ENGIE terug met forse cashbacks (tot 200 Euro)

Ook bij ENGIE willen ze het weer extra aantrekkelijk maken om een nieuw contract af te sluiten. Om deze reden ontvangt u nu een forse loyaliteitsbonus bij het afsluiten van een nieuw contract.

Iedereen die nu overstapt op een eenjarige overeenkomst bij ENGIE kan profiteren van een loyaliteitsbonus tot 200 euro. Hoe hoog de daadwerkelijk cashback is hangt af van het moment van afsluiten, en welke producten u afneemt.

Naast een forse cashback tot €200 profiteert u bij ENGIE verder van 100% Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Een duurzame keuze dus! Meldt u nu aan en ENGIE regelt uw overstap van A tot Z.

 

 

Voordelen

  • Zet nu uw tarieven vast en voorkom prijsstijgingen gedurende de komende 12 maanden.
  • Met ENGIE maakt u een zeer duurzame keuze.
  • Maak nu de overstap en ontvang tot wel €200 korting.
  • ENGIE wordt door klanten beoordeeld met een 8,0.
  • Regel al uw energiezaken via de handige ENGIE app die wordt beoordeeld met 4-sterren.

 

Kies ook voor 200 euro korting bij ENGIE

Niemand kan in een glazen bol kijken en de toekomst voorspellen. En daarom is het zo goed als onmogelijk om te bepalen wat er deze winter gaat gebeuren met de energieprijzen. Toch zou de aanname dat deze gaan stijgen niet gek zijn. Er zal meer vraag komen naar energie, en de markt is nog steeds erg onrustig. Om deze reden zou het geen gek idee zijn om uw tarieven voor 12 maanden vast te zetten.

Wanneer u nu uw tarieven voor 12 maanden vastzet bij ENGIE dan ontvangt u ook nog een tot 200 euro korting. Hiernaast voorkomt u prijsstijgingen voor stroom en gas deze winter. U dekt uw risico dus af, en wordt nog is beloond met 200 euro extra korting. Geen gek idee toch?

 

ENGIE terug met forse cashbacks (tot 200 Euro)

 

Overstappen naar vaste energie van ENGIE

Wie graag geen omkijken heeft naar zijn energiekosten per maand kan nu zijn energietarieven vast zetten bij ENGIE. Dit is heel eenvoudig en geregeld in enkele minuten. Daarnaast wordt dit ook nog eens beloond met tot 200 euro cashback.

Bereken als eerst uw persoonlijke aanbod via de ENGIE website. Wanneer dit aanbod u aanstaat kunt u het aanmeldformulier invullen om uw overstap in gang te zetten. Na uw aanmelding ontvangt u vanzelf een overeenkomst per email. Vanaf dit moment gaat uw bedenktijd in. Gedurende uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Als uw bedenktijd is verstreken dan zal ENGIE uw huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Vervolgens ontvangt u vanzelf bericht van de startdatum van de levering van ENGIE. Zo eenvoudig kan het zijn!

De korting die u nu bij ENGIE ontvangt zal op uw eerste afrekening verwerkt worden. Hierdoor bent u extra voordelig uit. De kans op bijbetalen is hierdoor flink kleiner. Wel zo prettig!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave