Powerpeers opzeggen

Powerpeers opzeggenBent u momenteel klant bij Powerpeers? En wilt u Powerpeers opzeggen? Doe dit dan op de voor u eenvoudigste manier. Hoeft u helemaal geen energie meer te ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kunt u het eenvoudigste doen door te bellen. Geef in dit gesprek aan dat u wilt opzeggen. Wilt u wel nog energie ontvangen maar van een andere energieleverancier? Dan hoeft u niet zelf uw energiecontract met Powerpeers op te zeggen. Benieuwd hoe u Powerpeers het eenvoudigste kunt opzeggen? Lees dan verder!

 

Ik wil geen energie meer ontvangen

Het kan zo zijn dat u helemaal geen energie meer nodig hebt. Vaak komt die voor bij het gaan samenwonen, bij een overlijden of wanneer u gaat emigreren. Neem in dit geval contact op met de klantenservice van Powerpeers. Dit kunt u doen door te bellen naar 020 2202300. Geef in dit gesprek aan dat u wilt opzeggen. Wanneer u uw energiecontract hebt opgezegd zult u binnen 4 tot 6 weken een eindnota ontvangen. Op deze eindnota kunt u aflezen of u nog geld terug krijgt of bij moet betalen. Wanneer deze transactie is afgerond bent u helemaal van de energielevering af.

 

Overstappen naar een andere energieleverancier

Wilt u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan hoeft u zelf niet uw energiecontract op te zeggen. Na uw overstap zal namelijk uw nieuwe energieleverancier uw contract met Powerpeers opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Uw nieuwe energieleverancier zal uw contract opzeggen na het verstrijken van uw 14 dagen bedenktijd. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan Powerpeers namelijk een eindafrekening maken. Benieuwd waar u momenteel het voordeligste uit bent? Bereken het met onderstaande energievergelijker!

 

Kies direct een nieuwe energieleverancier

Maak direct gebruik van onze energievergelijker en kies direct een nieuwe energieleverancier! Door het vergelijken op basis van uw verbruik vindt u eenvoudig de goedkoopste deal. Na het aanmelden bij uw nieuwe energieleverancier zal deze zorgen dat uw energiecontract bij Powerpeers wordt opgezegd. Dit kost niets extra’s en is gewoon een standaard routine!

 

 

Klantenservice Powerpeers

Wilt u contact opnemen met de klantenservice van Powerpeers? Dan kunt u het beste bellen. Het telefoonnummer van Powerpeers is 020 2202300. Dit telefoonnummer is op werkdagen beschikbaar tot 17:00. Naast bellen kunt u ook uw vragen stellen via Facebook of Twitter. Via deze sociale kanalen kunt u waarschijnlijk niet uw contract opzeggen.

Liever mailen? Stuur dan een bericht naar service@powerpeers.nl. Wilt u een brief verzenden? Maak dan gebruik van onderstaande adresgegevens.

Post; Postbus 22214, 1100 CE, Amsterdam Zuidoost
Bezoekadres; Powerpeers, Paasheuvelweg 1, 1105 BE, Amsterdam

 

Ik ga verhuizen

Gaat u verhuizen? En bent u klant bij Powerpeers? Dan hoeft u uw contract in principe niet op te zeggen. Uw energiecontract is namelijk persoonsgebonden, en niet adres gebonden. Wanneer u gaat verhuizen verhuist uw energiecontract dus gewoon mee. Zorg er wel voor dat u uw verhuizing tijdig aangeeft bij Powerpeers. Op deze manier gaan een continue levering gegarandeerd worden.

Een verhuizing is overigens wel een mooi moment om te kijken of het niet voordelig kan. Zeker aangezien uw verbruik waarschijnlijk wijzigt is het belangrijk om opnieuw de markt de vergelijken. Zo kan een andere woning of een andere bewonersaantal flink invloed hebben op uw energiekosten. Direct vergelijken? Check dan onze energievergelijker!

 

Kosten Powerpeers opzeggen

Wilt u uw energiecontract Powerpeers opzeggen? Hier zijn in principe geen kosten aan verbonden. Waar u wel rekening mee moet houden is een eventuele opzegvergoeding. Dit is een vergoeding die een energieleverancier kan rekenen als u uw contract voortijdig opzegt. Hebt u een contract met een vaste looptijd? En is nog niet de hele contractduur verlopen? Dan zal Powerpeers de vergoeding in rekening brengen. De maximale hoogte van deze vergoeding wordt door de ACM vastgelegd. Check hieronder hoe hoog deze vergoeding momenteel ligt.

Resterende looptijdMaximale kosten per product
0 - 18 maanden€50,00
18 - 24 maanden€75,00
24 - 30 maanden€100,00
Meer dan 2,5 jaar€125,00
Lees hier meer over de opzegvergoeding.

 

Waarom Powerpeers opzeggen?

Wilt u Powerpeers opzeggen? Laat ons dan weten waarom! Laat een review achter op het bedrijfsprofiel van Powerpeers en help andere overstappers. Deze kunnen uw review gebruiken tijdens het vergelijken van energieleverancier. Meehelpen? Klik op deze link om uw review aan onze website toe te voegen!
 

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave