Energiewacht en Essent winnen groepsaankoop SamenZonneEnergie


Energiewacht en Essent winnen groepsaankoop SamenZonneEnergieEnergiewacht is in samenwerking met energieleverancier Essent een van de 2 leveranciers die de zonnepanelenveiling in Zuid-Holland heeft gewonnen. Consumenten uit Zuid-Holland konden zicht in oktober en november 2015 inschrijven om mee te doen aan de groepsaankoop. In totaal schreven 5700 mensen zicht in, waarvan Energiewacht en Essent er 2700 zullen benaderen voor een persoonlijk aanbod.

Erg trost, zonnepanelen hebben de toekomst!

‘’Energiewacht is er trots op dat we samen met Essent winnaar zijn van de veiling. Zonnepanelen hebben wat ons betreft de toekomst. We zijn dan ook blij dat we de consument als inkoopcollectief een mooi voorstel kunnen doen voor de aanschaf van zonnepalen’’ aldus Hindrik Aalders. Hindrik Aalders is Commercieel Directeur bij Energiewacht.

Groepsaankoop SamenZonneEnergie

SamenZonneEnergie is een nieuw initiatief van gemeenten en iChoosr, een organisator van collectieve inkopen voor zonnepanelen en energiecontracten. Door deel te nemen aan een groepsaankoop hebben consumenten een sterkere onderhandelingspositie dan als ze alleen iets zouden aankopen. Mede hierdoor krijgen deelnemers een zeer scherpe prijs.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.