Stroom en Gas bij Budget Energie

Bij Budget Energie kunt u niet alleen terecht voor uw mobiele abonnement of internet abonnement maar ook voor uw stroom en gas. De stroom die Budget Energie levert, is 100% groene stroom, opgewekt uit zonne- en windenergie.

 

 

Budget Energie is transparant over waar zij hun stroom en gas vandaan halen en tonen daarom van elk jaar hun stroometiket. In de afbeelding hieronder ziet u het stroometiket van Budget Energie over het jaar 2021. Hieruit kunt u goed opmaken dat de stroom die zij leveren, 100% groene stroom is.

 

Stroometiket Budget Energie 2021

Modelcontract

Elke energieleverancier heeft een Modelcontract, dat is speciaal ontwikkeld op aanvraag van de Autoriteit Consument en Markt. Ook Budget Energie heeft zo’n contract. Dit contract is met een onbepaalde looptijd en heeft variabele energieprijzen. Het is kosteloos op te zeggen met een opzegtermijn van 30 dagen. Meer weten over het modelcontract van Budget Energie? Lees dan onze uitgebreide pagina hierover.

Doordat het modelcontract bij iedere energieleverancier dezelfde opzet heeft, is het makkelijker voor u als klant om te vergelijken. Bekijk hier het modelcontract van Budget Energie en de voorwaarden ervan.

Combikorting

Bij Budget Energie kunt u niet alleen terecht voor stroom en gas maar ook voor telecomdiensten zoals bellen en internet. Als u naast een energiecontract, ook een ander contract afsluit dan komt u in aanmerking voor combikorting. Deze korting krijgt u als u Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget mobiel afsluit. Door middel van deze korting kunt u tot maar liefst een bedrag van €210,- per jaar besparen. Hoe fijn is dat, aangezien de energierekening tegenwoordig heel hoog is!

 

Stroom en Gas bij Budget Energie

 

Alles-in-1

Alles-in-1 van Budget Energie dat is internet & tv. U kunt nu bij Budget Energie profiteren van een hele goede deal. U kunt namelijk de eerste 6 maanden slechts €18,50 per maand betalen of een cadeau kiezen tot een bedrag van €260,-. Bij deze cadeaus kunt u kiezen uit, bijvoorbeeld, een Google Nest, Nokia T20 tablet of Sim Only onbeperkt abonnement.

Budget Mobiel

Bij Budget Energie krijgt u goede kwaliteit voor de laagste prijs. Dit ziet u terugkomen in alle soorten contracten die u bij Budget Energie kunt afsluiten. Zo ook als u een contract voor uw telefoonabonnement afsluit.

Sim Only abonnementen

Als u tevreden bent over uw huidige telefoon en deze kan nog prima een ronde mee, dan kunt u bij Budget Energie een Sim Only abonnement afsluiten. Als u nu een Sim Only abonnement afsluit voor een 1- of 2- jarig abonnement, dan kunt u er nu een cadeau bij uitkiezen. Momenteel kunt u kiezen uit een:

  • Oppo Enco Air.
  • Oppo-voucher t.w.v. €100.
  • Primera keuze Cadeaukaart t.w.v. €40.

 

Budget Alles-in-1

 

Wist u dat?

Wist u dat u niet hoeft te wachten op een sim kaart als u een Sim Only abonnement wilt afsluiten bij Budget Energie?

U kunt meteen naar een Primera winkel, MediaMarkt of PhoneHouse en een Sim kaart kopen. Vervolgens kunt u online een abonnement kiezen, u kunt dan kiezen uit een Budget Mobiel Basis of Onbeperkt. Deze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar of een 1- of 2-jarig abonnement.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave