Tijdelijk tot €200 korting bij Powerpeers + vaste lage tarieven

Tijdelijk tot €200 korting bij Powerpeers + vaste lage tarieven

Het energiemerk Powerpeers is onlangs in een nieuw jasje gestoken. Met een nieuwe website en een fris logo is de energieleverancier klaar om nog meer succes te boeken.

Om deze leuke verandering te vieren heeft Powerpeers een nieuwe energie aanbieding gelanceerd. Wie nu namelijk zijn tarieven vast zet kan profiteren van tot wel €200 korting.

De €200 kortingsactie van Powerpeers is beschikbaar voor zowel klanten met zonnepanelen als klanten zonder. Wel is het zo dat de aanbieding alleen geldt bij een eenjarige overeenkomst voor stroom en gas.

Naast een forse korting profiteert u bij Powerpeers verder van 100% groene stroom, een gratis overstapservice, en handige mogelijkheden om energie te delen. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Bereken het zelf via de website van Powerpeers!

 

 

Voor- en nadelen – nu €200 actiekorting bij Powerpeers

Voordelen

 • Ontvang nu tot wel €200 korting bij Powerpeers.
 • Beschikbaar voor zowel klanten met als zonder zonnepanelen.
 • Lekker duurzaam. U ontvangt 100% groene stroom uit wind, zon, en water.
 • Ook uw gas is deels duurzaam, het is namelijk CO-2 gecompenseerd. Het niveau van compensatie kan tegen meerkosten ook nog worden geupgrade.
 • Altijd inzicht in uw verbruik met de handige energie app.
 • Concurrerende tarieven voor stroom en gas.
 • Geen omkijken naar uw energiezaken. Uw tarieven staan vast voor 12 maanden.
 • Powerpeers regelt uw overstap van A tot Z.
 • Deel uw zonnestroom met andere Powerpeers klanten.
 • Bij Powerpeers betaalt u pas vanaf 1000 kWh terugleverkosten.
 • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.

Nadelen

 • Korting alleen geldig in combinatie met het 1-jarige energieproduct.
 • Er zijn goedkopere alternatieve binnen de energiemarkt, maar deze zijn minder duurzaam.
 • Wie meer dan 1000 kWh terug levert betaalt terugleverkosten, al zijn deze relatief laag bij Powerpeers.

 

Nu €200 korting bij Powerpeers

Goed nieuws voor wie nog op zoek is naar een nieuwe energieleverancier. Wie nu namelijk kiest voor Powerpeers profiteert van een welkomstkorting tot €200.

De korting die u bij Powerpeers ontvangt zal worden verrekend op uw eerste jaarrekening. Hierdoor is de kans dat u moet bijbetalen erg klein.

Na dat het eerste jaar is verlopen en u de korting hebt ontvangen kunt u gewoon weer overstappen op een andere gunstige deal. Zo zorgt u er voor dat uw energiekosten lekker laag blijven.

Op dit moment is er nog geen eindtijd bekend voor deze actie. Maar wie het nu afsluit, is in ieder geval zeker van zijn korting. Afwachten kan natuurlijk ook, maar de actie kan zomaar voorbij zijn.

 

Nu €200 korting bij Powerpeers

 

Tarieven

Wie nu gebruik maakt van deze actie zal de volgende tarieven voor stroom en gas gaan betalen.

 • Stroom: €0,267531 per kWh
 • Vaste leveringskosten stroom: €0,328438 per dag
 • Gas: €1,277530 per m3
 • Vaste leveringskosten gas: €0,295562 per dag
 • Terugleververgoeding: €0,13 per kWh
 • Korting: tot €200

Op basis van een gemiddeld energieverbruik van 2910 kWh en 1410 m3 gas resulteert dit in een maandbedrag van €235. Dit maandbedrag is exclusief de €200 korting die op uw eerste jaarafrekening verrekend zal worden.

 

Productvergelijking Powerpeers

In vergelijking met de overige energieproducten bij Powerpeers is het 1 jaar vast energiepakket relatief goedkoop. Zo betaalt u op basis van het modelcontract nu €276 per maand. Daarnaast kost het 3-jarige energieproduct €249 per maand. Hiermee zijn deze energieproducten tot wel ruim €40 per maand duurder.

Naast een prijsverschil van tot wel €40 per maand krijgt u nu ook nog eens tot wel €200 korting bij het kortlopende vaste energieproduct. Hiermee loopt het prijsverschil dus op tot boven de €650 per jaar. Wie klant wil worden bij Powerpeers doet er dus zeker goed aan om te gaan voor het eenjarige energieproduct!

 

Powerpeers versus overige aanbod

Met de korting verrekend betaalt u gedurende het eerste jaar bij Powerpeers bij een gemiddeld energieverbruik €218 per maand. Hiermee is de energieleverancier behoorlijk concurrerend.

Zo is de goedkoopste energieleverancier in onze vergelijker nu Budget Energie, met een maandbedrag van €212. Maar deze energieleverancier is weer een stuk minder duurzaam.

Verder is alleen energieleverancier Vandebron momenteel iets goedkoper, met een maandbedrag van €214.

Andere energieleverancier zijn vaak duurder waaronder Energiedirect, Pure Energie, en Essent. Hier betaalt u tussen de €219 en €228 per maand.

Onder de streep is kiezen voor deze aanbieding dus echt geen gek idee. Het product is namelijk duurzaam en behoorlijk voordelig!

 

Overstappen naar Powerpeers

Van de ene naar de andere energieleverancier is tegenwoordig een fluitje van een cent. Alles bij elkaar kost het u echt maar enkele minuten.

Wie wil kan zich nu online aanmelden voor deze actie. Na het invoeren van het aanmeldformulier ontvangt u direct een bevestiging van uw deelname. Hierna gaat uw bedenktijd in. Binnen 14 dagen kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Powerpeers uw huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het alles voor uw nieuwe aansluiting. Zelf hoeft u alleen maar te wachten tot alles geregeld is.

Na verloop van tijd ontvangt u vanzelf bericht met de definitieve ingangsdatum waarop Powerpeers begint met leveren. Zo eenvoudig is het!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave