Eneco Zakelijk

Energieleverancier Eneco is één van de energiereuzen van Nederland. Al meer dan 100 jaar levert Eneco energie aan huishoudens, ondernemers en grootzakelijke grootverbruikers. Met Eneco Zakelijk focust Eneco zich op ZZP’ers, MKB’ers en Grootzakelijke klanten. Eneco Zakelijk is dé energiepartner voor bedrijven die graag duurzaam ondernemen. Samen met klanten werkt Eneco Zakelijk aan innovatieve oplossingen voor energie vraagstukken. Daarnaast biedt Eneco een snelle service, een breed aanbod aan producten en mogelijkheden om zelf energie op te wekken. Kies ook voor een goede prijs en echte duurzame energie. Bereken met onderstaande vergelijker wat u per maand betaalt bij Eneco!

 

Productaanbod Eneco Zakelijk

Wilt u ook kiezen voor Eneco Zakelijk? Bereken dan met onze energievergelijker wat u per jaar gaat betalen. Op dit moment biedt Eneco een vast energiepakket met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar aan. Afhankelijk van de jaarprijs en uw voorkeur kunt u een van deze energiepakketten afsluiten. Naast de energiepakketten van Eneco Zakelijk vindt u nog diverse andere energiepakketten in onze energievergelijker. Deze kunt u ook eenvoudig op prijs vergelijken met die van Eneco.

 

 

Duurzaam ondernemen met Eneco Zakelijk

Onderneemt u graag milieuvriendelijk en groen? Dan zit u bij Eneco Zakelijk goed! Zo kunt u bij Eneco Zakelijk onder andere kiezen voor HollandseWind of 100% EcoStroom. Hierbij ontvangt u bijvoorbeeld Nederlandse windenergie of groene stroom uit wind en zon binnen Europa. Naast duurzame stroom kunt u bij Eneco Zakelijk ook kiezen voor EcoGas. Dit aardgas wordt door middel van een kleine meerprijs vrij gemaakt van CO2-uitstoot door middel van CO2-uitstoot compensatie. Al deze opties zijn belangrijke stappen richting echt duurzaam ondernemen.

 

Eneco voor MKB’ers en ZZP’ers

Eneco Zakelijk is er niet alleen voor de industrie en grootzakelijke klanten. Ook ZZP’ers en MKB’ers zijn bij Eneco Zakelijk meer dan welkom. Als ondernemer profiteert u bij Eneco altijd van 100% groene stroom. Daarnaast beschikt u over uw eigen contactpersoon en hebt u 24/7 inzicht in uw energieverbruik. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent! Kies zelf wat voor energiepakket u wilt en kies voor een vast of flexibel energieproduct. Het is allemaal mogelijk!

 

Eneco Zakelijk voor grootverbruikers

Eneco ZakelijkVerbruikt u een hoop energie? Beheerd u meerdere panden? Of bent u een middelgrote MKB’er? Dan kunt u bij Eneco Zakelijk profiteren van nog meer handige diensten. Zo krijgt u met de Energiemanager meer grip op uw energieverbruik. U kunt met de handige app zelfs inzoomen tot op kwartierniveau! Daarnaast krijgt u met de Gebouwmanager meer zicht op de prestaties van uw verschillende panden. Meet uw verbruik, stuur bij en ga voor meer comfort en een lager energieverbruik. En wilt u nog meer besparen? Maak dan een afspraak met de BespaarExpert van Eneco Zakelijk. Hiermee profiteert u van onafhankelijk en helder advies. Behaald u hiermee geen energiebesparing? Dan betaalt u ook helemaal niets!

 

Duurzaam investeren

Wilt u met uw bedrijf ook investeren in een duurzame toekomst? Dat wordt nog eenvoudiger in samenwerking met Eneco Zakelijk. Zo helpt Eneco u bij het financieren, aanleggen en onderhouden van bijvoorbeeld zonnepanelen. klantenservicecontact.nl Daarnaast installeert Eneco ook laadpalen bij u op de zaak, thuis of onderweg. Zo rijdt u lekker duurzaam op echt HollandseWind energie. Naast het zelf opwekken investeert u natuurlijk ook in duurzaamheid door te kiezen voor lokale schone stroom. Kies bijvoorbeeld voor schone windenergie uit een Eneco windpark bij u in de buurt! Benieuwd naar alle mogelijkheden om te investeren in een duurzamere toekomst? Neem dan contact op met uw vaste aanspreekpunt!

 

Contact met Eneco Zakelijk

Als klant van Eneco Zakelijk hebt u altijd een vast contactpersoon. Bent u nog geen klant bij Eneco? Neem dan contact op door middel van onderstaande contactgegevens.

Telefoon: Bel naar 010-890 6988 (ma/vr 08.00 – 21.00 uur).
Post: Postbus 5 3000 AA Rotterdam.
Anders: Contactformulier of laat u terugbellen.

 

Ervaring Eneco Zakelijk

Hebt u ervaring met Eneco Zakelijk? Laat hem dan hieronder achter door op de button ‘’Voeg een beoordeling toe’’ te klikken. Hiermee helpt u andere ondernemers tijdens het zoeken naar een nieuwe energieleverancier!

[WPCR_INSERT]

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave