Overstappen naar Eneco

Wilt u overstappen naar Eneco? Dan bent u niet de enige! Steeds meer mensen kiezen voor de betrouwbare levering van 100% groene stroom door de energiereus Eneco. En naast duurzaam is Eneco nog voordelig ook. Wanneer u nu online overstapt dan kunt u namelijk profiteren van een tijdelijk exclusief online aanbod. Met dit tijdelijk aanbod profiteert u van €175,00 extra korting op uw energierekening. Daarnaast profiteert u sowieso van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u gedurende de looptijd geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. Benieuwd hoe ook u kunt overstappen naar Eneco? Lees dan verder of check direct de website van Eneco!

 

Eenvoudig online overstappen naar Eneco

Overstappen naar Eneco kunt u eenvoudig en snel online doen. Dit kost u slechts enkele minuten en daarnaast is het helemaal gratis. En wanneer u nu overstapt dan kunt u ook nog eens profiteren van €175,00 extra korting op uw energierekening. Ook profiteren? Volg dan de volgende stappen!

  1. Bezoek de Eneco website door op deze link te klikken.
  2. Check de spelregels van het tijdelijke online aanbod en klik op ‘’Bereken maandbedrag in 1 minuut’’ om verder te gaan.
  3. Voer uw postcode en huisnummer in om uw adres en de juiste tarieven op te halen. Voer vervolgens uw energieverbruik in om uw maandtarief te berekenen. Schat uw verbruik wanneer dit duidelijk is. Klik op ‘’Bereken’’ om verder te gaan.
  4. U zet direct wat u per maand gaat betalen. Tevreden? Klik dan op ‘’Kies’’ om verder te gaan met uw bestelling.
  5. Controleer nog eenmaal uw bestelling en kies voor ‘’Ga verder’’ om uw overstap definitief te maken.
  6. Voer enkele persoonlijke gegevens in om uw bestelling af te ronden. Stuur uw gegevens in wanneer u alles correct hebt ingevoerd.

Na het inzenden van uw gegevens ontvangt u automatisch een bevestiging via email. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen deze periode kunt u altijd nog kosteloos uw overstap annuleren.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Eneco uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het alles voor uw nieuwe aansluiting. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven, zo eenvoudig is het! Ook profiteren van €175,00 korting tijdens uw overstap naar Eneco? Meldt u dan op deze pagina aan!

 

Tijdelijk €175,00 extra korting bij Eneco

 

Tijdelijk €175,00 extra korting bij Eneco

Nieuwe klanten kunnen tijdelijk profiteren van €175,00 extra korting bij Eneco. Met deze korting wil Eneco nog meer mensen overtuigen om over te stappen op 100% groene energie. Naast deze korting profiteert u met dit online aanbod van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze tarieven wijzigen niet gedurende de looptijd van uw energiecontract (12 maanden). Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Na het verstrijken van uw contract zal u van Eneco weer een nieuw scherp aanbod krijgen. Daarnaast bent u vrij om weer over te stappen naar een voordelig aanbod van een andere energieleverancier. Meer weten over dit tijdelijke online aanbod? Check dan de website van Eneco!

 

Duurzame keuze

In vergelijking met de andere energiereuzen binnen de energiemarkt is Eneco een zeer duurzame keuze. Niet voor niets krijgt Eneco een nette 7,9 in het jaarlijkse duurzaamheidsonderzoek door onder andere Greenpeace en Natuur & Milieu. Dit cijfer krijgt het onder andere omdat u bij Eneco altijd 100% groene stroom krijgt. Daarnaast helpt het u graag met besparen van energie binnen uw woning. Dit doet het onder andere door het in kaart brengen van de grootste verbruikers in uw woning met de Verspillingschecker. Daarnaast krijgt u met de slimme Toon thermostaat van Eneco nog meer grip op uw energieverbruik. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om te besparen op uw energiekosten, en duurzamer met onze energie om te gaan.

 

Over Eneco

Eneco is één van de drie traditionele energiereuzen in Nederland. Samen met energiebedrijven Essent en Nuon verdeelt Eneco een groot deel van de Nederlandse energiemarkt. Dit doet het onder de naam Eneco, maar ook via het prijsvechterslabel Oxxio. Eneco bedient momenteel ruim 2 miljoen Nederlandse huishoudens en hierbij focust het zich op duurzaamheid. Mede hierdoor scoort Eneco een 7,9 in het jaarlijkse duurzaamheidsonderzoek van onder andere Greenpeace. Hiermee is Eneco veruit de duurzaamste energiereus van Nederland. Ook profiteren van €175,00 Korting bij Eneco? Stap dan vandaag nog over! Hiermee profiteert u van duurzame energie bij een betrouwbare energieleverancier.

Ondernemer? Eneco Zakelijk is dé duurzame energiereus voor de zakelijke markt. Bereken nu uw maandtarief of vraag een offerte op maat aan!

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave