PSV Energie Energiedirect.nl

Sinds kort heeft Energedirect.nl iets nieuws, PSV Energie. Een uniek aanbod wat de hoofdsponsor van PSV heeft ontwikkelt voor echte PSV fans. Kies ook voor PSV Energie en profiteer van scherpe vaste lage tarieven voor stroom en gas. Daarnaast krijgt u toegang tot diverse exclusieve PSV extra’s. Zo kunt u als nieuwe klanten profiteren van een gratis PSV shirt en tot wel €100,00 Fanstore tegoed. Daarnaast is het mogelijk om te profiteren van 10% FANstore korting en 100% groene stroom. En overstappen? Dat neemt Energiedirect.nl u volledig uit handen! Wel zo prettig. Berekenen wat u per maand gaat betalen? Ga dan naar de website van Energiedirect.nl!
 

 

Voordelen PSV Energie

  • Kies zelf voor een looptijd van 12 of 24 maanden.
  • Vaste lage tarieven. Geen last van eventuele prijsstijgingen.
  • Regel al uw energiezaken met de handige Regelneef App van Energiedirect.nl.
  • Geen keuzestress. Altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Altijd groene stroom. Lekker duurzaam dus!
  • Standaard scherpe tarieven voor nieuwe en trouwe klanten.
  • Voor de echte PSV-fan. Nu inclusief exclusieve PSV extra’s.
  • Ontvang een gratis PSV shirt en tot wel €100,00 Fanstore-tegoed.

 

Waarom kiezen voor PSV Energie?

Wanneer u kiest voor PSV Energie van Energiedirect.nl dan profiteert u van diverse voordelen. Zo profiteert u van veel PSV extra’s waaronder een gratis PSV Shirt en tot wel €100,00 Fanstore-tegoed. Hiernaast krijgt u toegang tot exclusieve PSV events waaronder een winter BBQ met PSV spelers. Kies ook voor 100% groene stroom en zet uw tarieven voor 12 of 24 maanden vast. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hebt u geen last van prijsstijgingen binnen de markt. En uw overstap regelt Energiedirect.nl van A tot Z. Niet voor niets wordt Energiedirect.nl beoordeelt met een gemiddelde 8,3. Ook profiteren van exclusieve PSV extra’s? Check dan de website van Energiedirect.nl!

 

PSV Energie Energiedirect.nl

 

Overstappen op PSV Energie

Wilt u ook overstappen op PSV Energie van Energiedirect.nl? Meldt u dan vandaag nog aan! Aanmelden is slecht minuten werk en Energiedirect.nl regelt uw overstap. Klik op deze link om naar de website van Energiedirect.nl te gaan. Kies vervolgens uw looptijd en het hierbij passende welkomstcadeau. Klik op ‘’’Bereken je tarieven’’ om verder te gaan.

Voer vervolgens uw woon- en verbruiksgegevens in om uw maandtarief te berekenen. Klaar? Klik dan op ‘’Bereken je beste bod’’. Op de volgende pagina ziet u vervolgens uw maandtarief. Tevreden? Kies dan voor ‘’Bestel dit product’’. Voer vervolgens enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Controleer nog eenmaal uw bestelling en stuur deze in. U ontvangt vervolgens een bevestiging en uw 14 dagen bedenktijd gaan in.

Wanneer u bedenktijd is verstreken zal Energiedirect.nl uw huidige energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Benieuwd wat u gaat betalen? Check dan de website van Energiedirect.nl!

 

Energiedirect.nl Hoofdsponsor PSV

Energieleverancier Energiedirect is per 1 juli 2016 de trotse sponsor van eredivisieclub PSV. Het energiebedrijf heeft met de voetbalclub een overeenkomst getekend voor drie seizoenen. Energiedirect.nl is erg trots op deze mogelijkheid. Voetbalclub PSV hoopt met Energiedirect.nl een partner uit gelijk hout gevonden te hebben. Zo zijn beide partijen ondernemend, innovatief en conversiegericht. Zo werd Energiedirect.nl onlangs nog de eerste partner van de PSV eSports Divisie.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave