ThermoSmart Wifi-thermostaat (Advanced)

De ThermoSmart Wifi-thermostaat is een eenvoudig te bedienen thermostaat. Het apparaat is zelflerend en werkt samen met alle type cv-ketels. De ThermoSmart werkt ook modulerend. In dit geval is het wel nodig dat uw cv-ketel is voorzien van het OpenTherm-protocol. Het is overigens ook mogelijk om de slimme thermostaat te gebruiken in combinatie met stadsverwarming. Zorg dat uw woning altijd lekker op temperatuur is en bedien uw thermostaat via mobiel, tablet of desktop. Stop met onnodig stoken en bespaar flink op uw verwarmingskosten. Het is via de app ook mogelijk om een klokprogramma in te stellen. Wel zo handig als u veel buiten de deur bent! Direct bestellen? Check dan de website van Coolblue!

 

ThermoSmart Wifi-thermostaat
Design van de ThermoSmart Wifi-thermostaat

 

”Vandaag ThermoSmart aangeschaft. Installatie fluitje van een cent. Ook voor een man met twee linkerhanden te doen. Uitstraling apparaat geweldig mooi. Ben zeer tevreden met deze aanschaf!” door Henk.

 

Voordelen ThermoSmart Wifi-thermostaat

  • Eenvoudig op afstand te bedienen via uw smartphone, tablet of desktop. Dit kan via het webportal of via de App.
  • Geschikt voor alle type cv-ketels en OpenTherm.
  • Krijg meer inzicht in uw verbruik door middel van het handige webportal.
  • Programmeer uw verwarming in blokken van 30 minuten.
  • Bespaar tijdens uw vakantie met een slim vakantieprogramma.
  • Ook leverbaar in een Advanced versie met IFTTT ondersteuning.

 

Specificaties

De ThermoSmart Wifi-thermostaat is een zelflerend slimme thermostaat. Het apparaat werkt goed samen met alle type cv-ketels en stadsverwarming. Om deze reden is de thermostaat optimaal voor zowel aan/uit cv-ketels als modulerende cv-ketels. Daarnaast biedt de ThermoSmart Wifi-thermostaat ook ondersteuning aan OpenTherm, Geofencing en IFTTT. De thermostaat is te bedienen via het touchscreen maar ook via de Android of iOs app. Het toestel is 12,3 cm breed, 2,25 cm diep en 7,7 cm hoog. Het apparaat heeft Wifi en een externe temperatuur sensor. De warmte is per halve graad instelbaar en het apparaat heeft zomer- en wintertijd schakeling. Check voor meer informatie de website van Coolblue!

 

Thermosmart Webportal
Thermosmart Webportal

 

”Ik gebruik de thermostaat nu enkele weken naar volle tevredenheid. De thermostaat is eenvoudig te bedienen, zowel op de thermostaat zelf, als via de app of computer. Snel het programma (tijdelijk) aanpassen kan je overal waar internet is, eenvoudig doen. Of gewoon de thermostaat een graadje hoger/lager zetten.” door Mark.

 

Thermosmart Webportal

Via het gratis webportal van Thermosmart is het mogelijk om uw verwarmingspatroon online in te stellen. Dit kan via uw smartphone, maar ook gewoon via het grote scherm van uw laptop of desktop. Op deze manier maakt u eenvoudig en snel roosters voor reguliere weken of bijvoorbeeld momenten dat u op vakantie bent. Zo voorkomt u onnodige verwarmingskosten, en komt u altijd in een warm en comfortabel huis thuis. Benieuwd hoe de agenda werkt? Check dan onderstaande video!

Thermosmart Advanced

Naast de Wifi-thermostaat biedt Thermosmart ook een advanced versie van de slimme thermostaat. Deze advanced versie is bijna identiek maar biedt ook ondersteuning aan IFTTT. Hierdoor is het mogelijk dat de slimme thermostaat samenwerkt met andere slimme apparaten in uw woning. Ook deze thermostaat is via de app te bedienen en maakt gebruik van Geofencing. Hierdoor slaat de verwarming vanzelf aan wanneer u in de buurt bent, en slaat hij af wanneer u weer vertrekt. De Thermosmart Advanced beschikt overigens niet over zoneregeling. Waardoor het niet mogelijk is om ruimtes apart te verwarmen.

 

Wat zeggen andere over de ThermoSmart Wifi-thermostaat?

De ThermoSmart Wifi-thermostaat ontvangt gemiddeld een 8,7 uit 10 op basis van meer dan 100 reviews via Coolblue. Hierbij geven vooral veel kopers aan dat de thermostaat eenvoudig te installeren is en dat het design mooi is. Daarnaast vinden kopers hem eenvoudig te bedienen vanaf alle devices. Ook het actieve forum, het zelflerende effect en de programmeerbaarheid valt bij veel kopers in de smaak.

Naast de voordelen worden er ook een paar kritisch opmerkingen gemaakt. Zo klagen sommige kopers dat het te warm of koud wordt in huis. Ook vinden sommige mensen het vervelend dat er geen telefonisch helpdesk is. Als laatst vinden sommige kopers de slimme thermostaat alsnog niet handig te bedienen. Wat natuurlijk ook afhankelijk is van de gebruiker.

 

”De ThermoSmart is zeer eenvoudig te installeren; binnen een uur was hij gemonteerd, aangesloten op de ketel (ik heb een Intergas) en ingesteld. De applicatie om hem in te stellen bevat weinig toeters en bellen, maar is daardoor wel heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je merkt wel dat het product nog in ontwikkeling is” door Ernst.

 

Waarom bestellen via Coolblue?

Coolblue is verkozen tot de beste webwinkel van 2017! En niet voor niets. Klanten geven Coolblue een 9,3 uit 10! Waarom? Diverse redenen. Zo is de klantenservice tot 23:59 geopend. Daarnaast ontvangt u altijd een uitgebreide garantie en kunt u 30 retourneren. En wanneer u vandaag besteld, kunt u het product vaak morgen al verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit kan bij een van de meer dan 2600 ophaalpunten in heel Nederland!
 

 

Reviews ThermoSmart Wifi-thermostaat

Gebruikt u zelf ook de ThermoSmart Wifi-thermostaat? Laat ook een reactie achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe slimme meter.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave