Oxxio Sharp Pricing voor de bewuste consument


Vanaf vandaag start energieleverancier Oxxio met Oxxio Sharp Pricing. Met de introductie van Sharp Pricing doet het bedrijf afstand van de oude InControl propositie. Vanaf heden vecht Oxxio voor de ideale prijs voor de prijs bewuste consument. Daarnaast biedt het energiebedrijf weer enkele nieuwe voordelige aanbiedingen. Geen gratis iPad, iPhone of Samsung Tab maar bijvoorbeeld een directe korting, cashback of zelfs een gratis Coolblue cadeaubon! Meer weten over Oxxio Sharp Pricing? Lees hieronder verder of bekijk direct de Oxxio website!

 

Voordelen Oxxio Sharp Pricing

 • Altijd een scherp aanbod.
 • Overal controle met de Oxxio App.
 • Geen keuzestress, kies alleen de door uw gewenste looptijd.
 • Ontvang nu €150,00 korting bij Oxxio 1 Jaar Vast!
 • Twee weken bedenktijd.
 • Altijd zorgeloos overstappen.

 

Waarom Oxxio Sharp Pricing?

Oxxio Sharp PricingOxxio Sharp Pricing is in meerdere opzichten anders dan de oude InControl propositie. De nadruk ligt minder op een gratis gadget (iPad), en meer op een voordelige en lage energierekening. Daarnaast heeft u nog steeds altijd controle over uw energieverbruik door middel van de Oxxio App. En wilt u wat wijzigen? Dat kan eenvoudig online met uw eigen Mijn Oxxio Account. Wilt u ook kiezen voor erg scherpe tarieven voor stroom en gas? Kies dan voor een van de nieuwe Sharp Pricing energiepakketten. Lees hieronder uit welke soorten contracten u kunt kiezen.

 

Energiepakketten Oxxio Sharp Pricing

Wanneer u wilt overstappen naar energieleverancier Oxxio dan kunt u kiezen voor één van de voordelige Sharp Pricing energiepakketten met elk zijn eigen voordelen en regels. Kies nu ook voor Groene Energie met een looptijd van 1 of 3 jaar. En of u nu voor 1 of 3 jaar kiest, u ontvangt altijd stroom en gas tegen vaste lage leveringstarieven. En kiest u nu voor Oxxio 1 Jaar Vast? Dan ontvangt u ook nog eens €150,00 extra korting! Meer weten, direct afsluiten of uw maandlasten berekenen? Ga dan naar de website van Oxxio!

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Modelcontract

Vaste tarieven.Vaste tarieven.Variabele tarieven.
Een jaar lang zekerheid.Drie jaar lang zekerheid.Maandelijks opzegbaar.
Minimaal €100,00 Cashback!Minimaal €110,00 Cashback!100% Europese windstroom.

 

Tijdelijk €150,00 korting bij 1 Jaar Vast

Energieleverancier Oxxio heeft het roer omgegooid, en trapt af met een nieuwe aanbieding. Tijdelijk ontvangt u €150,00 cashback bij een voordelig eenjarig energiepakket. Met dit energiepakket betaalt u altijd een scherpe prijs voor stroom en gas en u bent 1 jaar verzekerd van een scherpe deal. Ook profiteren van deze aanbieding? Ga dan naar de website van Oxxio!

Minimaal €150,00 Cashback Oxxio 1 Jaar Vast

 

De Oxxio App blijft bestaan

Oxxio AppOndanks dat u geen gratis gadget meer ontvangt, kunt u wel gebruik blijven maken van de handige Oxxio App! Met de Oxxio App regelt u alles in een vingervegen. U wijzigt bijvoorbeeld eenvoudig uw termijnbedrag of u geeft eenvoudig een verhuizing door. Daarnaast hebt u altijd inzicht in uw verbruik en energiekosten. Zo voorkomt u nare verrassingen achteraf! Kies nu voor Oxxio Sharp Pricing en verlaag uw energierekening!

 

Overstappen naar Oxxio

Wilt u ook overstappen naar Oxxio? Dat is geen hogere wiskunde! Kies nu uw looptijd en voer uw persoonsgegevens in. Na uw aanmelding gaan altijd 14 dagen bedenktijd in, binnen deze periode kunt u nog kosteloos opzeggen. Na uw bedenktijd zullen medewerkers van Oxxio uw overstap in gang zetten door uw oude contract op te zeggen. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Hierdoor kan uw oude energieleverancier een juiste eindafrekening opstellen. Meer weten of direct uw maandbedrag berekenen? Klik hier om naar de Oxxio website te gaan!

 

Verder goed om te weten

 • Wilt u liever een energiecontract zonder vaste looptijd? Zodat u flexibel bent? Ook dat kan. U kunt dan namelijk kiezen voor een Modelcontract. Dit is een energiepakket met variabele energietarieven, dat ieder moment opzegbaar is.
 • Oxxio Sharp Pricing is erg voordelig aangezien Oxxio een slimme inkoopstrategie. Daarnaast maakt huidige technologie alles makkelijker en efficiënter, en dus voordeliger.
 • Wilt u overstappen naar energieleverancier Oxxio? Dat duurt meestal ongeveer 1 maand en maximaal 3 maanden.
 • Uw termijnbedrag wordt gebaseerd op het historisch verbruik van uw woning. Is het bedrag te hoog of te laag? Dan kunt u dit zelf aanpassen.
 • Alle InControl aanbiedingen met een gratis tablet, laptop of smartphone zijn niet meer leverbaar.

 

Ervaringen met Oxxio

Bekijk hieronder ervaringen en beoordelingen van andere consumenten. Zelf een beoordeling toevoegen? Dat kan hier (onder aan de pagina).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 11 reviews
 by Mees van Berlo on Oxxio

Ik vind het ontzettend jammer dat ik Oxxio geen -1 ster kan geven. Wat een erbarmelijk slechte service! Ik ben verhuisd naar Amsterdam met twee vrienden van mij en ben begonnen met mijn studie. Wegens het Corona-virus zijn er maatregelen getroffen en is het voor mij een pre om internet te hebben, zodat ik mijn online lessen kan volgen. Echter geeft (grof gezegd) Oxxio hier geen zak om! Oxxio beloofde ons een activatiedatum van ons internet te garanderen binnen drie weken. Deze zouden we via de mail ontvangen maar we hebben daarentegen helemaal niks gehad. Ook werd ons gegarandeerd dat de aansluiting in ons gebouw plaats kon vinden. Uiteraard waren wij hier niet van op de hoogte maar was dit dus niet mogelijk.. Daarnaast hebben we meerdere malen geprobeerd te bellen en kregen we telkens een persoon aan de lijn die het fatsoenlijke ABN nog niet eens beheerst. We werden bovendien elke keer doorverbonden naar een nummer wat vervolgens helemaal niet meer op ons reageerde. Er werd na enkele minuten wachten gewoon opgehangen! Zonder dat ik er van wist is mijn betaling geannuleerd door Oxxio zelf! Ze houden je niet op de hoogte betreft de situatie en dan willen ze je wel gas en licht aansmeren! Dan ben je volgens mij niet helemaal juist bezig als bedrijf en heb je totaal geen manieren tegen over je klanten. Ik adviseer iedereen die de overweging wilt maken om Oxxio aan te schaffen vertellen het absoluut NIET te doen. Zoals eerder vermeld, een vreselijke service en totaal niet klantvriendelijk! Laat je dan ook niet overtuigen door de goede advertenties want ze schrijven ze gewoon zelf.

 by Joyce vd. K. on Oxxio

Onlangs aangemeld via de Oxxio website. Zelfde dag nog een bevestiging gehad. Hierna was het even stil tot ik bericht kreeg dat mijn huidige energieleverancier was opgezegd. Hierna heb ik mijn meterstanden doorgegeven. Toen duurde het nog paar weken voor de overstap definitief was. Geen klachten. Communicatie was duidelijk.

 by Geverifieerde gebruiker on Oxxio

Ik probeer al 3 weken Mijn Oxxio te bereiken, nog steeds is er - oeps! - een technische storing. ik probeer het nog deze week nog en daarna stop ik met deze energieleverancier

 by Geverifieerde gebruiker on Oxxio

Ben al enkele jaren klant bij Oxxio. En naar tevredenheid. Communicatie is duidelijk en de rekeningen overzichtelijk. Regelmatig ook attent met het verhogen of verlagen van het voorschot op basis van ons verbruik of de vernieuwde tarieven.

 by Geverifieerde gebruiker on Oxxio

De overstap van mijn huidige energieleverancier naar Oxxio verliep goed! Het is binnen de besproken tijd geregeld en de afhandeling was netjes. Een aanrader dus!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Oxxio Sharp Pricing voor de bewuste consument