Vattenfall Zakelijk – Energie voor ZZP’ers, MKB’ers, en de industrie

Vattenfall Zakelijk - Energie voor ZZP'ers, MKB'ers, en de industrie

Vattenfall Zakelijk is er voor elke ondernemer en voor elke onderneming! Het maakt niet uit of u een bedrijf aan huis hebt, een winkel heeft, of een industriële bedrijf hebt. Vattenfall Zakelijk biedt altijd een voordelige oplossing.

Bij Vattenfall valt u onder de tak kleinzakelijke bedrijven wanneer uw onderneming minder dan 3 x 80 Ampère verbruikt en uw gasverbruik onder de grens van 40 kubieke meter aardgas per uur ligt. In het geval van stadswarmte (en indien van toepassing warm tapwater) gaat dit om een aansluiting groter dan 40 kWth en een jaarverbruik minder dan 4.633 Gigajoule. Wanneer één van deze factoren hoger ligt, dan valt u automatisch in de categorie grootzakelijke klanten. .

Voor grootzakelijke verbruikers gelden andere voorwaarden en tarieven. Dus let hier goed op tijdens het aanvragen van een offerte op maat.

 

Direct aan de slag met Vattenfall Zakelijk

Direct bereken wat u gaat betalen? Kies dan hieronder de juiste optie!

 

Tip: Op de website van Vattenfall kunt u ook nog controleren of u in de categorie kleinzakelijke of grootzakelijke klanten valt.

Vattenfall ondernemerscheck

 

Onderwerpen;

 

Vattenfall Zakelijk is er voor alle kleinverbruikers

Als kleinverbruiker kunt u bij energieleverancier Vattenfall kiezen uit diverse voordelige zakelijke energiepakketten speciaal voor kleine ondernemers, ZZP’ers en het MKB. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Vattenfall Web Only Deal, een Flexibel energiepakket of Vattenfall Zekerheid. Lees hieronder meer over de diverse energiepakketten die speciaal voor kleinverbruikers (MKB/ZZP) af te sluiten zijn. Bent u een grootverbruiker? Scroll dan verder naar beneden of vraag direct meer informatie aan op de website. Via de website van Vattenfall is het ook mogelijk om uw eigen energiepakket samen te stellen.

 

Vattenfall MKB-energieadvies

Wilt u gericht advies ontvangen over uw energiezaken? Dan zit u bij Vattenfall Zakelijk goed. Door middel van het MKB-energieadvies ontvangt u namelijk gericht advies waarmee u eenvoudig en snel uw eigen product samen stelt. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat u maandelijks gaat betalen. Bent u benieuwd hoe het werkt? Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Zekerheid

Wanneer u kiest voor Vattenfall Zekerheid dan zet u uw tarieven voor langere tijd vast. U betaalt tijdens de gehele looptijd dan hetzelfde voor stroom en gas. Hierdoor heeft u geen last van prijsstijgingen binnen de markt en voorkomt u onverwachte kosten. Dit energiepakket heeft normaal gesproken een looptijd van 12 maanden en daarna kunt u weer overstappen op een andere deal. U kunt er overigens ook voor kiezen om uw tarieven voor 3 jaar vast te zetten. Zo hebt u nog meer zekerheid omtrent uw energiekosten. Daarnaast kan het best voordelig zijn wanneer er verwacht wordt dat de energieprijzen gaan stijgen. Benieuwd wat u met een Prijs Zeker tarief gaat betalen? Bereken het zelf via de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Flexibel voor kleinverbruikers

Dit flexibele zakelijke energiecontract is speciaal voor ondernemers die niet vast willen zitten aan een langdurig energiecontract. U kunt dit zakelijke energiecontract namelijk opzeggen wanneer u dat zelf wilt! Hiervoor geldt geen opzegvergoeding en geen opzegboete, wel moet u rekening houden met een eventuele opzegtermijn. Tevens kunt u met dit energiepakket profiteren van eventuele prijsdalingen binnen de energiemarkt, u hebt namelijk altijd een actueel energietarief. Overstappen naar dit energiecontract is heel eenvoudig, het team van Vattenfall Zakelijk regelt namelijk alles voor u!

 

Vattenfall Groen

Wanneer u kiest voor Vattenfall Groen dan ontvangt u extra duurzame energie. Hierdoor werkt u mee aan een beter milieu en een betere toekomst voor de aarde. Ook met dit energiepakket kunt u zelf kiezen voor een looptijd van 1 of 3 jaar. Hierdoor hebt u langere tijd geen last van prijsstijgingen. Wel zo prettig. Daarnaast profiteert u ook direct van de Vattenfall Blijven Loont korting. Dit houdt in dat u direct 5% korting op stroom ontvangt. Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het zelf op de website van Vattenfall Zakelijk!

 

Vattenfall Zakelijk kantoor aan huis

Als ZZP’er wilt u uw energiezaken goed geregeld hebben. Ook als u een kantoor aan huis heeft. Om deze reden heeft Vattenfall speciale energiepakketten voor ondernemers met een kantoor aan huis. Hierdoor profiteert u onder andere van eerlijke prijzen en inzicht in uw energiekosten. Maar Vattenfall Zakelijk gaat verder. Zo bespaart u bijvoorbeeld nog meer door middel van een laagdrempelige energiescan die u kunt afnemen via uw smartphone. En dat is niet alles. Zo adviseert Vattenfall u ook over fiscale mogelijkheden in samenwerking met Alfa Accountants. Zo ziet u binnen enkel stappen welke energiekosten u allemaal kunt aftrekken. Meer weten over alle voordelen van Vattenfall Zakelijk? Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Zakelijk voor horeca ondernemers

Als horeca ondernemers wilt u niet te veel tijd kwijt zijn aan uw energiezaken. U bent namelijk al druk genoeg met het in de watten leggen van uw gasten. Om deze reden heeft Vattenfall Zakelijk enkele heldere energieproducten waardoor u geen omkijken naar uw energiezaken heeft. Naast deze slimme producten profiteert u bij Vattenfall nog van diverse andere voordelen. Zo houdt u controle over uw cashflow aangezien u zelf uw betaaldag kunt kiezen. Daarnaast kunt u door middel van gratis energieadvies flink op uw jaarlijkse energiekosten besparen. En Vattenfall gaat verder. Zo installeert het bijvoorbeeld ook laadpalen en geeft het u de optie uw maanbedrag per seizoen te wijzigen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan eens verder op de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Zakelijk voor winkeliers

Als winkeliers heeft u een hoop aan uw hoofd. En daarom helpt Vattenfall graag met het eenvoudig houden van uw energiezaken. Zo kan u bij Vattenfall bijvoorbeeld zelf uw betaaldag kiezen. Waardoor u precies weet wanneer er geld wordt afgeschreven. Daarnaast hebt u inzicht in al uw energiezaken en facturen via de Mijn Vattenfall omgeving. En wanneer u wilt kan Vattenfall u ook helpen met het besparen van energie. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld een gratis energiescan. Waardoor u meer inzicht krijgt in mogelijk bespaaropties. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan verder op de website van Vattenfall!

 

Tip: Vattenfall Academy

Als klant van Vattenfall Zakelijk kunt u naast een betrouwbare energielevering ook profiteren van diverse andere voordelen. Zo ook van de Vattenfall Academy. Laat u inspireren en bekijk nuttige webinars met handige tips op het gebied van energieadvies en fiscale voordelen. Krijg grip op uw energiekosten en voorkom dat u te veel betaalt. Speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Alle webinars zijn terug te kijken via uw computer of tablet. Dus kijk zelf wanneer u het uitkomt! Via de Acedemy leert u onder andere meer over Facebook, onderhandelen, meer omzet uit uw website en uw bedrijf hoger in Google. Ondernemers beoordelen de webinars van de Vattenfall Academy gemiddeld met een 8!

 

Voor- en nadelen Vattenfall Zakelijk

Voordelen

 • Altijd een energieproduct op maat. Speciale ZZP en MKB energiepakketten voor zakelijke kleinverbruikers.
 • Zakelijke grootverbruikers ontvangen altijd een scherpe offerte op maat.
 • Regel al uw energiezaken online via de Mijn Vattenfall omgeving.
 • Profiteer van scherpe acties waaronder de Web Only Deal voor ondernemers.
 • Vattenfall Zakelijk biedt oplossingen die passen bij uw bedrijf.
 • Ook Vattenfall wordt steeds duurzamer en helpt ondernemers met onder andere zonnepanelen op bedrijfspanden.
 • Koop zelf uw energie in wanneer het voordelig is via het Vattenfall handelsplatform.
 • Ook uw partner voor elektrisch rijden, stadsverwarming of Nederlandse windenergie.
 • Helpt u met slimme tips (de Vattenfall Academy) en verduurzamen door middel van energiebesparing.
 • De service van Vattenfall Zakelijk wordt met een 8,0 gewaardeerd door klanten.
 • Hebt u graag controle over uw uitgavepatroon? Kies dan zelf uw betaaldag bij Vattenfall!
 • Altijd bereikbaar voor vragen of bij problemen.

Nadelen

 • Beperkt aanbod aan acties en kortingen sinds de energiecrisis.

 

Klant worden

Wilt u ook overstappen naar zakelijke energie van Vattenfall? Doe dan de online check en bekijk welk energiepakket het beste bij uw onderneming past. Op deze manier ontvangt u concreet advies en weet u direct hoeveel u per maand moet betalen. Wanneer u het best passende energiepakket heeft gevonden kunt u uw bedrijf direct online aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt u direct bevestiging per mail of post. Het team van Vattenfall zal uw eventuele oude energiecontract opzeggen en zorg dragen voor uw nieuwe aansluiting. Wanneer alles is geregeld hoeven alleen uw meterstanden even gecheckt te worden en that’s it! Meer weten? Ga dan naar de website van Vattenfall Zakelijk!

 

Vattenfall Zakelijk voor grootverbruikers

Als grootverbruiker heeft u bij Vattenfall Zakelijk de keuze uit diverse voordelige energiecontracten met vaste of variabele energietarieven. Kies nu bijvoorbeeld voor Vattenfall HerPrijs of Vattenfall VastePrijs. Vattenfall Zakelijk voor grootverbruikers staat garant voor een betrouwbare energielevering. Dit in combinatie met flexibele inkoopvoorwaarden of de levering van duurzame energie uit eigen land. De adviseurs van Vattenfall Zakelijk helpen u graag verder met uw zakelijke wensen. Bekijk hier de website en vraag een offerte aan voor Vattenfall energie voor grootverbruikers! Lees verder om meer te weten te komen over de Herprijs en Vasteprijs energiepakketten.

 

Vattenfall HerPrijs voor grootverbruikers

Met Vattenfall HerPrijs profiteert u als ondernemer van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Maar let op, bij dalingen in de energie of gasmarkt betaalt u wel gewoon minder dan de vaste prijs. Een uniek aanbod voor slimme ondernemers. Zodra de energieprijzen dalen, nemen de adviseurs van Vattenfall Zakelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dan direct uw bestaande energiecontract verlengen tegen de lagere (huidige) energieprijs. Dit is al mogelijk met een contractverlenging van drie maanden. Zo behoudt u flexibiliteit en profiteert u nu én in de toekomst van een scherpe vaste energieprijs! Profiteer ook van vaste tarieven maar wel de mogelijkheid op dalende prijzen.

 

Vattenfall Vasteprijs voor grootverbruikers

Met Vattenfall VastePrijs heeft u eigenlijk geen omkijken meer naar uw energiecontract. Dat is wel zo eenvoudig. Uw energietarief staat voor meerdere jaren vast en wordt dus niet zomaar hoger of lager. Dus geen nare verrassingen achteraf. U kunt op dit moment een keuze maken uit een contractduur van 1 tot 5 jaar. Zo heeft uw bedrijf extra veel zekerheid, en weet u precies wat u betaalt voor stroom en gas. Een van de voordelen hiervan? U hebt extra grip op uw marges! Meer weten? Neem dan contact op met een van de energieadviseurs.

Ook profiteren van een van de voordelige energiepakketten voor ondernemers en bedrijven? Ga dan naar de website van Vattenfall Zakelijk.

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave