Cofely wordt ENGIE Services


Technisch dienstverlener Cofely gaat voortaan verder door onder een andere naam, namelijk Engie Services. De reden voor deze naamswijziging is de verregaande integratie met energieconcern en moederbedrijf ENGIE .

ENGIE Services

Energieleverancier ENGIEDoor de samenwerking onder de nieuwe naam Engie wordt er door Engie Energie en Engie Services voor gezorgd dat duurzaamheid en digitalisering een grotere rol gaan spelen in de energiesector. Op deze manier kan er onder een merk een betere service worden aangeboden aan klanten en kan er beter ingespeeld worden op de veranderende energiemarkt.

´Voor de overgang naar duurzame energie spelen innovatie en techniek een belangrijke rol. Door de krachten te binden van Engie Energie en Engie Services, ontstaat er een unieke combinatie van vaardigheden en kennis op het gebied van duurzame energie, digitalisering en technologie´ aldus Han Blokland, CEO van Engie Services.

ENGIE

ENGIE Energie en ENGIE Nederland heette tot voor kort geleden nog GDF Suez. De reden voor de naamswijziging is de groeiambitie van het bedrijf. ENGIE is actief op zowel de consumenten- als op de zakelijke markt en produceert voornamelijk duurzame energie.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.