HalloStroom – Zonnepanelen huren zonder investering

HalloStroom maakt duurzame energie voor iedereen bereikbaar. U kunt bij HalloStroom namelijk zonnepanelen afnemen zonder dat u een grote investering hoeft te doen. U koopt de zonnepanelen namelijk niet, maar u huurt ze! Wellicht dat u nog nooit van HalloStroom gehoord heeft, maar het bedrijf timmert al even aan de weg. Zo is het bedrijf in de afgelopen jaar gegroeid van een startup naar een serieus bedrijf met 60 werknemers. Daarnaast legden het bedrijf al meer dan 46.000 zonnepanelen op Nederlandse daken en is het partner van ASN Bank en het Nationaal Groenfonds. Maar waarom is HalloStroom nou zo’n succes? Lees verder en wij leggen het u uit!

 

Waarom kiezen voor HalloStroom?

Wilt u ook graag zelf duurzame energie opwekken maar wilt u niet in één keer een groot bedrag investeren? Dan biedt HalloStroom uitkomst. Via HalloStroom kunt u namelijk zonnepanelen huren. Hierdoor hoeft u geen duizenden euro’s te investeren, maar kunt u wel gebruik maken van 100% hernieuwbare stroom. En afhankelijk van uw opbrengst kunt u uw opbrengst ook delen met andere. Via het platform kunt u zelf bepalen wie gebruik maakt van uw duurzaam opgewekte stroom. Daarnaast heeft u realtime inzicht in uw opbrengst en worden u zonnepanelen 24 uur per dag gemonitord vanaf afstand. Kies ook voor deze scherpe deal, A-kwaliteit systemen en een prima service. Meer weten? Check dan de website van HalloStroom!

 

HalloStroom - Zonnepanelen huren zonder investering

 

Zonnepanelen huren versus kopen

Mocht u wat spaargeld op de bank hebben dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de zonnepanelen zelf te kopen. Maar wat zijn nou de voor- en nadelen van zonnepanelen kopen? Het voordeel is dat het op termijn waarschijnlijk voordeliger is om te kopen. HalloStroom maakt natuurlijk ook kosten die in uw maandelijks huurprijs worden verwerkt. Maar hiernaast zijn er ook veel voordelen verbonden aan het huren. Hieronder sommen wij enkele belangrijke op;

 1. U wordt volledige ontzorgd. HalloStroom regelt de complete aanschaf en installatie;
 2. Uw zonnepanelen worden automatisch voor u verzekerd;
 3. De kwaliteit van uw zonnepanelen is getest door HalloStroom;
 4. Het kost geen grote som geld om te beginnen met zelf energie opwekken;
 5. Bij eventuele schade hoeft u niet op te draaien voor de reparaties;

Wilt u ook profiteren van A-kwaliteit zonnepanelen, installatie door gecertificeerde installateurs en een 100% allrisk verzekering voor één vaste maandelijks prijs? Kiest dan voor HalloStroom!

 

Benieuwd wat u kunt besparen?

Uiteraard bent u eerst benieuwd naar wat u per maand kunt besparen. Ook is het natuurlijk goed om te weten welke kosten het huren van zonnepanelen met zich mee brengt. Om hier meer inzicht in te krijgen kunt u een persoonlijke check doen via de website van HalloStroom. Dit werkt als volgt;

 1. Klik op deze link om de website van HalloStroom te openen;
 2. Voer uw postcode en huisnummer in om uw dak op te halen;
 3. Voer om de resultaten te bekijken uw naam en contactgegevens in. Klik op ‘’Volgende stap’’ om verder te gaan;
 4. Voor eventueel uw jaarlijkse energieverbruik in om te schatten hoeveel zonnepanelen u het beste kunt laten plaatsen;

Na het nemen van deze stappen zullen uw gegevens verwerkt worden tot een advies. Om dit advies te bespreken zal een adviseur contact met u opnemen. Via het nummer 030 7670078 zal hij u bellen en een persoonlijke voorstel doornemen. Dit gesprek is uiteraard volledig vrijblijvend. Tijdens het gesprek kunt u onder andere vragen stellen en een advies verwachten over;

 • Het type en de kleur zonnepanelen die geplaatst kunnen worden;
 • De plaatsing van de zonnepanelen op uw dak;
 • Het uiteindelijke rendement dat de zonnepanelen zullen opleveren;

 

Ga ook voor duurzaam

Samen met HalloStroom installeert u een zonnestroomsysteem op het dak van uw woning. Hierdoor wekt u vanaf dag één 100% duurzame energie op. Hierdoor bent u afhankelijk van vieze stroom uit Nederlandse kolencentrales. Dit is lekker duurzaam, want u stoot geen CO2 uit. Hiernaast heeft u geen last meer van stijgende energieprijzen en energiebelastingen. U bent dus goedkoper uit! Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Laat u dan adviseren over de mogelijkheden!

 

Wat u kunt verwachten van HalloStroom

Kiezen voor HalloStroom doet u alleen wanneer u overtuigt bent van hun service. Om u te overtuigen heeft het bedrijf vier belangrijke beloften op zwart en wit gezet. Aan deze beloften mag u HalloStroom houden. Zo belooft HalloStroom haar klanten;

 1. Altijd een scherpe deal; Door groot in te kopen en efficiënt te werken durft HalloStroom u een scherpe deal te beloven.
 2. Eerlijk en transparant; Klanten weten altijd wat ze betalen voor hun diensten. De vaste maandelijks huurprijs is vast en zal tijdens de looptijd niet veranderen.
 3. Kwaliteit; Bij HalloStroom maken ze alleen gebruik van de beste panelen en systemen. Hierdoor weet u zeker dat u een interessant rendement kunt behalen.
 4. Zorgeloos; Van analyse tot installatie, van onderhoud tot nazorg. HalloStroom staat altijd voor u klaar!

Al meer dan 4000 huishoudens gingen u voor. Hierdoor zijn reeds meer dan 46.000 zonnepanelen geplaatst. Door het plaatsen van deze zonnepanelen is er al meer dan 140.000 ton CO2 voorkomen. Niet gek hé?

 

Beoordelingen HalloStroom

Uit een kort onderzoek door ons blijkt dat HalloStroom een betrouwbaar bedrijf is. Zo ontvangt het bedrijf een 8,6 uit 10 op het portaal KlantenVertellen. Deze score is gebaseerd op meer dan 600 beoordelingen. Uit de beoordelingen op dit platform blijkt dat  HalloStroom vooral wordt geprezen vanwege de volgende dingen;

 1. Contact met het bedrijf is correct en duidelijk;
 2. Uitmuntende service en professionele montage;
 3. Het financiële voordeel dat het bedrijf kan opleveren;

Naast deze positieve feedback ontvangt HalloStroom ook diverse goede beoordelingen op Facebook en Google. Ook geniet het bedrijf diverse aandacht van nationale media. Hieruit blijkt dat HalloStroom een betrouwbaar bedrijf is waar je goed zaken mee kunt doen.

 

HalloStroom beoordelingen

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Laatste beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

 

Ervaring met HalloStroom toevoegen

Hebt u ervaring met HalloStroom? Laat dan uw beoordeling achter en help andere consumenten. Na goedkeuring door de redactie zal uw klantbeoordeling overschijnen.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave