HVC KringloopEnergie Modelcontract

HVC KringloopEnergie Sinds 2016 is HVC gestart met de verkoop van KringloopEnergie. Deze KringloopEnergie wekt de afvalverwerker op door middel van biomassa, afval, wind en zon. Naast enkele vaste energiepakketten biedt HVC ook een modelcontract. Het HVC KringloopEnergie Modelcontract is gecontroleerd en goedgekeurd door de Autoriteit Consument & Markt. Een van de grondleggers van het modelcontract. Het modelcontract is namelijk speciaal ontwikkelt om de energiemarkt beter vergelijkbaar te maken. Dit speciale energiepakket heeft namelijk overal dezelfde voorwaarden. Wanneer u voor het HVC KringloopEnergie Modelcontract kiest ontvangt u stroom en gas tegen variabele tarieven. Daarnaast hebt u alle vrijheid. Dit energiepakket is namelijk maandelijks opzegbaar. Benieuwd wat u gaat betalen? Check dan de website!

 

Voordelen HVC KringloopEnergie Modelcontract

  • Ontvang stroom en gas tegen eerlijke actuele tarieven.
  • U hebt alle vrijheid en kunt maandelijks opzeggen.
  • Duurzame energie uit wind, biomassa, zon en afval.
  • HVC KringloopEnergie regelt uw overstap. Geen administratieve rompslomp!
  • Ontvang energie tegen inkoopprijzen.
  • U hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Dus geen keuzestress!
  • Loyale klanten profiteren van extra voordeel.

 

Overstappen naar HVC KringloopEnergie

Wilt u ook overstappen naar het HVC KringloopEnergie Modelcontract? Of een van de andere voordelige energiepakketten? Dat is tegenwoordig gelukkig heel eenvoudig! Hoe het werkt? Als volgt! Klik op deze link om naar de website van HVC KringloopEnergie te gaan. Voer hier uw postcode en huisnummer in en klik op de button ‘’Bereken uw duurzaam voordeel’’. Geef vervolgens aan of u stroom, gas of stroom en gas wil afnemen. Vervolgens kunt u ook uw huidige energieverbruik invoeren. Op deze manier maakt u direct een goede schatting.

Op de volgende pagina ziet u direct wat u gaat betalen met de verschillende energiepakketten. Kies voor het pakket ‘’Variabel Standaard’’ als u wilt kiezen voor het HVC KringloopEnergie Modelcontract. Klik vervolgens op de button ‘’Aanmelden’’ om verder te gaan met uw bestelling.

Voer op de volgende pagina enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Hier kunt u tevens uw overstapdatum en betalingsgegevens aangeven. Wanneer alles gereed is kunt u doorklikken en uw bestelling controleren. Klopt alles? Stuur dan uw aanmelding in! Vervolgens ontvangt u een bevestiging via email. Waarna uw bedenktijd ingaat.

Na uw 14 dagen bedenktijd zal HVC KringloopEnergie uw oude energieleverancier opzeggen. Daarna ontvangt u vanzelf bericht wanneer de levering van start gaat. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. Meer weten? Of direct uw maandbedrag berekenen? Check dan de website!

 

Energiepakketten HVC KringloopEnergie

Naast het HVC KringloopEnergie Modelcontract kunt u bij HVC ook kiezen uit 2 vaste energiepakketten. Deze energiepakketten hebben een vaste prijs die vast staat gedurende de hele looptijd. Zo hebt u dus geen last van prijsstijgingen. Momenteel kunt u kiezen voor een vaste energiepakket met een looptijd van 1 of 3 jaar. Op deze manier heeft u voor langere tijd geen omkijken naar uw energiezaken. Benieuwd wat voor uw situatie het voordeligste is? Check dan de website van HVC KringloopEnergie!

Variabel

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Variabele tarieven.Vaste tarieven.Vaste tarieven.
Energie tegen inkoopprijzen.Energie tegen inkoopprijzen.Energie tegen inkoopprijzen.
Maandelijks opzegbaar.Eenvoudig overstappen.Eenvoudig overstappen.

 

HVC KringloopEnergie Modelcontract

 

Een duurzame toekomst

HVC kiest graag voor een duurzame toekomst, samen met u! Een toekomst waarin zoveel mogelijk wordt hergebruikt en waar energie opgewekt wordt door middel van duurzame bronnen. KringloopEnergie  is onderdeel van HVC, het grootste niet-commerciële afvalenergiebedrijf van Nederland. HVC is het eerste afvalenergiebedrijf dat energie levert aan huishoudens in Nederland. Deze energie wordt opgewekt door middel van restafval dat niet meer hergebruikt kan worden. Daarnaast levert HVC ook duurzame energie uit het grootste windpark van Nederland (Gemini). Kies ook voor een bewuste en duurzame toekomst en kies voor HVC KringloopEnergie!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “HVC KringloopEnergie Modelcontract”

Inhoudsopgave