis Air Miles, cadeautjes en kortingen met Thuisvoordeel.

 

Sonos Beam Soundbar

Met de Sonos Beam Soundbar kunt u zelf de geluidsweergave van uw film, serie of muziek kiezen. De soundbar beschikt over drie standen van de modus, namelijk de standaard modus, nachtmodus en de spraakversterking modus. Als u de nachtmodus inschakelt, dan wordt automatisch het basgeluid verminderd. De spraakversterking modus houdt in dat gesprekken beter naar voren komen. Deze modus is ideaal voor als u naar een serie, cabaretvoorstelling of praatprogramma kijkt.

  • Geweldige geluidskwaliteit.
  • Kan worden aangestuurd op spraakopdrachten.

De Sonos Beam Soundbar kan aangestuurd worden via uw stem of Airplay 2 en is gemakkelijk te installeren! Sluit vandaag nog een 3-jarig stroom en gascontract af bij Essent en ontvang de Sonos Beam Soundbar t.w.v. €449 cadeau! Klik op deze link om deze aanbieding te bekijken op de website van Essent!

 

Gratis Sonos Beam Soundbar bij Essent (t.w.v. €449)

 

100% Groene WindStroom

Als u het 3-jarig contract afsluit bij Essent en de Sonos Beam soundbar cadeau krijgt, dan is de soundbar niet het enige voordeel dat u krijgt! Als u dit contract afsluit dan ontvangt u namelijk 100% Nederlandse WindStroom. Dit houdt in dat deze stroom voor de volle 100% is opgewekt door Nederlandse windmolens, is dat niet geweldig? De Nederlandse WindStroom wordt onder andere opgewekt in de volgende parken: Windpark Westereems, Windpark Volkerak en Windpark Zuidwester.

 

Thuisvoordeel

Thuisvoordeel is het klantprogramma van Essent. Als u klant bent van Essent dan kunt u eenvoudig meedoen met het programma, dit is snel en eenvoudig geregeld. Wat u krijgt met het Thuisvoordeel klantprogramma? Een mooie korting op uw stroomtarief en hoe langer u klant bent, u hoger de korting! Daarnaast wordt u een paar keer per jaar verrast met een leuk cadeau of u spaart Air Miles.
Bezoek de website van Essent voor meer informatie over het klantprogramma.

Hoe langer u klant blijft, hoe hoger de korting wordt op uw stroomtarief. Als u tot 3 jaar klant bent, ontvangt u 5% korting op het stroomtarief. Als u 4 t/m 10 jaar klant bent, ontvangt u een korting van 7,5% op uw stroomtarief en als u 10 jaar of langer klant bent, dan ontvangt u een korting van 10%!

Naast deze mooie kortingen krijgt u ook een aantal keer per jaar een cadeau. Daar blijft het niet bij want u krijgt ook nog korting op isolatie en cv-ketel onderhoud!

 

Waarom u moet kiezen voor Essent?

  • Gratis deelnemen aan het klantprogramma van Essent, speciaal voor u als klant! En hoe langer u klant bent, hoe hoger de korting
  • Al ruim 1,4 miljoen consumenten gingen u voor.
  • Essent heeft al 100 jaar ervaring op het gebied van energie.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave