Tado Slimme Radiatorknoppen (Accesoires)

Onlangs reviewde wij de Tado Slimme Thermostaat V3+, de nieuwe Tado thermostaat met veel nieuwe slimme functies. Zo kan de nieuwste Tado samenwerken met nog meer andere platformen waaronder Google Assistant, Alexa en Apple Homekit. Daarnaast ondersteunt de V3+ IFTTT, heeft het een nieuw verwarmingsalgoritmen en biedt het de optie tot individuele ruimteregeling. Dit laatste is erg handig, maar dit vereist wel de aanschaf van de Tado slimme radiatorknoppen. Door het aanschaffen van de Tado Slimme Radiatorknoppen kunt u per ruimte de temperatuur regelen. De Tado Radiatorknoppen passen op alle gangbare radiatoren en thermostatische radiatorkranen. Daarnaast kunt u de knoppen verbinden met de handige Tado app waardoor u ze altijd kunnen bedienen en uitlezen. Meer weten? Lees dan verder om alles te leren over deze handige toevoeging van uw V3+. Direct uw Radiatorknoppen bestellen? Check dan de website van Bol.com!

 

Tado Slimme Thermostaat V3+
Tado Slimme Thermostaat V3+

 

”Sinds een paar dagen naast de kamerthermostaat ook deze knoppen in huis. Dit is wat ik al heel lang wilde, en het werkt geweldig. ’s Ochtends hoeft mijn slaapkamer niet verwarmd te worden, de woonkamer ook niet, maar is een warme badkamer en keuken wel fijn. Daarna ga ik toch naar werk. ’s Avonds thuiskomen in een warme woonkamer, maar dan gaat de houtkachel aan. Dan is het fijn als de slaapkamer apart verwarmd kan worden. Dat is prima te regelen met deze knoppen. Ze zijn super makkelijk te installeren, zien er strak uit en werken perfect. Instellen via de app is ideaal, dus aan de knop zelf draaien zal ik niet vaak doen. Minpunt is beetje dat de zones waar alleen de knoppen zitten ook alleen op hele graden instelbaar zijn. Dat zou vast nog aangepast kunnen worden in de app in de toekomst, en in de woonkamer hangt toch een vaste thermostaat die op tienden van graden instelbaar is. Daarom gewoon vijf sterren!” aldus Jim via de website van Coolblue.

 

Voordelen Tado Slimme Radiatorknoppen

  • De Tado Slimme Radiatorknoppen zijn zeer fraai ontworpen.
  • Eenvoudig te plaatsen en in te stellen.
  • Ideaal om ruimtes apart van elkaar te verwarmen.
  • Meet de temperatuur en luchtvochtigheid per ruimte.
  • Te bedienen via de app of het display.

 

Tado Slimme Radiatorknoppen
Met een Tado Slimme Radiatorknop kunt u ruimtes apart regelen qua temperatuur.

 

Aanschaf Tado Slimme Radiatorknoppen (met V3+)

Wanneer u al in het bezit ben van de Tado V3+ dan kunt u de Slimme Radioknoppen los bijkopen. Mocht u nog geen Tado V3+ in huis hebben dan kunt u de slimme thermostaat ook aanschaffen in combinatie met enkele slimme Radiatorknoppen. De Tado Slimme Thermostaat V3+ is nu in de aanbieding en kost nu €159,00 in plaats van €199,00. Wanneer u deze aanschaft in combinatie met twee slimme radiatorknoppen dan betaalt u momenteel €299,00 in plaats van €349,00. Het is momenteel overigens goedkoper om los de V3+ te kopen en los 2 Radiatorknoppen voor €119,00. Dit komt namelijk neer op €159,00 + €119,00 = €278,00. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de Starterkit met 5 slimme Radiatorknoppen. Dit pakket kost momenteel €349,00 in plaats van €399,00. Hiermee kunt u eenvoudig tot 5 radiatoren los van elkaar regelen.

 

”Support van Tado is wel super ! De kraan paste niet op onze radiator … Wat foto’s genomen en doorgestuurd naar hun support, en enkel dagen later lag er een adapter-stukje in de postbus. Top !” aldus Race-Eendje via Coolblue.

 

Overige accessoires Tado V3+ Slimme Thermostaat

Naast de Slimme Radiatorknoppen kent de Tado V3+ nog diverse andere handige accessoires. Zo kunt u met de Tado Extensie Kit uw Tado thermostaat draadloos verbinden met uw cv-ketel. Hierdoor kunt u uw Tado thermostaat overal in huis plaatsen. De Tado Extensie Kit kost momenteel €79,00 in plaats van €99,00 bij Bol.

Naast de Extensie Kit biedt Tado nu momenteel ook een extra uitbreiding voor Multi-Zone verwarming. Dit is handig voor woningen die gebruik maken avn vloerverwarming, en die graag verwarmingszones individueel bedienen. De Tado Slimme Thermostaat Multi-Zone kost momenteel €103,00 in plaats van €129,00. Daarnaast kunt u hem extra voordelig bestellen in combinatie met de V3+ thermostaat.

 

Nadelen Tado V3 + Radiatorknoppen

  • Wanneer u alle functies van de V3+ App wil gebruiken dan betaalt u €24,99 per jaar.
  • De aanschaf van de Tado V3+ is relatief laag, maar inclusief de overige accesoires lopen de kosten flink op.
  • Om de zoveel tijd moet u de batterijen van de Tado Slimme Radiatorknoppen vervangen.

 

Waarom bestellen via Bol.com?

Bol.com is met afstand de bekendste webshop in Nederland! En niet voor niets. Klanten geven Bol.com een 7,2 uit 10! Waarom? Diverse redenen. Zo is de klantenservice tot 23:59 geopend. Daarnaast ontvangt u altijd een uitgebreide garantie en kunt u 30 retourneren. En wanneer u vandaag besteld, kunt u het product vaak morgen al verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit kan bij een van de meer dan 2600 ophaalpunten in heel Nederland!
 

 

”De tado is een verademing. Makkelijk in gebruik, heldere uitleg (in Nederlands), ik heb voor verschillende dagen aparte tijdschema’s in kunnen stellen. En: voordat je de installatie begint, checken ze voor je of het matcht met je ketel. Dat is trouwens in 95% van de gevallen zo, zeggen ze.” aldus Wilmar Zomer.

 

Reviews Tado Slimme Radiatorknoppen

Gebruikt u zelf ook Tado Slimme Radiatorknoppen? Laat ook een reactie achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe slimme meter.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Tado Slimme Radiatorknoppen (Accesoires)”

Inhoudsopgave