Positieve Energie van ENGIE

Misschien hebt u het al gehoord. Energieleverancier Electrabel gaat verder als ENGIE. Met de verandering volgt het energiebedrijf de ingezette single brand strategie van het gelijknamige Franse moederbedrijf. En om dit bekend te maken, is het bedrijf een grootschalige mediacampagne gestart. ENGIE is dé leverancier van Positieve Energie! Met deze nieuwe duurzame positionering wil ENGIE de aankomende tijd gaan voortzetten. ENGIE, voorheen Electrabel en onderdeel van GDF Suez, wil hiermee de energietransitie versnellen en beter inspelen op de behoeften van de huidige klanten.

Het nieuwe ENGIE draait om Positieve Energie

Patrick van Campenhout (Manager Marketing Retail) zegt er het volgende over; ‘’Het nieuwe ENGIE draait om Positieve Energie. Dit gaat niet over wat er niet meer mag, maar over wat er allemaal kan. De energie van de toekomst vandaag binnen handbereik brengen. Dat is de kern van onze nieuwe strategie.’’

 

Energieleverancier ENGIE

Positieve Energie van ENGIE

ENGIE Opgewekt

ENGIE levert positieve energie, en vooral energie waarvan de herkomst bekend is. Om deze reden introduceert de energieleverancier ENGIE Opgewekt. Deze energie komt van duurzame energiebronnen zoals waterkracht uit de Franse Alpen, zonne-energie uit Nijmegen of windenergie die in Nederland is opgewekt. Oftewel, positieve energie uit de natuur waarvan de herkomst bekend is.

Energie die mooi is voor de wereld

Positieve energie en energie die mooi is voor de wereld en voor u. Deze belofte doet energieleverancier ENGIE. Het gaat dus niet over wat niet meer mag, maar over wat er allemaal kan. Daarom maakt deze energieleverancier de energie van morgen vandaag al voor jou beschikbaar. Bij dit nieuwe energiemerk werken meer dan 800 medewerkers aan deze positieve doelstellingen. Kies ook voor positieve energie en kies voor scherpe tarieven, persoonlijk contact en een zorgeloze overstap.

Kies uw eigen energiemix bij ENGIE

Voordelen ENGIE

  • Je kunt zelf de energiebron kiezen.
  • Altijd 100% groene stroom.
  • Positieve energie voor jezelf en voor het milieu.
  • Kosteloos overstappen.
  • Keuze uit diverse looptijden.

Waarom kiezen voor ENGIE?

Energieleverancier ENGIE biedt slimme energie-oplossingen, produceert duurzame energie en levert stroom en gas aan particuliere en zakelijke klanten. Wanneer u klant wordt bij deze energieleverancier dan kunt u uit gaan van levering van duurzame energie en 24/7 online service. Daarnaast staat ENGIE garant voor persoonlijk contact, voordeel en zorgeloos overstappen. Wilt u ook overstappen naar deze nieuwe energieleverancier? Dat is heel eenvoudig! U ontvangt namelijk uw persoonlijke OvestapCoach! Deze OverstapCoach regelt alle administratieve handelingen voor u! Stap nu over en profiteer ook nog eens van een korting die kan oplopen tot wel €150,00! Bent u benieuwd wat u gaat betalen? Bekijk hier de website van ENGIE!

Weet u waar uw energie vandaan komt?

Veel mensen weten niet waar hun energie vandaan komt. En dat is best vreemd. ENGIE vindt dat dit anders kan. En daarom kiest u dus zelf waar uw energie vandaan komt. Wilt u zonne-energie uit Zwolle of windenergie van om de hoek? U heeft bij ENGIE de keuze uit meer dan 12 bronnen en mixen. Zonder meerprijs of verborgen kosten! Sluit nu aan en ontvang tot wel €150,00 welkomstkorting.

Positieve energie van ENGIE

''Het gaat niet over wat niet meer mag, maar over wat er allemaal kan. Daarom maakt ENGIE de energie van morgen vandaag al voor u beschikbaar.''

Kies bijvoorbeeld voor positieve zonne-energie

Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van duurzame zonne-energie maar wil of kan u geen zonnepanelen plaatsen op uw woning? Dan bieden de zonneparken van energieleverancier ENGIE een uitkomst. Via het zonnepark in Zwolle, kunt u genieten van zonne-energie zonder dat u zelf zonnepanelen aan hoeft te schaffen. Dit zonnepark is in 2015 aangelegd en is zo’n drie voetbalvelden groot. Zonnepark Zwolle wekt stroom op voor ongeveer 220 huishoudens. Om meer klanten te voorzien van deze stroom wordt de stroom opgewekt uit dit zonnepark gecombineerd met Nederlandse windenergie. Op deze manier blijft de stroom duurzaam, van Nederlandse bodem en weet de klant waar de stroom vandaan komt. Deze zonnepanelen leveren stroom aan het elektriciteitsnetwerk van ENGIE. Als klant van ENGIE kunt u gebruik maken van deze 100% duurzame en positieve energie.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave