Thermosmart V3 Thermostaat Review

De ThermoSmart V3 Slimme Thermostaat is beschikbaar sinds begin 2018 en is de opvolger van de ThermoSmart Advanced thermostaat. De ThermoSmart V3 is eenvoudig in gebruik en ontworpen in Nederland. Met de nieuwe V3 uitvoering hebt u altijd en overal controle over uw verwarming door middel van de handige App. Hierdoor bespaart u op de energierekening, en komt altijd in een warme woning thuis. De ThermoSmart V3 is geschikt in combinatie met alle type verwarmingssystemen waaronder stadsverwarming, aan/uit en modulerende cv-ketels. Daarnaast is de ThermoSmart V3 compatible met IFTTT en OpenTherm. De nieuwe ThermoSmart V3 is nu beperkt verkrijgbaar via Bol.com vanaf €229,00.

 

”Ik gebruik de thermostaat nu enkele weken naar volle tevredenheid. De thermostaat is eenvoudig te bedienen, zowel op de thermostaat zelf, als via de app of computer. Snel het programma (tijdelijk) aanpassen kan je overal waar internet is, eenvoudig doen. Of gewoon de thermostaat een graadje hoger/lager zetten.” aldus Mark.

 

ThermoSmart V3 Slimme Thermostaat
De ThermoSmart V3 Slimme Thermostaat is fraai ontworpen en komt mooi uit op elke ondergrond.

 

Voordelen

  • Bedien uw thermostaat altijd en overal door middel van de app die u kunt installeren op uw smartphone of tablet.
  • Strak en compact design ontwikkelt in Nederland.
  • De ThermoSmart V3 is zelflerend waardoor het automatisch uw verwarmingsschema kan optimaliseren.
  • Creëer zelf verwarmingsprogramma’s of wijzig instellingen via uw desktop.
  • Werkt samen met alle type cv-ketels en stadsverwarming.
  • Ondersteunt ook IFTTT en OpenTherm.

 

Specificaties ThermoSmart V3

De ThermoSmart V3 is een slimme thermostaat die optimaal samenwerkt met stadsverwarming, aan/uit en modulerende cv-ketels. De thermostaat is niet draadloos aan te sluiten wat in diverse omstandigheden onhandig kan zijn. Met de ThermoSmart V3 kunt u uw verwarming regelen door middel van een programma of Geofencing. Wanneer Geofencing actief is dan zal de verwarming aanslaan op basis van uw aanwezigheid (aanwezigheid van uw smartphone). Daarnaast is de thermostaat ook gewoon nog te bedienen via een fraai ontworpen touchscreen.

De ThermoSmart V3 is geschikt voor een aansluiting van 24 of 230 Volt. Temperaturen kunt u instellen tussen de 5 en 35 graden met een halve graad als tussenstapjes. De ThermoSmart V3 is verder geschikt voor IFTTT en vloerverwarming. Met de V3 kunt u geen temperaturen instellen per ruimte (zoneregeling). Deze populaire thermostaat is enkel in het wit beschikbaar en heeft een formaat van 12,3 x 7,7 x 2,25 cm.

 

Thermosmart Webportal
Thermosmart Webportal

 

”Ziet er leuk uit en is erg makkelijk te bedienen en in te stellen. App en browsertoegang zijn mooi en gebruiksvriendelijk vormgegeven. Installatie is een eitje met behulp van het stappenplan wat je op de computer volgt. Als je Windows 8.1 hebt kom je in stap 22 wel een hobbel tegen. Zelfs met de patch waarnaar wordt verwezen lukte het mij niet. Een PC met bv. Windows 7, je iPad of Iphone klaart de klus echter in een wip. Aanrader!” aldus Peter-Jan.

 

Waarom kiezen voor een ThermoSmart V3?

Door middel van de ThermoSmart V3 hebt u altijd controle over uw energieverbruik. U bedient hem namelijk eenvoudig via uw smartphone. Daarnaast ziet u precies hoeveel energie u verbruikt, waardoor u weet hoeveel kosten u maakt. Momenteel kunt u in de app eenvoudig vier grafieken raadplegen, hiermee krijgt u direct inzicht in uw;

  • Relatief energieverbruik
  • Relatief gasverbruik
  • Elektriciteitsverbruik
  • Gasverbruik

Naast het feit dat u zelf aanpassing kunt maken op basis van deze inzichten is de ThermoSmart V3 ook nog eens zelflerend. Hierdoor wordt uw woning steeds efficiënter verwarmd en hoeft u steeds minder om te kijken naar de thermostaat. Wel zo prettig en nog eens duurzaam ook!

 

Thermosmart Webportal

Via het gratis webportal van Thermosmart is het mogelijk om uw verwarmingspatroon online in te stellen. Dit kan via uw smartphone, maar ook gewoon via het grote scherm van uw laptop of desktop. Op deze manier maakt u eenvoudig en snel roosters voor reguliere weken of bijvoorbeeld momenten dat u op vakantie bent. Zo voorkomt u onnodige verwarmingskosten, en komt u altijd in een warm en comfortabel huis thuis. Benieuwd hoe de agenda werkt? Check dan onderstaande video!

 

Wat zeggen andere over de ThermoSmart V3?

Op de website van Bol.com wordt de ThermoSmart V3 beoordeelt met een 8,7 uit 10. Deze beoordeling is opgebouwd op basis van meer dan 125 reviews. Vooral op het gebied van vormgeving, bedieningsgemak en gebruiksgemak scoort de thermostaat erg goed. En ook voor het montagegemak krijgt de thermostaat een 8,7 uit 10. Zo zeggen veel gebruikers dat de thermostaat eenvoudig in gebruik is, mooi ontworpen is en dat het goed is dat er geen abonnement nodig is. Naast al deze positieve punten ontvangt de thermostaat een paar kanttekeningen. Zo is het installeren van de software op sommige Windows (8.1/10) versies lastig. Benieuwd wat mensen nog meer zeggen? Check dan de website van Bol.com!

 

”Het instellen van de ThermoSmart is kinderlijk eenvoudig. Ook het aanpassen van het dag- of weekprogramma is binnen 10 seconden gebeurt. Eindelijk een thermostaat die echt gebruiksvriendelijk is!”

 

Waarom bestellen via Bol.com?

Bol.com is met afstand de bekendste webshop in Nederland! En niet voor niets. Klanten geven Bol.com een 7,2 uit 10! Waarom? Diverse redenen. Zo is de klantenservice tot 23:59 geopend. Daarnaast ontvangt u altijd een uitgebreide garantie en kunt u 30 retourneren. En wanneer u vandaag besteld, kunt u het product vaak morgen al verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit kan bij een van de meer dan 2600 ophaalpunten in heel Nederland!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Thermosmart V3 Thermostaat Review”

Inhoudsopgave