Ervaringen Eneco


Hebt u ervaring met energieleverancier Eneco? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over Eneco zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!

 

 

Wie is Eneco?

Ervaringen EnecoEneco is één van de drie traditionele energiereuzen in Nederland. Samen met energiebedrijven Essent en Nuon verdeelt Eneco een groot deel van de Nederlandse energiemarkt. Dit doet het onder de naam Eneco, maar ook via het prijsvechterslabel Oxxio. Eneco bedient momenteel ruim 2 miljoen Nederlandse huishoudens en hierbij focust het zich op duurzaamheid. Mede hierdoor scoort Eneco een 7,9 in het jaarlijkse duurzaamheidsonderzoek van onder andere Greenpeace. Hiermee is Eneco veruit de duurzaamste energiereus van Nederland. Momenteel kunnen nieuwe klanten bij Eneco profiteren van een scherpe korting of een gratis Toon slimme meter. Check de website van Eneco voor alle actieve aanbiedingen van dit moment!

 

 

Beoordelingen Eneco

Op basis van de beoordelingen van ons sterrensysteem ontvang Eneco een 8 uit 10 op basis van meer dan 100 stemmen. En ook de achtergelaten reviews zijn over het algemeen zeer positief. Hiernaast wordt Eneco door KlantenVertellen beoordeelt met een gemiddelde 7,7 uit meer dan 4000 beoordelingen. Hiermee is Eneco een van de beste scorende Nederlandse energieleveranciers. Hierdoor kunt u er van uitgaan dat de service bij Eneco van een prima niveau is.

 

Ingezonden ervaringen met Eneco

Benieuwd wat andere over deze energieleverancier zeggen? Check hieronder de ervaringen van diverse andere consumenten!

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 7 reviews
door N over Eneco

Mijn ervaring is dat ik lang klant was bij Eneco sinds een jaar zijn ze niet meer klantvriendelijk je...

door Hanneke over Eneco

Eneco stuurt zomaar brieven met slotsommatie voor het gebruik van Toon voor vier maanden, inclusief ...

door Geverifieerde gebruiker over Eneco

Zelf ben ik met mijn gezin al meer dan 4 jaar klant bij Eneco energie. Geen echte klachten gehad, snel...

door Geverifieerde gebruiker over Eneco

Eenvoudig en snelle overstap, duidelijke communicatie en verder geen enkel probleem ervaren.

door Geverifieerde gebruiker over Eneco

Afgelopen jaren bij Eneco gezeten. We hebben nooit problemen gehad. Contract loopt nu af en overgestapt...

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

 

Overstappen naar Eneco

Wilt u ook overstappen naar Eneco? Meldt u dan vandaag nog aan! Aanmelden is heel eenvoudig en Eneco regelt uw overstap van A tot Z. Klik op deze link om naar de website van Eneco te gaan. Klik vervolgens op ‘’Bereken je maandbedrag’’ om verder te gaan. Voer hierna uw adres in en uw energieverbruik per jaar. Op basis van deze gegevens kunt u vervolgens uw maandbedrag berekenen door te klikken op ‘’Bereken aanbod’’.

Op de volgende pagina ziet u het huidige aanbod waarvoor u kunt kiezen. Bij Eneco kunt u momenteel kiezen voor een contract met een vaste looptijd van 1, 3 of 4 jaar. Maak uw keuze en ga verder door op ‘’Kies’’ te klikken. Check op de volgende pagina nogmaals uw bestelling en kies eventueel nog voor extra’s zoals een Toon thermostaat of het KetelComfort abonnement. Tevreden? Ga dan verder door te klikken op ‘’Ga verder’’.

Voer vervolgens enkele persoonlijke gegevens in om uw bestelling af te ronden. Controleer nogmaals uw informatie en bestelling en stuur deze in wanneer alles klopt. Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging en uw 14 dagen bedenktijd gaan in. Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Eneco uw huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het uw nieuwe aansluiting. Meer weten? Check dan de website van Eneco!

 

Ervaring met Eneco toevoegen

Bent u klant bij Eneco? Of eerder klant geweest bij Eneco? Deel dan ook uw review op GoedkopeEnergieenGas.nl! Door uw review achter te laten helpt u andere consumenten tijdens het overstappen van energieleverancier. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.