Overstappen naar Greenchoice

overstappen-naar-greenchoiceWilt u ook overstappen naar de klantvriendelijkste energieleverancier van 2014? Dat is heel eenvoudig! Via de website van Greenchoice kunt u eenvoudig overstappen naar écht groene energie. Wanneer u nog een energiecontract met een vaste duur heeft lopen houdt Greenchoice hier rekening mee, zodat u boetevrij kunt overstappen.

 

Eenvoudig overstappen in een paar stappen

Wanneer u de overstap wilt maken kunt u online een energiepakket kiezen en uzelf aanmelden. U kunt zelf een overstapdatum kiezen en Greenchoice regelt alle administratieve verplichtingen. Als alles goed verloopt, merkt u helemaal niets van de overstap. U hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven zodat er een juiste eindafrekening gemaakt kan worden. Dit gebeurt normaal gesproken één week voor de definitieve overstap.

Stap 1. Kies uit een van de energiepakketten op de website.

Stap 2. Meldt uzelf online aan en vul uw gegevens in.

Stap 3. U ontvangt een bevestiging en uw 21 dagen bedenktijd gaan in.

Stap 4. Geef uw meterstanden door zodat er een goede eindafrekening gemaakt kan worden.

Stap 5. De energielevering gaat van start en Greenchoice incasseert het eerste maandbedrag.

 

Overstappen naar Energieleverancier Greenchoiche

 

Energiepakketten Greenchoice

Wilt u ook overstappen naar Greenchoice? Kies dan uit een van de duurzame energiepakketten! Kies nu zelf uw eigen energiebron; Groen uit Nederland, Wind uit Nederland of Biomassa uit Nederland. Daarnaast kunt u zelf uw looptijd en tariefsoort kiezen. Wel zo handig! Daarnaast profiteert u altijd van de handige overstapservice van Greenchoice. Meer weten? Check dan de website van Greenchoice!

Wind uit Nederland

Groen Voorop (NL)

Biomassa uit Nederland

Kies uw eigen looptijd.Kies uw eigen looptijd.Kies uw eigen looptijd.
100% Wind + duurzaam gas.Combinatie + duurzaam gas.100% Biomassa + duurzaam gas.
Handige overstapservice!Handige overstapservice!Handige overstapservice!

 

Overstappen en verhuizen?

Gaat u verhuizen? En wilt u overstappen? Dat kan! Geef dan minimaal 1 week voor de sleuteloverdracht uw nieuwe adres op, dan heeft u direct energie wanneer u uw nieuwe woning betrekt. Wel zo prettig. Kijk voor meer informatie over verhuizen en overstappen op de website.

 

Direct aanmelden en overstappen naar Greenchoice

Wilt u direct aanmelden en overstappen? Of de diverse energiepakketten vergelijken? Bekijk dan hier de website van Greenchoice en stap over op écht groene stroom.

 

Overstappen naar Greenchoice

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave