Spider Connect Thermostaat

De Spider Connect thermostaat werkt samen alle type cv-ketels. Het apparaat is aan te sluiten op zowel Aan/Uit als modulerende cv-ketels. Daarnaast is de Spider Connect thermostaat te gebruiken in combinatie met stadsverwarming. De Spider Connect is niet zelflerend maar wel eenvoudig te bedienen via uw smartphone of tablet. Naast de verwarming kan de Spider Connect ook samenwerken met andere elektrische apparaten en eventueel met een Itho Daalderop ventilatiesysteem. Met uw smartphone hebt u altijd controle over uw verwarming en met het klokprogramma kunt u ook zorgen dat uw woning altijd lekker op temperatuur is. Momenteel is de Spider Connect te bestellen vanaf €279,00 bij Coolblue!

 

Spider Connect Thermostaat

 

”Ziet er mooi uit en is handig in gebruik.” door Kees.

 

Voordelen Spider Connect thermostaat

  • Werkt samen met alle type cv-ketels waaronder Aan/Uit en modulerende cv-ketels.
  • Eenvoudig op afstand te bedienen via smartphone of tablet. De app is zowel voor Android als iOs beschikbaar.
  • Bedien ook andere elektrische apparaten en eventueel een Itho Daalderop ventilatiesysteem.
  • Wordt geleverd met met 2 jaar Carry-in-garantie.
  • Stel zelf uw verwarmingsschema vast met een uitgebreid klokprogramma.
  • Mooi en straks design dat uitkomt in alle ruimtes.

 

Specificaties

De Spider Connect wordt standaard geleverd met 2 jaar Carry-in-garantie. Met de meegeleverde gateway maakt u van deze thermostaat eenvoudig een slimme thermostaat. U kunt hem door middel van de gateway namelijk in uw netwerk hangen. Waardoor deze eenvoudig te bedienen wordt door middel van smartphone of tablet. Naast de verwarming kunt u met de Spider Connect ook andere appraten en uw Itho Daalderop ventilatiesysteem bedienen. In dit geval kunt u bijvoorbeeld ook de luchtkwaliteit in huis aflezen op de thermostaat.

De Spider Connect werkt optimaal samen met Aan/Uit en modulerende cv-ketels. Daarnaast ondersteunt hij OpenTherm. De Spider Connect werkt ook samen met vloerverwarming of stadsverwarming. De Spider Connect werkt niet op basis van Geofencing of IFTT. De slimme thermostaat heeft ook geen externe sensor en is niet zelflerend. U kunt de temperatuur dus met de handige app bedienen of zelf instellen door middel van het klokprogramma.

Het bedieningspaneel van de Spider Connect is in het Nederlands. Dit bedieningspaneel bestuurt u eenvoudig door middel van het touchscreen. De Spider Connect wordt standaard geleverd met een gateway (voor WiFi), USB-kabel, Ethernetkabel en een tafelstandaard.

 

Optionele accessoires

U kunt de Spider Connect gebruiken in combinatie met diverse optionele accessoires. Zo kunt u met draadloze radiatorknoppen de temperatuur in zones apart regelen. Daarnaast kunt u de Spider Connect verbinden met andere apparaten door middel van slimme stekers. Bent u eigenaar van zonnepanelen? Dan kunt u bijvoorbeeld ook met een DIN Rail Module uw opgewekte energie aflezen op uw slimme Spider thermostaat.

 

Waarom bestellen via Coolblue?

Coolblue is verkozen tot de beste webwinkel van 2017! En niet voor niets. Klanten geven Coolblue een 9,3 uit 10! Waarom? Diverse redenen. Zo is de klantenservice tot 23:59 geopend. Daarnaast ontvangt u altijd een uitgebreide garantie en kunt u 30 retourneren. En wanneer u vandaag besteld, kunt u het product vaak morgen al verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit kan bij een van de meer dan 2600 ophaalpunten in heel Nederland!

 

”Levering altijd op tijd, veel keus, goede product informatie, leuke verpakking.” door Pauline.

 

Reviews Spider Connect Thermostaat

Gebruikt u zelf ook de Spider Connect thermostaat? Laat ook een reactie achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe slimme meter.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave