Cvketelvoordeel.nl, de goedkoopste cv-ketel webshop van Nederland

Cvketelvoordeel.nlDe moderne consument koopt steeds meer producten online. Ook cv-ketels en slimme meters worden steeds vaker via het internet aangeschaft. Dit komt omdat het online kopen van een cv-ketel enkele voordelen heeft. Zo kunt u rustig prijzen vergelijken van alle merken en modellen. Daarnaast profiteert u bij diverse webshops van erg scherpe prijzen en soms zelfs de laagste prijsgarantie. Zo weet u zeker dat u niet honderden euro’s te veel betaalt voor uw toch al dure nieuwe cv-ketel. Met dit idee in gedachte is de nieuwe webshop Cvketelvoordeel.nl opgericht. Via Cvketelvoordeel.nl profiteert u namelijk altijd van lage prijzen en deskundige installatie door Feenstra. Benieuwd geworden? Check dan direct de website!

 

Voordelen Cvketelvoordeel.nl

 • Altijd snel in huis.
 • Cv-ketels (combiketel) wordt altijd geleverd met standaard thermostaat.
 • Levering inclusief veilige installatie door Feenstra.
 • Enkele kwalitatieve ketels van Remeha, Intergas of AWB.
 • Kies ook voor de laagste prijs van Nederland.
 • Landelijke dekking inclusief 24/7 storingsdienst.
 • Webshop in samenwerking met Intergas, AWB, Honeywell en Remeha.
 • Eventueel met All-in cv-ketel onderhoudscontract van Feenstra.

 

”Snelle levering en nette installatie. Een aanrader voor een voordelige CV ketel!” door Bart uit Wijk en Aalburg. (via KiyOh)

 

Waarom Cvketelvoordeel.nl?

Ook diverse professionele installateurs viel het op dat steeds meer consumenten hun cv-ketel online aanschaffen. Om niet de boot te missen besloten de ondernemers hun krachten te bundelen en een nieuwe webwinkel voor cv-ketels te openen. Namelijk Cvketelvoordeel.nl! Aangezien deze nieuwe webshop gestart is door enkele ondernemers uit de branche weet u zeker dat de kennis en kunde in huis is bij deze shop. Daarnaast profiteert u ook nog eens van een landelijke dekking en zeer scherpe prijzen. Deze scherpe prijzen zijn mogelijk aangezien Cvketelvoordeel.nl in het groot inkoopt, waardoor flinke schaalvoordelen mogelijk zijn. Kies ook voor een goedkope en veilig gemonteerde cv-ketel en check direct het complete aanbod online.

Cvketelvoordeel.nl werkt in samenwerking met onder andere Feenstra, Intergas, AWB, Honeywell en Remeha.

 

Nieuwe Cv-ketel nodig? Check dan Cvketelvoordeel.nl!

 

Samenwerking met installatiebedrijf Feenstra

Bij Cvketelvoordeel.nl kunt u overigens niet alleen terecht voor de aankoop van cv-ketels en (slimme) thermostaten. De nieuwe webshop biedt ook onderhoudscontracten aan in samenwerking met installatiebedrijf Feenstra. Aangezien veiligheid hoog in het handel staat hoopt Cvketelvoordeel.nl dat u uw ketel goed laat onderhouden En dit kunt u wel overlaten aan de professionals van Feenstra. Naast het onderhoud worden de cv-ketels enkel onder de strengste normen gemonteerd. Waardoor de kans op problemen of storingen zijn klein mogelijk blijft. En mocht er toch eens wat gebeuren? Dan staan de deskundige installateurs van Feenstra 24/7 voor u klaar!

Naast de storingsdienst biedt Feenstra ook periodiek onderhoud aan. Zo voorkomt u onverwacht hoge kosten aan uw cv-ketel. Daarnaast komt u niet in de kou te zitten. Benieuwd naar alle mogelijkheden en diensten van installatiepartner Feenstra? Ga dan naar de website van Cvketelvoordeel.nl!

 

”Werk was keurig opgeleverd. Achteraf bleek dat we lekkage hadden vanaf het dak. Dit is vrij snel weer verholpen door monteur door op zaterdagochtend langs te komen.” door Romeo uit Den Helder. (via KiyOh)

 

De goedkoopste cv-ketel webshop van Nederland

Cvketelvoordeel.nl wil zich graag profileren als de goedkoopste cv-ketel webshop van Nederland. En daarom profiteert u altijd van een groot aanbod en scherpe prijzen. In de webshop hebt u momenteel de keuze uit drie verschillende type cv-ketels; type CW3, CW4 en CW5. CW3 cv-ketels hebben het minste verwarmingsvermogen in liters. De CW4 ketels zijn de middenmoters. De CW5 ketels hebben het meeste vermogen en kunnen het snelste een hoop water verwarmen. Afhankelijk van uw verbruik kunt u dus kiezen voor een van de modellen.

Naast het vermogen aan warm water kunt u ook modellen filteren op basis van bijvoorbeeld het merk. Het is eventueel ook mogelijk om te filteren op een specifiek vermogen kW. Dit vermogen geeft aan hoeveel warmte de cv-ketel kan produceren. Hoe groter uw woning is, hoe hoger dit vermogen moet liggen. Zo heeft een appartement vaak maar tussen de 11 en 23 kW nodig, terwijl een vrijstaand huis vaak wel meer dan 30 kW vermogen nodig heeft. Benieuwd waar u nog meer op moet letten? Raadpleeg dan de cv-ketel keuzehulp op de website van Cvketelvoodeel.nl!

 

All-in cv-ketel deal

Bij Cvketelvoordeel.nl ontvangt u altijd een All-in cv-ketel. Dit betekent dat u standaard een voordelige cv-ketel ontvangt inclufief thermostaat. Daarnaast zijn ook alle benodigde materialen inbegrepen. En de installatie? Die wordt veilig en snel uitgevoerd door een echte vakman! Kies ook voor een energiezuinige hr-ketel en ontvang optioneel ook nog een periodiek onderhoud. Hierdoor blijkt uw cv-ketel in topconditie en voorkomt u onverwacht hoge kosten.

Een eerder ontvangen offerte vergelijken? Ook dan kan via de website van Cvketelvoordeel.nl! Stuur hier uw offerte in en bekijk of u niet een beter aanbod kunt krijgen. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt!

 

Als beste getest

Cvketelvoordeel.nl biedt ook diverse modellen die als beste zijn getest door de Consumentenbond. Hierbij gaat het onder andere om de Remeha Tzerra M24c Plus (type CW3). Op zoek naar een cv-ketel met meer vermogen? Dit model is ook verkrijgbaar in een CW4 versie met meer vermogen.

 

”De Remeha Tzerra M Plus is een nieuw ontwerp van Remeha. Deze in Nederland ontworpen en gebouwde cv-ketel onderscheid zich door haar modulaire opbouw. Dit betekent dat de cv-ketel extreem klein en licht is en praktisch overal is te plaatsen. De prestaties zijn onverminderd groots te noemen.”

 

Hebt u het liefst een cv-ketel met het hoogste vermogen? Kijk dan eens naar de Remeha Avanta 35c (type CW5). Ook deze komt als beste uit de test van de Consumentenbond. Daarnaast wordt hij momenteel geleverd met een gratis qSense thermostaat met een adviesprijs van € 61,00!

 

Altijd een eerlijk aanbod

Door het ruime aanbod kan Cvketelvoordeel.nl altijd een passende ketel bieden voor een scherpe prijs. Daarnaast staat de webshop voor transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Om deze reden krijgt u altijd een duidelijk overzicht van de verwachte levering. Daarnaast wordt u telefonisch geïnformeerd over wat u kunt verwachten na de aanschaf van uw cv-ketel. Naast vele goede reviews beschikt Cvketelvoordeel.nl ook over het Keurmerk Webshop, wat staat voor veiligheid en betrouwbaarheid.

 

Keurmerk Webshop

Wanneer u een aankoop doet in een webshop met het Keurmerk Webshop kunt u uitgaan van diverse pijlers. U kunt er onder andere vanuit gaan dat u;

 • Veilig kunt betalen.
 • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt.
 • Uw privacy gewaarborgd is.
 • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling.
 • De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd.
 • U een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft.

 

Reviews / Ervaring Cvketelsvoordeel.nl

Bent u benieuwd naar reviews en ervaringen met Cvketelvoordeel.nl van andere consumenten? Dat kunnen wij ons voorstellen! Ook wij checken altijd eerste de beoordelingen van een webshop voordat wij ergens iets bestellen. Naast het Webshop Keurmerk heeft Cvketelvoordeel.nl een goede reputatie op de beoordelingswebsite KiyOh. Het ontvangt namelijk een 8,4 op basis van bijna 150 beoordelingen. Daarnaast wordt de webshop door 92% van de klanten aanbevolen. Hebt u zelf ervaring met Cvketelvoordeel.nl? Laat hem achter in een reactie op dit artikel!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave