Ervaring UnitedConsumers


Heeft u ervaring met UnitedConsumers? Voeg deze dan ook toe op GoedkopeEnergieenGas.nl! Benieuwd wat andere over deze energieleverancier zeggen? Lees dan hieronder diverse ervaringen van andere consumenten!

 

Over UnitedConsumers

Ervaringen met UnitedConsumersProfiteren van korting op vaste lasten? Dat doet u eenvoudig met UnitedConsumers! Vaste lasten zoals energie, verzekeringen, tanken en uw smartphone abonnement hebben vaste prijzen. Tenzij ze worden ingekocht op grote schaal. Wanneer u in het groot inkoopt kunnen veel energieleveranciers veel scherpere prijzen bieden. Als consument alleen lukt dit niet, want aan één energiecontract, of één zorgverzekering hebt u natuurlijk genoeg. Daarom is er UnitedConsumers! Sluit u ook aan en profiteer van hoge kortingen op al uw vaste lasten.

 

Beoordeling over UnitedConsumers toevoegen

[kkstarratings id="2625"]Consumenten die een ervaring hebben met een energieleverancier kunnen deze eenvoudig achterlaten op onze website om andere consumenten te helpen met het vergelijken van aanbieders. Door middel van ons ratingsysteem valt te zien dat UnitedConsumers een ruime 8,5 scoort op basis van meer dan 35 stemmen. Hiermee ontvangen ze één van de hoogste scores op onze website! Naast de reviews of onze website is UnitedConsumers ook al 3x op rij verkozen tot beste energieleverancier in het jaarlijkse onderzoek van Gfk.

 

Al drie keer op rij de beste!

UnitedConsumers is door consumenten opnieuw uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland! Dit is de uitkomst van het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van GfK. In het onderzoek werden 13 van de grootse energieleveranciers beoordeeld door 15.000 Nederlandse huishoudens. In 2016 was het al de derde keer op rij dat UnitedConsumers met de prijs naar huis ging!

 

Al drie keer op rij de beste energieleverancier!

 

Ingezonden ervaringen met UnitedConsumers

Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met de website en diensten van UnitedConsumers.

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door Geverifieerde gebruiker over UnitedConsumers

Eenvoudig mijn vaste lasten verlaagd, niet een heel groot verschil maar toch mooi meegenomen.

Ervaring met UnitedConsumers toevoegen

Heeft u ervaring met UnitedConsumers? Voeg deze dan ook toe aan de pagina! Hiermee helpt u andere consumenten tijdens het overstappen van energieleverancier. Klik op onderstaande button en vul het formulier in om uw beoordeling achter te laten. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.