Eneco StukjeZon, ontvang 5 jaar lang korting op uw energierekening!

Onlangs heeft Eneco iets nieuws gelanceerd, Eneco StukjeZon. Met Eneco StukjeZon profiteert u van de voordelen van de zon zonder dat u zelf zonnepanelen op uw dak hoeft te installeren. Kies nu ook voor een eenjarig of driejarig energiepakket van Eneco en profiteer ook van zonopbrengst uit een Nederlands zonnepark met Eneco StukjeZon. Normaal gesproken kost Eneco StukjeZon €60,00, maar tijdelijk ontvangt u het helemaal gratis. Door te kiezen voor Eneco StukjeZon profiteert u jaarlijks van een vaste korting (€15,00) op uw energierekening. Daarnaast draagt u bij aan de ontwikkeling van duurzame zonneparken in ons eigen land. Meer weten? Check dan de website van Eneco!

 

Voordelen Eneco StukjeZon

  • Lekker duurzaam. Ontvang zonopbrengst uit een Nederlandse zonnepark.
  • Ontvang Eneco StukjeZon, ter waarde van €60,00, nu helemaal gratis!
  • Profiteer 5 jaar lang van extra korting op uw energierekening.
  • Kies ook voor zonne-energie zonder panelen op uw dak.
  • Draag bij aan de ontwikkeling van zonneparken in ons eigen land.

 

Eneco StukjeZon Gratis

Wanneer u nu kiest voor Eneco 1 Jaar Vast dan ontvangt u StukjeZon gratis. Hiermee bespaart u dus €60,- op de aanschaf van StukjeZon, en €15,- op uw jaarlijkse energierekening. Hiermee komt het totale voordeel uit op €75,00. Daarnaast regelt Eneco uw overstap, ontvangt u 100% groene stroom en kunt u kiezen voor CO2-gecompenseerd aardas. Wanneer u liever langer zekerheid heeft kunt u ook kiezen voor Eneco 3 Jaar Vast. Met die energiecontract staan uw tarieven drie jaar vast, en profiteert u van 2 keer Eneco StukjeZon gratis. Dit vertegenwoordigt een waarde van €120,00, en een jaarlijks besparing van €30,-. Hiermee komt uw totale voordeel in het eerste jaar dus uit op €150,00! Direct uw voorschot berekenen en profiteren van uw gratis StukjeZon? Ga dan naar de website van Eneco!

 

Lekker duurzaam, zonder panelen op uw dak!

Met Eneco StukjeZon kan iedereen kiezen voor duurzaam. Ook als u geen plek of budget hebt voor zonnepanelen kunt bijdragen aan een duurzamere energievoorziening in Nederland. Kies ook voor duurzaam, zonder de rompslomp van het installeren van zonnepanelen. Naast StukjeZon kunt u bij Eneco overigens ook kiezen voor 100% groene stroom uit Nederland of Europa. En ook gas kunt u extra duurzaam afnemen door te kiezen voor CO2-gecomepenseerd aardgas. Beide opties zijn een stuk duurzamer en kosten u wellicht maar een paar euro per maand extra. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Bereken het zelf op de website van Eneco!

 

Eneco StukjeZon, ontvang 5 jaar lang korting op uw energierekening!
Bespaar jaarlijks €15,- met Eneco StukjeZon!

 

Ontvang jaarlijks €15,00 extra korting op uw energierekening!

Naast duurzaam is Eneco StukjeZon ook nog eens voordelig. Zo ontvang u jaarlijks €15,00 extra korting op uw energierekening. Wanneer u 5 jaar klant blijft profiteert u dus van €75,00 extra korting. Dit betekent overigens niet dat u verplicht 5 jaar klant bij Eneco moet blijven. Wanneer u eerder vertrekt komt uw resterende korting overigens wel te vervallen. Dit lijkt nadelig, maar u kunt waarschijnlijk wel weer profiteren van een nieuwe welkomstkorting bij een andere energieleverancier.

 

Eneco StukjeZon kopen?

Wanneer u momenteel al klant bent bij Eneco dan kunt u er voor kiezen om StukjeZon te kopen. Klanten kunnen via de website van Eneco nu tot wel 5 keer een StukjeZon kopen. Elk StukjeZon kost €60,00 en levert in 5 jaar tijd €75,00 op. Hiermee verdienen klanten dus €15,00 per StukjeZon, en dragen ze bij aan de ontwikkeling van zonneparken in Nederland. Hiermee is Eneco StukjeZon dus niet alleen duurzaam, maar ook nog eens winstgevend. Check de website van Eneco voor meer informatie over de aanschaf van StukjeZon!

 

Je eigen stukje zon

Na de lancering van Eneco StukjeZon ontstond er al snel wat commotie binnen de markt. Zo lijkt de productnaam wel erg op de payoff van energieleverancier Vrijopnaam; ”Je eigen stukje zon”. Tot nu toe lijkt het er overigens niet op dat Vrijopnaam de kopie erg vindt, zo noemde ze het zelf het grootste compliment dat je als bedrijf kunt krijgen. ”Imitatie is de hoogste vorm van vleierij.” aldus Vrijopnaam. Naast het feit dat Vrijopnaam het als compliment ziet is het tevens overtuigt dat haar product beter is. Zo kosten de zonnepanelen bij Vrijopnaam minder en leveren ze meer op. Dit verschil zorgt uiteindelijk voor een hogere winst, namelijk €22,00 na 5 jaar.

 

Zonnepark Veendam

Wanneer u nu meedoet aan Eneco StukjeZon dan levert u een bijdrage aan de ontwikkeling van een zonnepark in Veendam. Dit zonnepark telt een totaal van 50.000 zonnepanelen die elk 250 kWh zonnestroom opwekken. Zonnepark Veendam wordt ontwikkelt door Chint Solar / Astronergy, het bedrijf dat tevens de zonnepanelen maakt volgens de allerlaatste technische standaarden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave