De beste energieleverancier voor uw voorkeuren vinden

De beste energieleverancier vinden is niet zo heel eenvoudig, iedereen heeft namelijk andere eisen. En als je alleen op prijs let is het nog niet zo eenvoudig, het is namelijk lang niet altijd even transparant. Is de korting er nou al af? Of moet dat nog? Kom er nog meer kosten bij? Of is dit alles? Om antwoord te krijgen op al deze vragen, en om onzekerheid weg te nemen, kan het slim zijn op een vergelijkingsmodule te gebruiken. In onze energievergelijker ziet u namelijk altijd de All-in-kosten. Dus geen vervelende verrassingen achteraf! Maar misschien vindt u andere dingen ook wel belangrijk. Lees hieronder meer tip om de beste energieleverancier voor uw wensen te vinden.

Ik wil een duurzame energieleverancier

Duurzame energieleverancier

Is uw ideale energieleverancier heel duurzaam? En wilt u echt alleen groene energie? En groen gas? Dat kan! Als we het hebben over echt groene energieleveranciers dan tellen de grote energiereuzen eigenlijk niet mee. Deze maken namelijk allemaal nog behoorlijk gebruik van vervuilende energiebronnen (wat op dit moment misschien nog wel essentieel is).

Vooral de kleine energiebedrijven presteren het beste op het gebied van duurzaamheid. Kijk bijvoorbeeld eens naar Pure Energie van Raedthuys, Qurrent, Greenchoice of Vandebron! Deze relatief kleine energieleverancier zijn zeer duurzaam en maken eigenlijk alleen maar gebruik van duurzame (Nederlandse) wind- en zonne-energie. En wilt u het liefst ook zelf energie opwekken met zonnepanelen? Neem dan eens een kijkje op het profiel van Zelfstroom! Bij deze leverancier kunt u namelijk eenvoudig zonnepanelen aanschaffen of huren. Lees hier meer.

Ik wil een goedkope energieleverancier

Goedkope energieleverancier vinden

Bent u op zoek naar de goedkoopste energieleverancier voor uw verbruik? En maakt de duurzaamheid van de geleverde stroom u niet zoveel uit? Kijk dan eens naar de voordelige energiepakketten van bijvoorbeeld de Nederlandse Energie Maatschappij, Qurrent of Essent. Al deze energieleverancier bieden op dit moment enkele voordelige energiepakketten met een hoge korting. Hierdoor is de kans groot dat deze energieleverancier het goedkoopste zijn! Maak vandaag nog gebruik van onze energievergelijker of bekijk een van de tijdelijke energie aanbiedingen in ons actie overzicht. Stap vandaag nog over een bespaar honderden euro’s op energiekosten!

Mijn ideale energieleverancier biedt de beste service

UnitedConsumers opnieuw beste energieleverancier van Nederland

Maak duurzaamheid u niet zoveel uit? En hoeft u ook niet per se het goedkoopst uit te zijn? Maar wilt u wel de beste service? Neem dan eens een kijkje bij UnitedConsumers Energie of Greenchoice. Deze energieleverancier scoort namelijk al een tijd erg hoog binnen het kwaliteitsonderzoek van de Consumentenbond. UnitedConsumers scoorden dit jaar een 7,9 en werd hiermee voor de derde keer op rij de beste energieleverancier van Nederland. En energieleverancier Greenchoiche deed weinig onder voor deze score. Het presteerde met een 7,8 ook zeer goed.

Welke energieleveranciers het slechtste scoorde op kwaliteit en dienstverlening? Energieleverancier Nuon en Oxxio waren de hekkensluiters, met alsnog een degelijke scoren; Een 6,5 en een 6,4. Bent u benieuwd wat andere zeggen over de dienstverlening van een energieleverancier? Kijk dan eens op het bedrijfsprofiel op GoedkopeEnergieenGas.nl, hier vindt u vele ingezonden reviews.

Overstappen naar de beste energieleverancier

Hebt u de beste energieleverancier voor uw persoonlijke wensen gevonden? En wilt u direct overstappen? Dat is tegenwoordig gelukkig heel eenvoudig! Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van alle overstappers zeer tevreden is over het verloop van het proces. Meldt uzelf simpelweg online aan en wacht op de bevestiging die komt per email of post. Na uw aanmelding gaan altijd 14 dagen bedenktijd in, binnen deze periode kunt u nog zonder opgaaf van reden annuleren.

Na uw bedenktijd zal uw nieuwe energieleverancier uw overstap in gang zetten. Hier hoeft u zelfs niets voor te doen. Uw oude energieleverancier zal u alleen eenmalig vragen om uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan namelijk een eindafrekening gemaakt worden. Zo eenvoudig is het!

Hebt u zelf nog handige tips? Laat ze dan achter in een reactie! Vond u dit artikel handig? Deel het dan op uw favoriete social media!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave