Oxxio Sharp Pricing voor de bewuste consument


Vanaf vandaag start energieleverancier Oxxio met Oxxio Sharp Pricing. Met de introductie van Sharp Pricing doet het bedrijf afstand van de oude InControl propositie. Vanaf heden vecht Oxxio voor de ideale prijs voor de prijs bewuste consument. Daarnaast biedt het energiebedrijf weer enkele nieuwe voordelige aanbiedingen. Geen gratis iPad, iPhone of Samsung Tab maar bijvoorbeeld een directe korting, cashback of zelfs een gratis Coolblue cadeaubon! Meer weten over Oxxio Sharp Pricing? Lees hieronder verder of bekijk direct de Oxxio website!

 

Voordelen Oxxio Sharp Pricing

 • Altijd een scherp aanbod.
 • Overal controle met de Oxxio App.
 • Geen keuzestress, kies alleen de door uw gewenste looptijd.
 • Ontvang nu €175,00 korting bij Oxxio 1 Jaar Vast!
 • Twee weken bedenktijd.
 • Altijd zorgeloos overstappen.

 

Waarom Oxxio Sharp Pricing?

Oxxio Sharp PricingOxxio Sharp Pricing is in meerdere opzichten anders dan de oude InControl propositie. De nadruk ligt minder op een gratis gadget (iPad), en meer op een voordelige en lage energierekening. Daarnaast heeft u nog steeds altijd controle over uw energieverbruik door middel van de Oxxio App. En wilt u wat wijzigen? Dat kan eenvoudig online met uw eigen Mijn Oxxio Account. Wilt u ook kiezen voor erg scherpe tarieven voor stroom en gas? Kies dan voor een van de nieuwe Sharp Pricing energiepakketten. Lees hieronder uit welke soorten contracten u kunt kiezen.

 

Energiepakketten Oxxio Sharp Pricing

Wanneer u wilt overstappen naar energieleverancier Oxxio dan kunt u kiezen voor één van de voordelige Sharp Pricing energiepakketten met elk zijn eigen voordelen en regels. Kies nu ook voor Groene Energie met een looptijd van 1 of 3 jaar. En of u nu voor 1 of 3 jaar kiest, u ontvangt altijd stroom en gas tegen vaste lage leveringstarieven. En kiest u nu voor Oxxio 1 Jaar Vast? Dan ontvangt u ook nog eens €175,00 extra korting! Meer weten, direct afsluiten of uw maandlasten berekenen? Ga dan naar de website van Oxxio!

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Modelcontract

Vaste tarieven.Vaste tarieven.Variabele tarieven.
Een jaar lang zekerheid.Drie jaar lang zekerheid.Maandelijks opzegbaar.
Minimaal €165,00 Cashback!Minimaal €165,00 Cashback!100% Europese windstroom.

 

Tijdelijk €175,00 korting bij 1 Jaar Vast

Energieleverancier Oxxio heeft het roer omgegooid, en trapt af met een nieuwe aanbieding. Tijdelijk ontvangt u €175,00 cashback bij een voordelig eenjarig energiepakket. Met dit energiepakket betaalt u altijd een scherpe prijs voor stroom en gas en u bent 1 jaar verzekerd van een scherpe deal. Ook profiteren van deze aanbieding? Ga dan naar de website van Oxxio!

Ontvang nu €175,00 korting op Oxxio 1 Jaar Vast

 

De Oxxio App blijft bestaan

Oxxio AppOndanks dat u geen gratis gadget meer ontvangt, kunt u wel gebruik blijven maken van de handige Oxxio App! Met de Oxxio App regelt u alles in een vingervegen. U wijzigt bijvoorbeeld eenvoudig uw termijnbedrag of u geeft eenvoudig een verhuizing door. Daarnaast hebt u altijd inzicht in uw verbruik en energiekosten. Zo voorkomt u nare verrassingen achteraf! Kies nu voor Oxxio Sharp Pricing en verlaag uw energierekening!

 

Overstappen naar Oxxio

Wilt u ook overstappen naar Oxxio? Dat is geen hogere wiskunde! Kies nu uw looptijd en voer uw persoonsgegevens in. Na uw aanmelding gaan altijd 14 dagen bedenktijd in, binnen deze periode kunt u nog kosteloos opzeggen. Na uw bedenktijd zullen medewerkers van Oxxio uw overstap in gang zetten door uw oude contract op te zeggen. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Hierdoor kan uw oude energieleverancier een juiste eindafrekening opstellen. Meer weten of direct uw maandbedrag berekenen? Klik hier om naar de Oxxio website te gaan!

 

Verder goed om te weten

 • Wilt u liever een energiecontract zonder vaste looptijd? Zodat u flexibel bent? Ook dat kan. U kunt dan namelijk kiezen voor een Modelcontract. Dit is een energiepakket met variabele energietarieven, dat ieder moment opzegbaar is.
 • Oxxio Sharp Pricing is erg voordelig aangezien Oxxio een slimme inkoopstrategie. Daarnaast maakt huidige technologie alles makkelijker en efficiënter, en dus voordeliger.
 • Wilt u overstappen naar energieleverancier Oxxio? Dat duurt meestal ongeveer 1 maand en maximaal 3 maanden.
 • Uw termijnbedrag wordt gebaseerd op het historisch verbruik van uw woning. Is het bedrag te hoog of te laag? Dan kunt u dit zelf aanpassen.
 • Alle InControl aanbiedingen met een gratis tablet, laptop of smartphone zijn niet meer leverbaar.

 

Ervaringen met Oxxio

Bekijk hieronder ervaringen en beoordelingen van andere consumenten. Zelf een beoordeling toevoegen? Dat kan hier (onder aan de pagina).
Oxxio


SKUUPCModel


Eerste jaar een mooie korting ontvangen bij Oxxio. Hierdoor ben ik zeker goedkoper uit dan bij mijn vorige energieleverancier.

Overstappen verliep

May 31, 2017 by Anoniem

Naam: Mv. v.d. Kruk • 
Woonplaats: Den Helder • 
Titel: Mooie korting 

Eerste jaar een mooie korting ontvangen bij Oxxio. Hierdoor ben ik zeker goedkoper uit dan bij mijn vorige energieleverancier.

Overstappen verliep erg soepel en was eigenlijk maar weinig werk. Oxxio App ook erg handig om mijn verbruik in de gaten te houden. Zeker een aanrader als de prijs klopt.al jaren lid van oxio en geen problemen hier.

ze geven dikke kortingen als je overstapt en dat hebben we toen gedaan.
geen spijt van. prijzen zi

May 31, 2017 by Anoniem

Naam: Eva de Groot • 
Titel: Aanrader 

al jaren lid van oxio en geen problemen hier.

ze geven dikke kortingen als je overstapt en dat hebben we toen gedaan.
geen spijt van. prijzen zijn vrij laag.Helaas geen iPad meer maar toch klant geworden van Oxxio. Tarieven zijn nu scherper en kreeg evengoed een mooie korting van 100 euro. Communicatie tij

Jun 30, 2016 by Anoniem

Naam: Lazlo • 
Titel: Geen iPad meer 

Helaas geen iPad meer maar toch klant geworden van Oxxio. Tarieven zijn nu scherper en kreeg evengoed een mooie korting van 100 euro. Communicatie tijdens overstap was goed en de app is op zich best handig.Ik ben onlangs overgestapt naar Oxxio met daarbij de gratis ipad actie. Ik kreeg de ipad op tijd en de tarieven zijn gelijk gebleven.

Nov 19, 2015 by Anoniem

Naam: Freddy • 
Titel: Gratis ipad 

Ik ben onlangs overgestapt naar Oxxio met daarbij de gratis ipad actie. Ik kreeg de ipad op tijd en de tarieven zijn gelijk gebleven.Ik heb een matige ervaring met energiebedrijf Oxxio. Een colporteur (die ik meestal wantrouw) aan de deur verzekerde mij dat mijn overstapboete door O

Nov 19, 2015 by Anoniem

Naam: Sonja • 
Woonplaats: - • 
Titel: Belachelijk 

Ik heb een matige ervaring met energiebedrijf Oxxio. Een colporteur (die ik meestal wantrouw) aan de deur verzekerde mij dat mijn overstapboete door Oxxio vergoed zou worden. ‘Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken, dat neemt Oxxio voor haar rekening”. Niet dus. Het voorberekende maandtarief klopt ook niet, dus ik ben nu huiferig of ik überhaubt de Ipad wel in huis moet halen of meteen alles moet annuleren en verbreken (met alle negatieve consequentie’s van dien..). Je leest zoveel foute ervaringen!! Belachelijk dat een groot bedrijf zo lang weg komt met dit soort misleidende en onprofessionele handelspraktijken. Klantenservice ‘kunnen helaas niets doen’. Echt niet oké dit.Ik probeer al 3 weken Mijn Oxxio te bereiken, nog steeds is er - oeps! - een technische storing. ik probeer het nog deze week nog en daarna stop ik me

May 20, 2015 by Anoniem

Naam: Van der holst • 
Titel: Bereikbaarheid Mijn Oxxio 0,0 

Ik probeer al 3 weken Mijn Oxxio te bereiken, nog steeds is er - oeps! - een technische storing. ik probeer het nog deze week nog en daarna stop ik met deze energieleverancierDe overstap van mijn huidige energieleverancier naar Oxxio verliep goed! Het is binnen de besproken tijd geregeld en de afhandeling was netjes. Een aa

Jan 16, 2015 by Anoniem

Naam: Nijenhuis • 
Titel: Goed geregeld! 

De overstap van mijn huidige energieleverancier naar Oxxio verliep goed! Het is binnen de besproken tijd geregeld en de afhandeling was netjes. Een aanrader dus!Goede service bij het overstappen gehad. Werd netjes per mail en post op de hoogte gehouden. Aansluiting op Oxxio verliep goed.

Jan 16, 2015 by Anoniem

Naam: Willem v. B. • 
Woonplaats: - • 
Titel: Goed 

Goede service bij het overstappen gehad. Werd netjes per mail en post op de hoogte gehouden. Aansluiting op Oxxio verliep goed.Ik heb sinds 4 april 2005 Oxxio, nadat ze Evolta hebben overgenomen en heb nooit enig probleem gehad. Jaarafrekening kwam op tijd, voorschot klopt, al

Nov 02, 2014 by Anoniem

Naam: Maarten • 
Woonplaats: Rotterdam • 
Titel: Prima prijs! En goede service! 

Ik heb sinds 4 april 2005 Oxxio, nadat ze Evolta hebben overgenomen en heb nooit enig probleem gehad. Jaarafrekening kwam op tijd, voorschot klopt, alles netjes voor elkaar bij Oxxio.

Response: Goed om te horen Maarten.Als ik gebeld wordt om weer terug te komen en ik zeg dat ik pas was overgestapt naar een andere energieleverancier en dat ik daar door in de problemen

Nov 02, 2014 by Anoniem

Naam: J.S.Bouts • 
Woonplaats: Brunssum • 
Titel: Opzegvergoeding 

Als ik gebeld wordt om weer terug te komen en ik zeg dat ik pas was overgestapt naar een andere energieleverancier en dat ik daar door in de problemen zou komen .En mij dan uitdrukkelijk wordt gezegd dat Oxxio alles zou regelen en mij geen zorgen hoeft te maken . Dat vindt ik mensen voor de gek houden en in de problemen brengen.Ondanks alle negatieve berichten over Oxxio nog niks te klagen.

Aug 14, 2014 by Anoniem

Naam: Jeanine • 
Titel: Prima 

Ondanks alle negatieve berichten over Oxxio nog niks te klagen.Door het overstappen naar Oxxio heb ik meer zicht op mijn energieverbruik.

Aug 12, 2014 by Anoniem

Naam: Roger v. Veen • 
Titel: Handig 

Door het overstappen naar Oxxio heb ik meer zicht op mijn energieverbruik.Snel overgestapt en een gratis iPad. Tot nu toe niks te klagen.

Aug 12, 2014 by Anoniem

Naam: Koen V. • 
Titel: Gratis ipad 

Snel overgestapt en een gratis iPad. Tot nu toe niks te klagen.


3.4
5.0

13
13
Eerste jaar een mooie korting ontvangen bij Oxxio. Hierdoor ben ik zeker goedkoper uit dan bij mijn vorige energieleverancier.

Overstappen verliep erg soepel en was eigenlijk ma

Oxxio


Voeg een beoordeling toe.


Beoordeling toevoegen
* Verplichte velden

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Volgen  
Nieuwste Oudste Populair
Abonneren op
Mike

Dank, duidelijke website en handig artikel. We gaan er mee aan de slag.