Zakelijke Energie Aanbiedingen

Bent u ondernemer? En wilt u graag besparen op uw jaarlijks kosten voor stroom en gas? Neem dan eens een kijkje tussen onderstaande zakelijke energie aanbiedingen. Door over te stappen naar een andere energieleverancier kunt u eenvoudig enkele honderden euro’s besparen. En als ZZP’er of MKB’er kunt u ook nog eens profiteren van diverse scherpe energie aanbiedingen. Met deze aanbiedingen profiteert u van een eenmalige korting of van een blijvende korting op stroom en gas. Meer weten? Bekijk hieronder de beste deals van dit moment!

Scherpe prijzen bij ENGIE Zakelijk

Wanneer u nu kiest voor ENGIE Zakelijk dan ontvangt u geen korting, maar gewoon hele scherpe tarieven. Hierdoor bent u gemiddeld tot wel €440,00 goedkoper (i.v.m. Nuon, Essent en Eneco)! Tevens regelt ENGIE uw overstap en ontvangt u altijd 100% groene stroom. Meer weten over zakelijke energie van ENGIE? Bekijk dan de website van ENGIE.

Tot wel €440,00 voordeliger met ENGIE Zakelijk

Nuon Web Only Deal

Ondernemers die nu overstappen naar Nuon kunnen profiteren van extra veel voordeel. Kies ook voor de Nuon Web Only deal voor ondernemers en ontvang 10% korting op gas en maar liefst 20% korting op stroom! Nuon regelt uw overstap, en zelf profiteert u 1 jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Meer weten over de aanbieding? Check dan de website van Nuon!

Profiteer van de Nuon Web Only Deal voor ondernemers

Nuon Blijven Loont Aanbieding

Wanneer u bij Nuon kiest voor Blijven Loont dan profiteert u van een oplopende korting op stroom tot wel 25%. Als nieuwe klant ontvangt u direct 5% korting, en hier komt elk jaar 5% bovenop. Zet ook uw tarieven voor 1 of 3 jaar vast en profiteer van deze scherpe aanbieding! Meer weten? Berekenen wat u gaat betalen op de website van Nuon!

Zakelijke Energie Aanbieding Nuon

Nuon Zekerheid (€250,00 korting)

Wanneer u kiest voor Nuon Zekerheid dan zet u uw tarieven voor langere tijd vast. U betaald dus altijd hetzelfde voor stroom en gas. Hierdoor heeft u geen last van prijsstijgingen binnen de markt en voorkomt u onverwachte kosten. Dit energiepakket heeft een looptijd van 12 maanden en daarna kunt u weer overstappen op een andere deal. Kies nu voor Nuon Zekerheid en ontvang ook nog eens €250,00 cadeau! Bekijk nu op de website van Nuon Zakelijk wat u gaat betalen!

Overstappen van energieleverancier

Wilt u graag profiteren van een van bovenstaande zakelijke energie aanbiedingen? Dat is heel eenvoudig geregeld! Ga naar de website van de energieleverancier en meld uw bedrijf aan. Uw nieuwe energieleverancier zegt uw eventuele oude aansluiting op en zorgt voor de nieuwe aansluiting. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven, hiermee kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. Al met al kost de hele overstap u slecht minuten, terwijl u wel honderden euro’s kunt besparen!

Verlopen aanbiedingen

Onderstaande aanbiedingen worden niet meer via GoedkopeEnergieenGas.nl aangeboden aangezien deze acties verlopen / inactief zijn.

Nu €171,00 cashback bij Essent

Wanneer u nu kiest voor zakelijke energie van Essent dan profiteer van €171,00 cashback! Kies ook voor 3 Jaar Elektriciteit & Gas Zeker en ontvang energie tegen scherpe leveringstarieven en een hoge cashback. Essent regelt uw overstap en stort de cashback direct op uw rekening. Meer weten over deze tijdelijke aanbieding? Bekijk dan de website van Essent!

Nu €75,00 korting bij Essent Zakelijk

Bent u MKB'er of ZZP'er? En zoekt u een voordelig energiepakket? Kies dan ook voor Essent Zakelijk 1 Jaar Zeker. Met dit energiepakket profiteert u van €75,00 korting, scherpe leveringstarieven en 24/7 toegang tot uw energiezaken. Daarnaast regelt Essent uw gehele overstap. Ook profiteren van deze aanbieding? Bekijk dan hier de speciale actiepagina op de website van Essent!

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave