Energieleverancier DELTA start samenwerking met T-Mobile

Energieleverancier DELTA start samenwerking met T-Mobile

Energieleverancier DELTA start per vandaag een nieuwe samenwerking met provider T-Mobile. Op deze manier wil DELTA haar eigen lijn met digitale producten flink uitbreiden, met onder andere mobiel bellen en mobiel internet.

Exclusieve korting voor DELTA-klanten

Klanten van DELTA kunnen op korte termijn profiteren van een exclusieve korting bij T-Mobile. Wanneer men een of meer producten afneemt bij DELTA kan men profiteren van een exclusieve korting van 5 euro per maand. Deze korting geld op T-Mobile Stel Samen & Stel Bij abonnementen voor mobiel bellen en internetten gedurende de looptijd van het contract.

Als beste getest

Provider T-Mobile heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in haar mobiele netwerk, en dat betaald zich nu uit. In de maand maart werd T-Mobile beloont met de Connect Mobile Benchmark van P3 Group (het onderzoek naar dekking, capaciteit en kwaliteit van mobiele netwerken). T-Mobile heeft, volgens het onderzoek, het best geteste mobiele netwerk in Nederland.

Op dit moment geldt er alleen een speciale aanbiedingen voor particuliere klanten van DELTA. Op termijn zal er ook een speciaal aanbod worden gelanceerd voor zakelijke klanten van DELTA. Hierover volgt meer informatie.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave