Griekenland betaalt wel voor Russisch gas


gas-vergelijken

De Grieken hebben wel op tijd betaald voor de levering van gas door Gazprom. Dat maakt het Russische staatsbedrijf deze week bekend. Volgens een woordvoerder van het bedrijf heeft Griekenland zijn import deze maand nog niet verlaagd ten opzichte van de import van een jaar geleden. Er werd niet vermeld hoe hoog de totale gasrekening was.

Gazprom leverde in juli tot nu toe 5 à 6 miljoen kubieke meter gas per dag aan het noodlijdende land. Volgens de zegsman wordt er vooralsnog niet met Griekenland gesproken over aanpassingen van het gascontract.


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.