Gratis PSV-shirt bij Energiedirect (+ €50,00 PSV-fanstore tegoed)

Gratis PSV-shirt bij Energiedirect (+ €50,00 PSV-fanstore tegoed)Wanneer u nu overstapt naar Stroom & Gas 2 Jaar Vast van Energiedirect.nl dan profiteert u van een gratis PSV-shirt en €50,00 PSV-fanstore tegoed. Op deze manier profiteert u van voordelige energie en u support uw favoriete voetbalclub! En uw overstap? Dan neemt Energiedirect u volledig uit handen. Meer weten over deze toffe aanbieding in samenwerking met voetbalclub PSV? Ga dan naar de website van Energiedirect!

 

 

Voordelen PSV-actie Energiedirect.nl

  • Ontvang ook een gratis PSV-shirt bij uw energiepakket.
  • Altijd 14 dagen bedenktijd na uw aanmelding.
  • Uw overstap wordt volledig geregeld door Energiedirect.nl!
  • Profiteer 24 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas.
  • Koop extra voordelige PSV-merchandise met €50,00 gratis Fanstore-tegoed.

 

Energiedirect.nl hoofdsponsor PSV

Energiedirect.nlSinds 1 juli 2016 is energieleverancier Energiedirect.nl officieel hoofdsponsor van de Eindhovense voetbalclub PSV. De twee bedrijven sloten een overeenkomst voor de komende drie seizoenen. Met deze grote stap wil de energieleverancier zijn naamsbekendheid flink vergroten en zorgen voor een flinke boost in het klantenbestand. Om deze overeenkomst te vieren hebben de beide bedrijven besloten samen een leuke actie op touw te zetten. Om deze reden ontvangt u nu dan ook een gratis PSV-shirt en €50,00 Gratis Fanstore-tegoed bij uw tweejarige energiepakket.

 

Overstappen naar Energiedirect.nl

Wilt u ook overstappen naar Energiedirect.nl en profiteren van een gratis PSV-shirt en €50,00 Fanstore-tegoed? Dat is heel eenvoudig geregeld. Ga nu naar de website van Energiedirect.nl en kies voor het 2 Jaar Vast energiepakket. Vul enkele gegevens in en meld u aan voor deze tijdelijk actie. Na uw aanmelding ontvangt u direct bevestiging en gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Na uw bedenktijd zal Energiedirect.nl zorgen dat uw eventuele oude energiepakket opgezegd wordt en dat uw nieuwe aansluiting gereed gemaakt wordt. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Direct profiteren? Ga dan naar de website van Energiedirect!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave