Versla het prijsplafond bij Budget Energie – Profiteer van tarieven onder het prijsplafond!

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe energieleverancier. U heeft nu namelijk de mogelijkheid om het prijsplafond te verslaan bij Budget Energie. Sinds deze week biedt Budget Energie namelijk zulke scherpe tarieven, dat ze onder het prijsplafond gedoken zijn.

De tarieven die u nu bij Budget Energie ontvangt staan steeds vast voor één maand. Na deze maand gaat u weer over op nieuwe actuele tarieven. Bang dat de tarieven verder in het jaar verder stijgen? Geen probleem, dit variabele energiecontract van Budget Energie is namelijk maandelijks opzegbaar. Zonder boete!

Benieuwd wat u op basis van de huidige tarieven per maand gaat betalen? Bereken het nu zelf via de website van Budget Energie. Aanmelden kan ook eenvoudig en snel via de website van Budget Energie. En de overstap? Die neemt Budget Energie u helemaal uit handen. Wel zo prettig!

 

 

Voordelen

✅ Profiteer van scherpe variabele tarieven die zelfs onder het prijsplafond liggen.
✅ Ontvang elke maand nieuwe eerlijke tarieven voor stroom en gas.
✅ Budget Energie regelt uw overstap van A tot Z.
✅ Kies voor 100% groene stroom.
✅ Verhoog of verlaag zelf online uw maandvoorschot.
✅ Ook uw adres voor Alles-in-1 en mobiele diensten.

 

Versla het prijsplafond bij Budget Energie

Sinds iets meer dan een jaar rijzen de energiekosten de pan uit. Om mensen met een kleine portemonnee te ondersteunen bedacht de overheid eerder al de energietoeslag. Een eenmalige toelage van €190 in november en december 2022. Daarnaast werd ook de belasting over uw energieverbruik tijdelijk verlaagd. Maar voor 2023 zullen deze kleine maatregelen niet voldoende zijn.

Om huishoudens nog verder te ontzien is er sinds 2023 een zogenoemd prijsplafond actief. In het kort komt het er op neer dat u door het prijsplafond een maximum betaald voor energie tot een verbruik van 1200 m3 gas en 2900 kWh stroom. Het maximale tarief voor gas is vastgesteld op €1,45 per m3 en voor stroom is dit €0,40 per kWh.

Voor al het verbruik boven het prijsplafond betaalt u de normaal geldende prijs bij uw energieleverancier. In veel gevallen is dit boven de €2,50 per m3 gas en rond de €0,70 per kWh stroom. Maar bij Budget Energie niet, hier liggen de tarieven nu namelijk onder het prijsplafond. Zo betaalt u €1,39 per m3 gas en €0,39 per kWh stroom. Hierdoor maakt het niets uit of u meer of minder dat het plafond verbruikt.

 

 

Versla het prijsplafond bij Budget Energie – Profiteer van tarieven onder het prijsplafond!

 

Welke tarieven rekent Budget Energie nu?

ProductTarief
Stroom€0,39 per kWh
Gas€1,39097 per m3
Leveringskosten per product€5,99 per maand

 

Wat ga ik per maand betalen?

Op basis van een gemiddeld energieverbruik van 2910 kWh en 1410 m3 per jaar verbruikt u met de huidige tarieven €3231 per jaar. Dit komt neer op een kostenpost van €269 per maand. Veruit het grootste deel van deze kosten gaat op aan gas, namelijk €2273. De jaarlijkse kosten voor stroom zijn aanzienlijk lager, namelijk €957.

 

Overstappen naar Budget Energie

Kiest u ook graag voor scherpe variabele tarieven en de vrijheid om altijd over te stappen? Stap dan nu over naar Budget Energie.

Overstappen is heel eenvoudig. Via de website van Budget Energie kunt u nu uw maandtarief berekenen. Wanneer dit bevalt kunt u direct uw adres aanmelden. Hiervoor hoeft u alleen enkele persoonlijke gegevens in te voeren.

Na uw aanmelding ontvangt u vanzelf een bevestiging en een welkomstmail. Binnen 3 dagen ontvangt u ook een mail met de startdatum waarop Budget Energie gaat leveren.

Budget Energie zegt uw oude energieleverancier op. Hier hoeft u niets voor te doen. Wanneer u een slimme meter heeft dan haalt Budget Energie zelf uw meterstanden op. Is dit niet het geval dan moet u deze even zelf doorgeven.

Wanneer de meterstanden binnen zijn is alles geregeld. Vanaf dit moment hoeft u alleen nog maar te wachten op de startdatum voor u gaat profiteren van uw nieuwe scherpe tarieven.

 

Overstappen naar Budget Energie

 

Veelgestelde vragen

Door het prijsplafond betaalt u voor de eerste 1200 m3 gas maximaal €1,45 per m3 en voor de eerste 2900 kWh stroom maximaal €0,40 per kWh.

Bij Budget Energie betaalt u nu €0,39 per kWh en €1,39 per m3 gas. Hiernaast betaalt u maandelijks €5,99 leveringskosten per maand per product (stroom / gas). Voer nu uw verbruik in om precies te berekenen wat u per maand gaat betalen.

U kunt zich eenvoudig aanmelden via de website van Budget Energie. Hierna neemt men u al het werk uithanden. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven wanneer deze niet op afstand uitgelezen kunnen worden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave