Ontvang €150,00 Korting bij Energieflex 3 Jaar Vast

Wanneer u nu via onze energievergelijker overstapt dan ontvangt u €150,00 korting bij Energieflex. Elk jaar dat u klant wordt ontvangt u namelijk €50,00 extra korting. Daarnaast ontvangt u ook nog eens drie jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Dit betekent dat u extra zekerheid hebt en geen last hebt van eventuele prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Energieflex u helemaal uit handen. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Direct afsluiten of bereken wat u gaat betalen? Maak dan gebruik van onze energievergelijker.

 

Voordelen

  • Bespaar op uw energiekosten. Ontvang in totaal €150,00 korting bij Energieflex.
  • Uw overstap wordt helemaal geregeld. Dus geen administratieve rompslomp.
  • Drie jaar lang zekerheid over uw energietarieven. Dus geen onverwachte prijsstijgingen.
  • Geen keuzestress. U hebt namelijk altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Geen gedoe! Eenvoudig en snel aanmelden via onze energievergelijker.

 

Energieflex vergelijken

Energie van de Energieflex met de markt vergelijken doet u door middel van onze energievergelijker. Voer nu uw energieverbruik in en check direct wat u bij de goedkoopste energieleveranciers gaat betalen. U kunt de selectie eventueel nog aanpassen met diverse filters om het helemaal naar uw smaak te maken.
 

 

Overstappen naar Energieflex

Wilt u ook overstappen en profiteren van €150,00 korting bij Energieflex? Dat kan eenvoudig en snel via onze energievergelijker. Voer nu hierboven uw woon- en verbruiksgegevens in om uw maandtarief te berekenen. Klik op het logo van Energieflex onder het kopje ‘’Aanbieders’’ om alleen de energiepakketten van Energieflex te selecteren. U kunt er ook voor kiezen om de energiepakketten van Energieflex te vergelijken met het overige aanbod binnen de energiemarkt.

Tevreden over het Energieflex aanbod? Klik dan op de button ‘’Aanvragen’’. Hierna kunt u direct het gekozen pakket afsluiten via onze energievergelijker. Dit doet u door het invullen van enkele persoonlijke gegevens en het aangeven van de startdatum. Na het insturen van uw aanvraag zal Energieflex u een bevestiging sturen en uw overstap in gang zetten na het verstrijken van de bedenktijd. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Binnen deze bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave