Energie Aanbiedingen


Bent u op zoek naar de beste energie aanbiedingen van dit moment? Dan bent u op de website van GoedkopeEnergieenGas.nl aan het juiste adres. Kies nu voor bijvoorbeeld een directe korting, een gratis cadeaubon, een gratis tablet, een cashback of een gratis slimme thermostaat bij uw energiecontract. Stap ook over naar een andere energieleverancier en profiteer ook van onderstaande energie aanbiedingen. Bekijk hieronder een overzicht met de beste aanbiedingen per categorie.

Energie aanbiedingen met korting (8)

Ontvangt u het liefst gewoon een direct of later verrekende korting? En geen gadget of slimme thermostaat? Ook dat is geen probleem! Kies nu voor een van de vele kortingsaanbiedingen die op dit moment geldig zijn en bespaar ook flink op uw energierekening. U kunt nu profiteren van een welkomstkorting die kan oplopen tot wel €250,00! Meer weten? Bekijk hieronder de populairste energie aanbiedingen met een hoge korting!

Powerdeal Aanbieding; €250,- Cadeau

Kies nu ook voor de Nuon Powerdeal en ontvang €250,- Cadeau! Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En of dat niet genoeg is ontvangt u ook nog eens een oplopende korting op stroom tot maar liefst 25%. En overstappen? Dat neemt Nuon u volledig uit handen! Ook profiteren van €250,- Cadeau? Ga dan naar de website van Nuon!

Powerdeal Aanbieding; €250,- Cadeau + 5% Korting op Stroom

€175,00 Korting bij Eneco

Wanneer u nu kiest voor Eneco dan profiteert u van 175,00 extra korting. Daarnaast profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u dus geen last van prijsstijgingen en hebt u zekerheid over uw energietarieven. Hiernaast regelt Eneco uw overstap en ontvangt u 100% groene stroom. Wel zo prettig. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Eneco!

Tijdelijk Online Aanbod; Ontvang €175 Korting bij Eneco

Essent met €200,00 Korting

Stap nu over naar Essent en profiteer ook van €200,00 bij een eenjarig energiepakket! Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen het allerlaagste Essent tarief dat er is. Dit aanbod is enkel te verkrijgen via de Essent website. En niet via de grote vergelijkers. En overstappen? Dat neemt Essent u volledig uit handen! Ook profiteren van deze scherpe energie aanbieding? Bereken dan uw maandtarief op de website van Essent en check direct wat u kunt besparen! Check hier de website van Essent!

€200,00 Korting bij Essent

Tot €125,00 Kom erbij Bonus

Wanneer u nu kiest voor NLE dan profiteert u van knetterscherpe tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de looptijd van uw energiepakket. Naast deze lage tarieven profiteert u momenteel ook van een hoge korting. Zo ontvangt u €125,00 Kom erbij Bonus bij NLE 3 Jaar Vast. Alle stroom die NLE levert is overigens 100% Groen en opgewekt d.m.v. windmolens. En overstappen? Dat neemt NLE u volledig uit handen! Wel zo prettig. Meer weten of uw maandbedrag berekenen? Check dan de website van NLE!

€125,00 Kom erbij Bonus NLE

€190,00 Korting bij Oxxio 3 Jaar

Wanneer u nu kiest voor Oxxio 3 Jaar Vast dan profiteert u van een (cashback) korting van minimaal €190,00! Met dit energiepakket profiteert u tevens van 100% Europese windenergie, de handige Oxxio overstapservice en vaste lage tarieven voor stroom en gas. Stap ook over en bespaar op uw energiekosten in 2019! Meer weten over deze tijdelijke aanbieding? Ga dan naar de website van Oxxio!

Ontvang nu €190,00 korting op Oxxio 3 Jaar Vast

€60,00 Korting Energiedirect.nl 1 Jaar

Wanneer u nu kiest voor Energiedirect.nl 1 Jaar Vast dan profiteert u van €60,00 extra Korting. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Maar deze deal heeft nog meer voordelen. Zo ontvang u na 1 jaar een nieuwe scherpe deal, 100% groene stroom (Wind) en CO2-neutraal aardgas. Daarnaast regelt Energiedirect.nl uw overstap en kunt u uw energiezaken regelen met de handige Regelneef App. Meer weten? Check dan de website van Energiedirect!

€60,00 Korting Energiedirect.nl 1 Jaar

€190,00 Cashback bij Oxxio 1 Jaar Vast

Dit is momenteel één van de populairste energie aanbiedingen! Dit komt vooral omdat u een zeer hoge korting ontvangt. Wanneer u nu overstapt naar Oxxio 1 Jaar Vast dan profiteert u van minimaal €190,00 Cashback! Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En overstappen? Ook dat neemt Oxxio u volledig uit handen! Kies ook voor 100% Europese windenergie en €190,00 Cashback en meldt u vandaag aan! Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Ga dan naar de website van Oxxio!

Ontvang nu €190,00 Korting op Oxxio 1 Jaar Vast

Budget Energie €150,00 Korting

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 3 Jaar Vast dan profiteert u van €150,00 extra Korting. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit! Naast deze korting ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. Wel zo prettig, want zo weet u precies waar u aan toe bent! Naast voordelig is Budget Energie ook nog eens duurzaam en servicegericht. Zo ontvangt u 100% groene stroom en regelt Budget Energie uw overstap. Meer weten? Check dan de website van Budget Energie!

Budget Energie 3 Jaar Vast met €150,00 korting

Ontvang een gratis cadeaukaart (7)

Op dit moment zijn er diverse energieleverancier die een leuke energie aanbieding hebben in combinatie met een gratis cadeaukaart. Zo is de Essent aanbieding met Bol.com cadeaubon ter waarde van €200,00 al tijden lang erg populair. Daarnaast heeft ook DealDirect een leuke aanbieding in combinatie met een Bol.com cadeaubon. Naast deze twee aanbiedingen zijn er op dit moment ook nog eens twee relatief nieuwe energie aanbiedingen met een cadeaukaart. Qurrent biedt nu namelijk ook een Feyenoord cadeaukaart (€200,00) en Nuon biedt een Weekendjeweg.nl cadeaukaart (€140,00). Check hieronder alle actieve aanbiedingen met cadeaubon!

Bol.com Cadeaubon (€200,00)

Wanneer u nu overstapt naar Nuon dan kunt u profiteren van een Bol.com cadeaubon ter waarde van €200,00. Met deze cadeaubon kiest u zelf uw welkomstcadeau uit in de grootste webwinkel van Nederland! Hiernaast profiteert u drie jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u extra veel zekerheid. En uw overstap? Die regelt Nuon van A tot Z! Meer weten? Check dan de website van Nuon!

Nuon Energiecadeau XL Aanbieding - Kies uw eigen cadeau!

Bol.com Cadeaukaart bij Essent

Stap nu ook over naar Essent en profiteer van een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €100,00. Met deze handige cadeaukaart kiest u eenvoudig zelf uw welkomstcadeau uit in de grootste webshop van Nederland. Naast dit leuke welkomstcadeau ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Essent u volledig uit handen. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Bol.com Cadeaukaart bij Essent (€100,00)

Weekendjeweg.nl Cadeau Card bij Nuon

Wanneer u nu kiest voor Nuon 1 Jaar Vast dan ontvangt u een Weekendjeweg.nl Cadeau Card ter waarde van €140,00 cadeau. Met deze handige cadeaukaart boekt u extra voordelig een leuk weekend weg in een van de honderden parken of hotels. Deze parken vindt u onder andere Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk en Tsjechië. Hierbij kunt u onder andere kiezen voor Center Parcs, Hampshire, Landal GreenParks, Roompot en EuroParcs. Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang energie voor vaste lage tarieven en direct 5% korting op stroom. Meer weten over deze aanbieding? Check dan de website van Nuon!

Alternate Cadeaubon bij Nuon

Bent u toe aan een nieuwe laptop, koelkast of tv? Kies dan voor Nuon en ontvang een Alternate cadeaubon ter waarde van €150,00. Hiernaast profiteert u ook met deze actie van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En dat 12 maanden lang! Naast de handige cadeaubon ontvangt u ook met deze aanbieding 5% Blijven Loont korting op stroom. Een korting die kan oplopen tot een maximum van 25%. Nuon neemt overigens uw overstap uit handen. Meer weten? Bekijk dan de website van Nuon!

Ticketmaster e-Gift Card bij Oxxio

Wanneer u nu overstapt naar Oxxio dan kunt u profiteren van een gratis Ticketmaster e-Gift Card ter waarde van €250,00. Met dit leuke welkomstcadeau boekt u zelf eenvoudig een onvergetelijke ervaring bij een concert, festival of evenement. Hiernaast profiteert u tevens van superscherpe tarieven voor groene stroom en gas. En overstappen? Dan neemt Oxxio u volledig uit handen! Meer weten? Ga dan naar de website van Oxxio!

Ticketmaster e-Gift Card (€250,00) Cadeau bij Oxxio

€75,00 Bol.com cadeaubon bij DealDirect

Energieleverancier Energiedirect biedt u als consument zeer scherpe tarieven en grip op uw maandelijkse kosten voor energie en gas. En momenteel ontvangt u bij een voordelig eenjarig energiecontract van Energiedirect (via DealDirect) ook nog eens €100,00 cadeaukaart te besteden op Bol.com! Zo kunt u eenvoudig uw eigen welkomstcadeau uitkiezen! Profiteer nu van deze tijdelijke energie aanbieding en stap over! Lees hier meer over de Bol.com cadeaukaart actie!

Energie aanbieding met Bol.com cadeaukaart

Gratis Bol.com (€100,00) Cadeaubon

Kies via DealDirect voor 2 Jaar Stroom & Gas Zeker van Energiedirect.nl en ontvang ook een gratis Bol.com Cadeaubon ter waarde van €100,00. Hiermee kiest u eenvoudig zelf uw welkomstcadeau uit! Hiernaast hebt u direct twee jaar zekerheid over uw energietarieven. U hebt dus geen last van eventuele prijsstijgingen. En overstappen? Dat regelt DealDirect van A tot Z voor u! Kies ook voor deze deal en kies uw eigen welkomstcadeau uit via de webshop van Bol.com. Aanmelden is heel eenvoudig en u hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Meer weten? Check dan de website van DealDirect!

Aanbiedingen met gratis tablet

Bent u op zoek naar een energie aanbieding met een gratis gadget? Ook deze vindt u op onze website. Check hieronder alle actieve aanbiedingen met een gratis tablet! Let op, deze aanbiedingen zijn vaak tijdelijk en beperkt geldig. Dus wees er snel bij! Wanneer er weer nieuwe aanbiedingen met een gratis tablet op de markt komen dan vermelden wij deze zo snel mogelijk. Op deze manier heeft u altijd een compleet overzicht!

Samsung Galaxy Tab A 10.1 bij Essent

Wanneer u nu kiest voor Essent dan kunt u profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 (32GB) ter waarde van €299,00. Een leuk welkomstcadeau speciaal voor nieuwe klanten! Naast deze prachtige gratis Samsung Tablet ontvangt u ook nog eens een handige hoes cadeau. Naast deze gratis Samsung Galaxy Tab en hoes profiteert u tevens van 100% Groene Windstroom en vaste lage tarieven voor stroom en gas. En uw overstap? Die neemt Essent u volledig uit handen! Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Essent!

Voordelen Aanbieding

 • Gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 + Hoes.
 • Essent regelt uw overstap van A tot Z.
 • Drie jaar lang zekerheid over uw energie!
 • Ontvang 100% Groene WindStroom.

Ook profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 + Hoes bij Essent? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 (32GB) bij Essent

Gratis Tablet bij DealDirect

Stap nu via overstapinitiatief DealDirect over op energie van Essent en profiteer ook van een Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6. Hoe het werkt? Via de website van DealDirect stapt u eenvoudig en zorgeloos over op Groene Stroom & Gas 3 Jaar van Essent. Waarmee u drie jaar lang profiteert van stroom en gas tegen zeer scherpe tarieven. Vervolgens ontvangt u de gratis Samsung Tablet gratis thuisgestuurd. Meer weten of direct aanmelden voor deze energie aanbieding? Ga dan naar de website van DealDirect!

Voordelen DealDirect

 • Altijd zorgeloos overstappen.
 • Groene energie van Essent.
 • Prima overstapservice.
 • Nu met gratis Galaxy Tab E 9.6!

Ook profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 bij DealDirect? Ga dan naar de website van DealDirect!

Energie Aanbieding met een Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 Tablet bij DealDirect

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (4G) bij Nuon

Tijdens de Energiecadeau XL actie kunt u bij Nuon profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 (Wifi / 4G) ter waarde van €279,00. Naast dit mooie welkomstcadeau profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u tijdens de looptijd van uw contract (3 jaar) geen last van eventuele prijsstijgingen in de energiemarkt. En uw overstap? Die regelt Nuon van A tot Z voor u! Meer weten of direct profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 bij Nuon? Ga dan naar de website van Nuon!

Voordelen Aanbieding

 • Nuon regelt uw overstap van A tot Z.
 • Geen last van prijsstijgingen.
 • Altijd 14 dagen bedenktijd.
 • Met gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1.

Ook profiteren van een Galaxy Tab 10.1 ter waarde van €279,00? Ga dan naar de website van Nuon!

Nuon Energiecadeau XL Aanbieding - Kies uw eigen cadeau!

Energie aanbiedingen met slimme thermostaat

Wilt u graag duurzamer leven? Of uw energierekening verlagen? Dit kan eenvoudig door minder energie te verbruiken! In dit geval kan een slimme thermostaat u goed op weg helpen. En daarnaast is een slimme thermostaat ook nog eens heel handig. U kunt namelijk de verwarming aanzetten terwijl u nog niet eens thuis bent. Bekijk hieronder de beste energie aanbiedingen inclusief een slimme thermostaat.

Gratis Thermosmart V3 bij Nuon

Tijdens de Energiecadeau XL actie kunt u bij Nuon onder andere profiteren van een gratis Thermosmart V3 thermostaat als welkomstcadeau. Naast dit praktische welkomstcadeau profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Dit betekent dat u tijdens de looptijd van uw contract, 3 jaar, geen last hebt van vervelende prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Nuon u volledig uit handen! Ook profiteren van een gratis Thermosmart V3 Thermostaat bij Nuon? Ga dan naar de website van Nuon!

Nuon Energiecadeau XL - Gratis Thermosmart V3 Thermostaat

Overige gadgets

Diverse energieleveranciers bieden soms een leuke aanbieding in combinatie met een gadget. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld een gameconsole, headset, speaker of smartwatch. Check hieronder alle actieve energie aanbiedingen in combinatie met een gadget.

Energie aanbiedingen met voetbalshirt

Diverse energieleveranciers zijn hoofdsponsor van een van de vele Eredivisie clubs. Regelmatig is het dan ook mogelijk om een voetbalshirt bij uw energiepakket te krijgen. Daarnaast ontvangt u soms ook nog een gratis tegoed voor in de Fanstore. Check hieronder de beste deals van dit moment.

FC Twente Shirt bij Pure Energie

Verlopen; Bent u een echte FC Twente fan? Dan heeft Pure Energie een leuke actie! Stap nu over naar energie van Pure Energie en ontvang een gratis FC Twente Shirt cadeau! Kies ook voor duurzame energie en ontvang een shirt naar keuze cadeau. U kunt zelf bepalen of u het thuisshirt, uitshirt of het derde shirt ontvangt bij uw energiepakket. Meer weten? Check dan de website van Pure Energie!

Gratis FC Twente Shirt bij Pure Energie

Gratis PSV Shirt bij Energiedirect.nl

Wanneer u nu overstapt naar Stroom & Gas 2 Jaar Vast van Energiedirect.nl dan profiteert u van een gratis PSV-shirt en €50,00 PSV-fanstore tegoed. Op deze manier profiteert u van voordelige energie en u support uw favoriete voetbalclub! En uw overstap? Dan neemt Energiedirect u volledig uit handen. Meer weten over deze toffe aanbieding in samenwerking met voetbalclub PSV? Ga dan naar de website van Energiedirect!

 

Feyenoord Shirt bij Qurrent

Verlopen; Qurrent is de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord. En daarom heeft het een unieke actie bedacht. Wanneer u nu overstapt naar Feyenoord dan ontvangt u een gratis Feyenoord shirt bij uw energiepakket. Dit officiële Feyenoord shirt is pas vanaf 1 juli verkrijgbaar en zal bij u thuis bezorgd worden. Ook profiteren van een gratis Feyenoord shirt bij Qurrent? Meldt u dan op deze pagina aan!

Gratis Feyenoord Shirt bij Qurrent

Verlopen aanbiedingen

Helaas, onderstaande aanbiedingen zijn momenteel niet beschikbaar.

€150,00 Korting bij Vandebron

Tijdelijk kunt u profiteren van €150,00 extra korting bij Vandebron. Kies ook voor lokale groene stroom en pak deze hoge welkomstkorting. Deze korting is geldig in combinatie met een energiecontract met vaste tarieven gedurende een looptijd van één of drie jaar. Zet ook uw energietarieven vast en voorkom eventuele prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Vandebron u volledig uit handen! Wel zo prettig. 

€150,00 Korting bij Vandebron

Wehkamp Cadeaubon (€300,00) bij Essent

Essent heeft weer een leuke actie met welkomstcadeau! U ontvangt nu namelijk bij Groene Stroom & Gas Zeker 3 Jaar een Wehkamp Cadeaubon ter waarde van €300,00. Met deze gratis cadeaubon kiest u eenvoudig uw eigen welkomstcadeau uit in de webshop van Wehkamp.nl. Daarnaast profiteert u drie jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. U hebt dus geen last van prijsstijgingen.

Harman Kardon Speaker bij Essent

Tijdens de Essent Houseparty kunt u profiteren van een gratis Harman Kardon Omni 20 Plus speaker ter waarde van €349,00. Een mooie speaker met enkele handige features zoals de Spotify integratie en de Follow me Audio feature. Profiteer nu mee en geniet van deze prachtige speaker bij uw energiepakket. Naast dit welkomstcadeau profiteert u tevens van 100% Groene Windstroom en vaste lage tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de hele looptijd van drie jaar. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis Harman Kardon Omni 20 Plus Speaker tijdens de Essent Houseparty

Gratis Nest Thermostat E bij Essent

Wanneer u nu kiest voor 100% Groene Windstroom van Essent dan kunt u profiteren van een gratis Nest Thermostat E ter waarde van €219,00. Met deze handige thermostaat hebt u altijd en overal over uw verbruik en verwarming. Naast deze Nest thermostaat profiteert u tevens drie jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En overstappen? Dat regelt Essent van A tot Z voor u! Wanneer nodig betaalt Essent zelfs uw overstapboete. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis Nest Thermostat E bij Essent

Gratis Feyenoord Fanshop Cadeaubon

Wanneer u nu kiest voor Qurrent dan kunt u profiteren van een gratis Feyenoord Fanshop cadeaubon. Een leuk welkomstcadeau om het hoofdsponsorschap van Feyenoord te vieren! Kies nu voor Qurrent 3 Jaar Vast en ontvang ook een Feyenoord Fanshop Cadeaubon t.w.v. €200,00. Daarnaast profiteert u altijd van 100% duurzame energie. U hebt uw cadeaubon binnen 30 dagen in huis! Meer weten? Check dan de website van Qurrent!

Gratis Feyenoord Fanshop Cadeaubon bij Qurrent

€200,00 + €300,00 Korting Essent

Wanneer u nu kiest voor Essent Groene Stroom & Gas 3 Jaar dan profiteert u van een voordeel dat kan oplopen tot wel €500,00. U ontvangt eenmalig €200,00 op uw energierekening. Daarnaast bespaart u jaarlijks gemiddeld ook nog eens €300,00 aangezien u energie ontvangt tegen het allerlaagste Essent tarief. Kies ook voor die exclusieve online aanbod en profiteer ook van een oplopend voordeel tot wel €500,00. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

€200,00 Korting + €300,00 Tariefvoordeel bij Essent

Nest thermostaat bij Essent

Vanaf nu is het mogelijk om de slimme thermostaat Nest (3e generatie) te bestellen via energieleverancier Essent! Hiermee is Essent de enige energieleverancier die de thermostaat aan mag bieden. De Nest thermostaat is een erg slimme thermostaat die u helpt met het besparen van stroom en gas. Tevens onthoudt de slimme thermostaat uw voorkeuren. Wel zo handig.

Gratis JBL Headphone

Tijdens de Essent Houseparty kunt u ook profiteren van een gratis JBL Headphone ter waarde van €129,00. Een draadloze koptelefoon met een batterijduur tot maar liefst 20 uur. Daarnaast heeft deze koptelefoon een comfortabele band en het kenmerkende JBL-geluid. Naast dit cadeau ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de hele looptijd van 12 maanden. Hierdoor hebt u geen last van prijsstijgingen. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis JBL Headphone tijdens de Essent Houseparty

Fitbit Charge 2 Cadeau bij Essent

Wanneer u nu overstapt naar Essent 1 Jaar Groene Stroom & Gas Zeker dan ontvangt u een Fitbit Charge 2 Smartwatch cadeau. Met dit handige horloge ter waarde van €159,00 krijgt u inzicht in uw leefstijl en gezondheid. Daarnaast toont de Fitbit smartwatch meldingen van onder andere uw smartphone. Naast dit leuke welkomstcadeau profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En uw overstap? Die regelt Essent! Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis Fitbit Charge 2 bij Essent 1 Jaar

Top 10 Energie Aanbiedingen

Check onderstaande tabel voor een overzicht van de Top 10 Energie Aanbiedingen van dit moment. Stap vandaag nog over en profiteer van een korting tot wel €300,00, een gratis tablet, een gratis cadeaubon of een gratis Feyenoord Cadeaubon! Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen. Hier kunt u zich overigens ook aanmelden voor een van de energie aanbiedingen.

Waarom zijn er zo veel energie aanbiedingen?

Oxxio
4.1 op basis van 191 stemmen
Wanneer u energie gaat afsluiten is het goed om eerst te kijken welke energieleveranciers op dit moment energie aanbiedingen aanbieden. Omdat de energiemarkt sinds enkele jaren is vrijgegeven is de concurrente onder alle energieleveranciers erg hoog. Als consument kunt u daarom nu profiteren van zeer scherpe en voordelige energie aanbiedingen. Via onze website vergelijkt u eenvoudig beste aanbiedingen van dit moment! Of het nou gaat om een gratis tablet actie, kortingsactie of cashbackactie!

 

Trends Energie Aanbiedingen

Aan het begin waren er maar enkele energieleveranciers die speciale energie aanbiedingen hadden. Een van de meest bekende acties was de aanbieding van Oxxio met een gratis iPad. Door het succes van deze aanbieding zijn steeds meer energieleverancier gaan kijken naar het aanbieden van cadeaus en kortingen. Op dit moment hebben bijna alle energieleveranciers wel een of meerdere kortingen. Waarom? Met elke korting of cadeau probeert de energieleverancier weer een andere publiek te trekken. Zo zijn jongeren meer geïnteresseerd in een gadget zoals een speaker of tablet, terwijl andere liever een direct korting of cadeaubon ontvangen. Benieuwd naar het aanbod waar u momenteel van kunt profiteren? Dan neem hierboven een kijkje in het overzicht met actieve aanbiedingen.

 

Beste Energie Aanbiedingen 2019

Via GoedkopeEnergieenGas.nl vinden mensen al jaren de beste energie aanbiedingen. Momenteel presenteren wij u alle energie aanbiedingen die te krijgen zijn in 2019. Wanneer er nieuwe aanbiedingen verschijnen worden deze direct aan ons overzicht toegevoegd. Op deze manier bent u altijd up-to-date en voorzien van de beste aanbiedingen van dit moment. Kies nu uw favoriet en stap ook over! Huishoudens die overstappen besparen op dit moment al snel enkele honderden euro’s!

Waarop letten bij energie aanbiedingen?

Wanneer u kiest voor een van de bovenstaande energie aanbiedingen dan moet u vaak rekeningen houden met enkele belangrijke regels. Hieronder sommen wij de belangrijkste regels voor u op. Wilt u echt alle spelregels van een van de aanbiedingen checken? Ga dan naar de website van de desbetreffende energieleverancier. Op die website kunt u namelijk alle regels en de algemene voorwaarden terugvinden.

 • De meeste energie aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. Als u al klant bent bij de desbetreffende energieleverancier dan kunt u vaak niet meeprofiteren. Om deze reden raden wij mensen ook aan om regelmatig over te stappen.
 • Wanneer u een welkomstcadeau ontvangt maar vroegtijdig uw energiecontract opzegt dan moet u vaak een deel van uw welkomstcadeau terugbetalen.
 • Over het algemeen kunt u direct profiteren van alle energie aanbiedingen. Het kan wel even duren voordat we welkomstcadeau verzonden worden.

Hoe kan ik profiteren?

Wilt u ook profiteren van een van de bovenstaande aanbiedingen? Dat is heel eenvoudig! Overstappen is tegenwoordig namelijk een fluitje van een cent. Uit recentelijk onderzoek blijkt dat meer dan 85% van alle consumenten die overstapten naar een andere energieleverancier tevreden tot zeer tevreden waren over de manier waarop dit verliep. Hieronder het overstapproces in enkele eenvoudige stappen;

 • Kies uw energie aanbieding en meldt u aan via de website van de energieleverancier.
 • Na uw aanmelding gaan altijd 2 weken bedenktijd in.
 • U ontvangt een bevestiging per mail of post.
 • Wanneer uw bedenktijd verlopen is wordt uw oude energiepakket voor u opgezegd.
 • U ontvangt vervolgens automatisch bericht van uw nieuwe energieleverancier over uw definitieve overstapdatum.
 • U hoeft zelf alleen eenmalig uw meterstanden door te geven.