Eneco, Essent, NLE, EON en Nuon starten gezamenlijke besparingscampagne


Energieleveranciers Eneco, Essent, de Nederlandse Energie Maatschappij, EON en Nuon gaan de komende twee weken in samenwerking met Energie-Nederland campagne voeren voor energiebesparing! Het doel hiervan is om de consument te prikkelen en aan te zetten tot het besparen van energie. Tijdens deze campagne wordt er gewerkt met het motto ‘Sta op uit je stoel. Een lagere energierekening begint bij jezelf’.

Tv-campagne gericht op energiebesparing

In de nieuwe Tv-campagne wordt voornamelijk ingezoomd op de mogelijkheden tot monitoring en energiebesparing in huis. Zo maakt de consument beter kennis met alle slimme thermostaten die energieleveranciers bij een energiecontract aanbieden. Klik op een van onderstaande links voor meer informatie over een van de getoonde initiatieven.

 

Dagelijks nieuws omtrent energiebesparingsmogelijkheden

Naast deze campagne zal Energie-Nederland de komende tijd veel aandacht besteden aan het onderwerp energiebesparing. Energie-Nederland hoopt hiermee een wisselend beeld te geven hoe het ervoor staat met energiebesparing en wat er nog beter kan.


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.