Nuon Powerdeal – Ontvang tijdelijk €200,- Korting


Nuon / VattenfallBij energieleverancier Nuon (vanaf nu Vattenfall) kunt u nu weer profiteren van een zeer scherpe aanbieding voor energie. Wanneer u nu overstapt naar de Nuon Powerdeal dan ontvangt u €200,- korting! Daarnaast ontvangt u ook nog eens een oplopende korting op stroom tot maar liefst 25%. Kies ook voor de Nuon Powerdeal en zet uw tarieven de komende 12 maanden vast. Zo hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen en weet u precies wat u betaalt voor energie. En uw overstap? Die neemt Nuon u volledig uit handen! Benieuwd wat u kunt besparen? Of direct aanmelden en profiteren van €200,- cadeau? Ga dan naar de website van Nuon!

 

 

‘’Vanaf nu gaat Nuon verder als Vattenfall. Ondanks een andere naam profiteert u nog steeds van de betrouwbare levering en uitgebreide dienstverlening.‘’

 

Voordelen Nuon Powerdeal

 • Populairste aanbieding, gemiddeld het goedkoopste in 2019!
 • Bespaar op uw energiekosten. Profiteer van een directe korting van maar liefst €200,-.
 • Nuon regelt uw overstap. Geen administratieve rompslomp!
 • Geen last van vervelende prijsstijgingen. Uw tarieven staan voor 12 maanden vast.
 • Ontvang een oplopende korting op stroom tot maar liefst 25%.
 • Na 1 jaar kunt u gewoon weer overstappen op een andere aanbieding.

 

Ontvang €200,- Cadeau tijdens de Nuon Powerdeal

Alleen tijdens de Nuon Powerdeal actie ontvangt u €200,- extra korting! Deze eenmalig korting wordt aan het einde van het eerste jaar op uw energierekening verrekent. Hierdoor valt uw energierekening direct €200,- lager uit waardoor u flink bespaart. Naast deze eenmalige korting ontvangt u in het eerste jaar ook direct al 5% korting op de variabele leveringstarieven van stroom. En deze korting loopt op tot maar liefst 25% wanneer u klant bij Nuon blijft. Hierdoor zijn dus ook loyale klanten voordeliger uit. Benieuwd naar alle spelregels? Of direct berekenen wat u gaat betalen met de Nuon Powerdeal? Check dan de website van Nuon!

 

Ontvang €200,00 Korting met de Nuon Powerdeal

 

Overstappen naar de Nuon Powerdeal

Stap nu over naar de Nuon Powerdeal en profiteer ook van €200,- Cadeau en 5% extra korting op stroom! Aanmelden is heel eenvoudig en kan in enkele minuten. Klik op deze link om naar de Nuon website te gaan. Check hier nog even de actie en de belangrijkste voorwaarden. Gedaan? Kies dan voor de optie ‘’Bereken uw prijs’’.

Voer vervolgens uw postcode en huisnummer in en bereken uw jaarlijkse kosten door uw stroom- en gasverbruik in te voeren. Hebt u deze niet bij de hand? Dan kunt u deze eventueel ook nog schatten. Wanneer u dit gedaan hebt ziet u direct uw geschatte maandbedrag. Let op; In dit maandbedrag is de €200,- eenmalige korting niet verwerkt! Tevreden met het aanbod? Ga dan verder door te klikken op ‘’Ga verder met uw aanvraag’’.

Check nogmaals het prijsoverzicht zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bent u het eens met de tarieven. Kies dan voor ‘’Verder naar bestellen’’. Check de gegevens van het leveringsadres en ga verder door het invoeren van enkele persoonlijke gegevens. Deze zijn nodig voor het afronden van uw bestelling. Voer als laatst uw betalingsgegevens in en rond uw bestelling af door te kiezen voor ‘’Aanvraag versturen’’. Na het versturen van uw aanmelding hebt u altijd nog 14 dagen bedenktijd. Na deze bedenktijd zal Nuon uw oude energieleverancier opzeggen en uw nieuwe aansluiting regelen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Ook profiteren van €200,- Cadeau tijdens de Nuon Powerdeal? Ga dan naar de website van Nuon!

 

Nuon Blijven Loont Korting

Met de Nuon Powerdeal ontvangt u niet alleen €200,- Cadeau. U profiteert ook van de zogenoemde Nuon Blijven Loont korting. Dit is een speciale korting die Nuon in het leven heeft geroepen om loyale klanten te belonen. Met deze korting profiteren nieuwe klanten direct van 5% korting op stroom. En deze korting stijgt elk jaar met nog eens 5%! Dit betekent dat u in het tweede jaar 10% korting ontvangt en in het derde jaar 15% korting. Deze korting wordt berekent over de variabele leveringstarieven van stroom en kan oplopen tot maximaal 25%. Een van de vele voordelen van Nuon!

 

”Fijn dat Vattenfall duurzame stroom en gas met CO2-compensatie levert tegen concurrerende tarieven.” Paul (Leiden).

 

Voorwaarden Nuon Powerdeal actie

Wanneer u kiest voor de Nuon Powerdeal Actie dan moet u rekening houden met diverse voorwaarden. Deze voorwaarden zijn opgesteld om te zorgen dat de actie voor beide partijen voordelig is. Op de website van Nuon kunt u alle belangrijke voorwaarden omtrent de Nuon Powerdeal met €200,- Korting terugvinden. Enkele van de belangrijkste voorwaarden kunt u hieronder lezen;

 • Uw €200,- korting wordt aan het einde van het eerste jaar verrekent.
 • De Nuon Powerdeal is enkel geschikt voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij energieleverancier Nuon? Kies dan voor een andere energieleverancier of kijk voor een verlengaanbod in uw Mijn Nuon omgeving.
 • Uw 5% extra korting op stroom wordt direct in uw maandprijs verwerkt. Deze korting geldt enkel op de kale tarieven en niet op belastingen of andere overheidsheffingen.
 • Zegt u uw contract met Nuon binnen de 12 maanden op? Dan vervalt uw €200,- korting en betaalt u een opzegvergoeding.

Alles weten over de Nuon Powerdeal? Kijk dan even op de website van Nuon!

 

Spoed maar toch korting?

Wilt u graag maken van de Nuon Powerdeal maar heeft u ook haast? Dan is er een slimme oplossing. In dit geval kunt u zich gewoon aanmelden via de website van Nuon. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging en gaat uw bedenktijd in. Hierna kunt u zelf contact opnemen met Nuon om te laten weten dat u wilt afzien van uw bedenktijd. In dit geval kan Nuon eerder beginnen met het regelen van uw nieuwe aansluiting. U hoeft dus geen twee weken te wachten, maar kan al binnen enkele dagen soms geholpen worden. Een spoedaanvraag is overigens maar in weinig gevallen nodig. Alleen wanneer u contract volledig is opgezegd terwijl u geen nieuwe energieleverancier heeft is dit van toepassing. Anders kunt u gewoon gebruik maken van de standaard Nuon Overstapservice. Door gebruik van deze service te maken hoeft u zelf uw energieleverancier niet op te zeggen. Wel zo makkelijk!

 

Populairste Aanbieding 2019

Door de combinatie van scherpe tarieven voor stroom en gas, en een hoge korting van €200,00, is de Nuon Powerdeal over het algemeen zeer voordelig. Daarnaast is Nuon een betrouwbare en gevestigde naam die mensen vertrouwen. Deze mix van voordelen zorgt ervoor dat de aanbieding in 2018 erg populair was, en ook in 2019 ook nog veel afgesloten wordt. Kijkend naar alle aanbiedingen op onze website dan is de Nuon Powerdeal veruit het meest populair. Bent u benieuwd of de Powerdeal ook voor u een voordelige en goede keuze is? Bereken dan op de website van Nuon wat u per maand gaat betalen!

 

Nuon Powerdeal van €200,00 naar €200,00 korting

Update 11 oktober 2019: Goed nieuws! Vanaf nu is de Nuon Powerdeal weer geldig in combinatie met €200,00. Meldt u snel aan en profiteer ook van de hoogst mogelijke korting bij Nuon!

Veel mensen zijn onderhand bekend met de Nuon Powerdeal. Deze aanbieding loopt namelijk al sinds halverwege 2017. In deze periode is de Powerdeal bijna altijd hetzelfde gebleven, tot nu! Sinds begin 2019 is de korting die u ontvangt met de Powerdeal namelijk verlaagt van €200,00 naar €200,00. Dat de korting nu iets lager is zorgt er voor dat Nuon nog steeds zeer scherpe vaste tarieven voor stroom en gas kan blijven bieden. Had men de korting niet verlaagt, dan hadden de tarieven omhoog gemoeten. Met een korting van €200,00 blijft de Nuon Powerdeal overigens zeer voordelig, en gemiddeld nog een van de voordeligste opties! Benieuwd wat u met de Powerdeal gaat betalen? Bereken het zelf via de website van Nuon!

 

Mijn Nuon App

Wanneer u nu kiest voor €200,00 korting tijdens de Nuon Powerdeal dan kunt u ook profiteren van de handige Mijn Nuon App. Met de Mijn Nuon App krijgt u eenvoudig inzicht in uw energieverbruik. Installeer simpelweg de app op uw telefoon of tablet en bekijk per dag hoeveel stroom en gas u verbruikt heeft. Daarnaast geeft de app eventueel ook inzicht in uw warmteverbruik (in het geval van stadsverwarming).

Een handige andere feature van de app is de vergelijk feature. Hiermee kunt u eenvoudig uw stroom- en gasverbruik vergelijken met dat van andere Nuon klanten. Zo ziet u direct of u relatief veel, of relatief weinig energie verbruikt. Benieuwd naar alle mogelijkheden van de app? Download hem dan in de Google Play of App Store!

 

Mijn Nuon App

 

Nuon Exclusief; Nog meer voordeel voor klanten

Iedereen die klant is bij Nuon kan deelnemen aan Exclusief. Nuon Exclusief is een speciaal klantenprogramma om blijvende klanten te belonen. Zo kan u via Exclusief meedoen aan leuke winacties. Hiermee kunt u toffe prijzen winnen door deel te nemen aan prijsvragen. Ook kunt u punten sparen. Wanneer u net klant bent ontvangt u elke maand 10 punten. Bent u al langer klant? Dan loopt die aantal op. Met uw punten kunt u onder andere leuke cadeaus aanschaffen. Zit er niets voor u tussen? Dan kunt u ook uw punten doneren aan een goed doel. Wist u dat er via Exclusief nu al voor €21.000,- aan punten is gedoneerd.

Naast cadeaus en winacties kunt u ook profiteren van andere leuke acties via Exclusief. Zo ontvangt u bijvoorbeeld korting op leuke dagjes weg. Op dit moment kunt u onder andere profiteren van 45% korting op een bezoek aan Madurodam. Ook ontvangt u tot 50% korting op een diner in een Fletcher hotel. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Meldt u dan aan voor Exclusief en bezoek de website.

 

Veelgestelde vragen

Overstappen naar een andere energieleverancier doet u niet dagelijks. En daarom snappen wij het dat u vragen heeft. Om het u eenvoudig te maken hebben wij hieronder enkele veel gestelde vragen genoteerd met de bijpassende antwoorden. Lees deze om meer te weten te komen over hoe u kunt overstappen, en wat hier allemaal bij komt kijken. Via deze link vindt u alle actievoorwaarden van deze aanbieding.

 

“Wat ga ik per maand betalen?”

Voordat u overstapt naar de Nuon Powerdeal wilt u natuurlijk weten wat u gaat betalen. Dit kunt u eenvoudig en snel berekenen via de website van Nuon. Het enige wat u hiervoor nog hebt is uw energieverbruik en woongegevens. Voer op de actiepagina uw verbruik in (of schat dit) en vul uw postcode en huisnummer in. Hierna ziet u direct wat u per maand gaat betalen. Houdt er wel rekening mee dat uw verbruik gaan veranderen, waardoor u uiteindelijk eventueel duurder of goedkoper uit bent.

 

“Vergoedt Nuon mijn overstapboete?”

Wanneer u nog een lopend energiecontract heeft bij een andere energieleverancier dan kan het zijn dat deze een opzegboete in rekening brengt. Nuon vergoedt deze opzegboetes niet. U zult deze opzegvergoeding dus zelf moeten betalen.

 

“Wanneer gaat mijn nieuwe contract in?”

Wanneer u kiest voor de Nuon Powerdeal dan start de levering zo snel mogelijk. Wel houdt Nuon rekening met de einddatum van uw huidige energiecontract. Loopt deze binnen twee maanden af? Dan wacht Nuon met het laten ingaan van uw nieuwe contract. Loopt uw huidige contract nog langer dan drie maanden? Dan start Nuon de levering zo spoedig mogelijk.

 

“Wanneer ontvang ik mijn korting?”

Overstappers die nu kiezen voor de Nuon Powerdeal profiteren van €200,00 korting. Deze korting wordt verrekend op de eerste jaarafrekening. Hierdoor zal deze lager uitvallen en zal u goedkoper uit zijn.

 

“Wat houden vaste tarieven voor stroom en gas in?”

Overstappers die kiezen voor de Nuon Powerdeal ontvangen 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste tarieven. Dit betekent dat de variabele leveringstarieven niet zullen stijgen of dalen. Wel is het mogelijk dat variabelen als de btw, netbeheerkosten en energiebelastingen stijgen. Hier heeft Nuon namelijk niks over te zeggen.

 

“Is deze actie ook geldig voor huidige klanten?”

Nee, de Nuon Powerdeal is helaas alleen voor nieuwe klanten. Daarnaast moet men in Nederland wonen en minimaal 18 jaar oud zijn. Ook mag men in het afgelopen jaar geen stroom en of gas bij Nuon afgenomen hebben.

 

Nuon wordt Vattenfall

Op termijn gaat Nuon verder als Vattenfall. Dit is de naam van het Zweedse moederbedrijf van Nuon. Maar verder veranderd er weinig aan het aanbod. Wellicht dat de Nuon Powerdeal alleen verder zal gaan als de Vattenfall Powerdeal. Een scherpe energie aanbieding waarmee u profiteert van €200,00 korting!

De naamsverandering van Nuon zal niet snel verlopen. Om iedereen te laten wennen doet Nuon alles in stapjes. Eerst komt Vattenfall als logo bij alle communicatie. Daarna wordt het Nuon door Vattenfall. En op termijn wordt het alleen nog Vattenfall. Maar voor dat dit gerealiseerd is zijn we waarschijnlijk jaren verder.

Maar waarom deze naamsverandering? Iedereen kent Nuon in Nederland en het is een sterk merk. Door verder te gaan onder één overkoepelende naam wil Vattenfall meer bereiken in de huidige energietransitie. Met één sterke naam verwacht het bedrijf meer impact te kunnen maken dan met diverse lokale merken.

Maar wat er ook gebeurd, u kunt blijven vertrouwen op de 6 service van Nuon. Zo blijft u profiteren van voordeel van vaste klant, een heldere jaarafrekening, steeds meer duurzame energie, altijd inzicht, stap voor stap duurzamer en betalen wanneer u wilt.

 

Overige Nuon Acties (Overzicht)

Naast deze aanbieding met €200,- Cadeau + 5% Korting op Stroom heeft Nuon momenteel nog diverse andere aantrekkelijke acties. Met deze acties kunt u profiteren van bijvoorbeeld een hoge korting, een cashback of een cadeaubon. Benieuwd waar u allemaal uit kunt kiezen? Check in onderstaande tabel alle Nuon Acties waarvan u op dit moment kunt profiteren. Meer weten? Klik dan op een van de acties. Afsluiten of direct uw maandtarief berekenen? Klik dan op ‘’Meer informatie’’.

 

Nuon 200 Euro Cashback

In principe is deze aanbieding van Nuon niet echt een cashback, maar veel mensen noemen het toch zo. Vaak kunt u bij elektronicawinkels profiteren van cashbacks. Hierbij ontvangt u na aankoop van een product geld terug via de fabrikant. Bij de Nuon Powerdeal is dit niet echt het geval, de korting wordt namelijk na afloop van het eerste jaar verrekend. U ontvangt dus niet €200,00 op uw rekening, maar u bent in totaal wel 200 euro goedkoper uit. Vanaf de eerste maand wordt de korting al verrekend, waardoor u maandelijks meer geld te besteden hebt. Hierdoor is de Powerdeal een interessante actie om voor te kiezen. Daarnaast zijn de tarieven voor stroom en gas ook laag, waardoor het mogelijk is om nog meer geld te besparen in vergelijking met uw huidige energiecontract. Bezoek nu de website van Nuon en bekijk zelf wat u kunt besparen!

 

Bereken wat u gaat betalen met de Nuon Powerdeal

Bent u benieuwd wat u met de Nuon Powerdeal aanbieding gaat betalen? Bezoek dan de website van Nuon. Via de actiepagina kunt u momenteel zelf berekenen wat u per maand gaat betalen. Dit kunt u doen door uw postcode, huisnummer en verbruik in te voeren. Hierna ziet u direct wat u per maand of jaar gaat betalen. Ook kunt u in de prijsopbouw terug vinden hoeveel u voor zowel stroom als gas betaalt. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de vaste en variabele kosten. Ook wordt de korting verrekend in het kostenplaatje voor het eerste jaar. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Ervaring Nuon Powerdeal

Bent u al overgestapt op de Nuon Powerdeal? Deel dan uw ervaring! Vertel bijvoorbeeld hoe de overstap verliep en hoe duidelijk de communicatie was.

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Nuon Powerdeal
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door Dave S. over Nuon Powerdeal

Aanbieding afsluiten en maandbedrag berekenen is erg eenvoudig via de website van Nuon. Communicatie was hierna duidelijk en accuraat. Na enkele weken kreeg ik meer informatie over de afwikkeling van mijn overstap. Na 1,5 maand was ik ongeveer over op Nuon. Maandbedrag is nu lager aangezien de tarieven voordeliger zijn en de korting ook een flink verschil maakt. Tot nu toe top!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

9 gedachten over “Nuon Powerdeal – Ontvang tijdelijk €200,- Korting

 • Paul de B.

  Ben hier vroeger wel klant geweest maar ben overgestapt i.vm. een goeie korting bij Oxxio. Denk dat ik nu weer terug naar de Nuon ga, €250,- korting op een eenjarig contract is echt hoog. Ook in de vergelijker kwam Nuon er bij mij als voordeligste uit. Iemand ervaring met de overstap naar Nuon? Is dat echt zo gemakkelijk?

 • I g bruil

  U hééft my een brief gestuurd ik heb geen intresse in uw energierekening ik woon van bv net en hun regelen alles dus geen intresse ik annuleer alles

 • Koen Verkerk Bericht auteur

  Hoi Jordi,

  Als u via onze link de website van Nuon bezoekt dan kunt u uw nieuwe maandtarief berekenen. Hiervoor heeft u alleen uw woon- en verbruiksgegevens nodig. Wanneer u wilt kan u dit ook doen door middel van onze energievergelijker. Op deze manier kunt u direct de Nuon Powerdeal actie vergelijken met aanbiedingen van andere energieleveranciers.

  Succes!

  Groet,

  Koen

 • Koen Verkerk Bericht auteur

  Hoi Paul,

  Overstappen is tegenwoordig echt heel eenvoudig. Na uw aanmelding regelen de energieleveranciers namelijk alles onderling. Zelf hoeft u soms alleen uw meterstanden door te geven (tenzij u een slimme meter heeft). That’s it! Mocht u nog vragen hebben over de overstap dan hoor ik graag van u!

  Met vriendelijke groet,

  Koen

 • Koen Verkerk Bericht auteur

  Beste,

  Wij versturen geen brieven maar wellicht dat Nuon u onterechte en brief heeft verzonden. Mocht u geen aanbiedingen van Nuon meer willen ontvangen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Nuon.

  Succes!

  Groet,

  Koen

 • Dennievdp

  Mijn energiecontract bij Essent loopt per 1 juli af. Kan ik me nu al aanmelden voor de Powerdeal? Of kan ik beter wachten? Ik hoor het graag van u.

 • Frederik v M.

  Hierbij wil ik even mijn ervaring met Nuon delen. Ben altijd trouw klant geweest van Eneco maar besloot dit jaar toch een overstap te maken. De grootste reden hiervoor was het prijsverschil. Op basis van het eenjarige contract was ik met de Powerdeal maar liefst €278,00 goedkoper uit. Een flink verschil dus. Het aanmelden verliep heel eenvoudig en de communicatie hierna was vrij duidelijk. Zo ontving ik steeds per email wat de status van de overstap was. Na enkele tijd heeft Nuon mijn contract met Eneco opgezegd, dit gebeurden na ongeveer 3 weken. Hierna duurde het maar heel kort voordat ik een brief kreeg met die ingangsdatum van mijn nieuwe contract. Alles bij elkaar verliep het heel eenvoudig. Wel heb ik direct mijn voorschot iets verhoogd, zo weet ik zeker dat ik aan het einde van het jaar niet veel geld bij hoef te betalen.

 • Leo

  Volgens mij een van de beste acties nu in de markt. Hoge korting, scherpe tarieven. Heb me vorige week aangemeld. Vanaf volgend jaar ben ik weer ergens anders klant. Alleen op deze manier is de energierekening nog enigsinds te betalen.