Overstappen naar Powerpeers

Steeds meer mensen maken kennis met Powerpeers. En mede door intensieve tv reclame besluiten steeds meer Nederlanders over te stappen op Powerpeers. Waarom? Omdat Powerpeers 100% schone energie levert uit ons eigen land. En dat is niet alles. Zo is Powerpeers ook lekker voordelig. Op dit moment ontvangt u bijvoorbeeld een korting die kan oplopen tot maar liefst €200,00. En overstappen? Dat neemt Powerpeers u volledig uit handen. Zo zegt het uw huidige energieleverancier op en regelt het al het papierwerk. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Meer weten? Check dan de website van Powerpeers.

 

Eenvoudig online aanmelden en overstappen

Wilt u ook overstappen naar Powerpeers? Regel dit dan eenvoudig en snel online. Dit kost u maar enkele minuten tijd, maar kan u een hoop opleveren. Het gaat zo in zijn werk;

  1. Ga naar de website van Powerpeers door op deze link te klikken.
  2. Check hier alle voordelen van Powerpeers en kies voor ‘’Bereken je tarief’’ om verder te gaan.
  3. Voer uw verbruiks- en woongegevens in. Hebt u deze niet bij de hand? Dan kunt u uw stroom- en gasverbruik schatten met een handige tool. Ga verder door te klikken op ‘’Bereken je maandbedrag’’.
  4. Kies vervolgens het door u gewenste energiepakket. Momenteel kunt u kiezen voor 1 Jaar Vast or een Flexibel energiepakket. Het vaste energiepakket biedt een beter prijs, het flexibele energiepakket geeft u alle vrijheid.
  5. Voer de actiecode in voor uw welkomstkorting en klik op toepassen.

Na het nemen van deze stappen ziet u direct wat u per maand gaat betalen. Tevreden? Ga dan verder door te klikken op ‘’Aanmelden’’. U kunt de offerte ook naar uw mailadres sturen als u nog even na wil denken. Na het aanmelden hebt u overigens altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Direct afsluiten? Ga dan verder door enkele persoonlijke gegevens in te voeren. Klik vervolgens op ‘’Bevestigen en overstappen’’.

 

Bedenktijd

Na het bevestigen en inzenden van uw aanmelding gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen uw bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren, zonderopgaaf van reden. Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Powerpeers uw huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw huidige energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. Meer weten of direct aanmelden? Ga dan naar de website van Powerpeers!

 

Kies uw eigen opwekker!

Veel mensen die overstappen naar Powerpeers doen dit vanwege het duurzame karakter van de energieleverancier. Zo ontvangen klanten 100% schone energie uit ons eigen land. En weet u wat helemaal mooi is? U kunt uw eigen opwekker kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de energie van de zonnepanelen van een bekende. Of kies voor een kleinschalig duurzaam energieproject in uw regio. Via Powerpeers krijgt u toegang tot honderden duurzame energiebronnen. Op de website van Powerpeers kunt u alle opwekkers zien. Daarnaast kunt u filteren op basis van bijvoorbeeld de energiesoort, de locatie en de nieuwheid van het project. Kies ook uw eigen energieproject, en stap vandaag nog over naar Powerpeers!

 

CO2-gecompenseerd

Naast 100% groene stroom ontvangt u bij Powerpeers CO2-gecomenseerd aardgas. Dit is een duurzamere keuze dan regulier aardgas. Waarom? Powerpeers compenseert de CO2-uitstoot van het door u verbruikte aardgas namelijk met investeringen in duurzame energieprojecten. Zo is Powerpeers betrokken bij een drietal duurzame energieprojecten. Namelijk; het Windpark Vader Pieter op Aruba, een Solar Thermal in India en de Qingshai Solar PV in China. Meer weten over deze unieke projecten? Check dan de website van Powerpeers.

 

Ontvang €200,00 extra korting!

Wanneer u nu overstapt naar Powerpeers dan ontvangt u €200,00 extra korting. Deze korting ontvangt u bij het 1 Jaar Vast energiepakket. Meldt u aan met de actiecode ‘’POWEPEERS9’’ en profiteer ook van €200,00 korting. Naast deze korting ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Dit betekent dat u de eerste 12 maanden zekerheid hebt over de kosten voor stroom en gas. En wanneer deze 12 maanden verstreken zijn kunt u gewoon weer overstappen of verlengen. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Bereken het zelf op de website van Powerpeers!

Overstappen naar Powerpeers met €200,00 Korting!

 

Over Powerpeers

Powerpeers is een relatief nieuwe energieleverancier die steeds bekender wordt. Dit kom onder andere door mond tot oor reclame en een nieuwe tv-campagne. Via de website van Powerpeers kunnen energie opwekkers hun energie delen met andere Nederlanders die op zoek zijn naar duurzame energie. Zo kunt u bijvoorbeeld duurzame stroom afnemen van de zonnepanelen van uw buren of familie. Kijk maar een op de pagina ‘’Opwekkers’’ op de website van Powerpeers. Hier vindt u alle energiebronnen waaruit u kunt kiezen.

Naast duurzaam is Powerpeers ook nog een voordelig en klantgericht. Zo ontvangen nieuwe klanten momenteel tot wel €225,00 korting (Powerpeers 1 Jaar Vast). Daarnaast beoordelen klanten Powerpeers met een gemiddelde 8,9. Benieuwd of deze energieleverancier ook wat voor u is? Check dan vandaag nog deze website van Powerpeers!

 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave