RENDO Netwerken

Het bedrijf RENDO Netwerken is één van de 8 netbeheerders die Nederland kent. Hiermee is RENDO Netwerken verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en de door ontwikkeling van een deel van het Nederlandse energienetwerk. RENDO Netwerken is een van de relatief kleinere regionale netbeheerders met een kleinere werkgebied dan bijvoorbeeld Liander, Stedin en Enexis. Het hoofdkantoor van RENDO Netwerken is gevestigd in Meppel.

 

”RENDO distribueert energie in haar werkgebied en doet dit zo veilig, efficiënt, duurzaam en ongestoord mogelijk ten gunste van haar klanten en aandeelhoudende gemeenten.”

 

Werkzaamheden RENDO Netwerken

RENDO Netwerken is als netbeheerder verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en door ontwikkelen van het gas- en elektriciteitsnetwerk. Hierdoor moet de complete regio kunnen vertrouwen op een constante aanvoer van gas en elektriciteit. Maar daarnaast heeft het bedrijf nog diverse andere belangrijke taken. Hierbij gaat het onder andere om;

  • Het verhelpen van storingen binnen het regionale energienetwerk.
  • Het aanleggen van nieuwe energie aansluitingen (zakelijk / particulier).
  • Het wijzigen van bestaande energie aansluitingen (zakelijk / particulier).
  • Het opnemen van meterstanden bij klanten binnen het energienetwerk.
  • Het installeren van (slimme) energie meters.

 

Werkgebied RENDO Netwerken

RENDO NetwerkenMomenteel is RENDO Netwerken verantwoordelijk voor het energienetwerk in de regio’s Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen, De Wolden, Steenwijkerland, Westerveld, Meppel en Staphorst. Binnen dit gebied heeft RENDO de intentie en ambitie om de belangrijkste regionale speler en gesprekspartner te zijn voor gemeenten en inwoners op gebied van energievoorziening en duurzaamheid. In 2013 hebben alle aandeelhouders binnen het bedrijf besloten om het bedrijf minimaal nog 4 jaar zelfstandig te laten opereren. Hiermee blijft RENDO minimaal tot 2017 een van de weinige regionale netbeheerders die Nederland nog kent.

Tip: Benieuwd of RENDO ook uw netbeheerder voor stroom en gas is? Via de website van EANcodeboek.nl kunt u opzoeken welke netbeheerder op uw adres actief is.

 

Contact met RENDO Netwerken

Heb u een vraag, opmerking of klacht? Dan kunt u deze doorgeven aan de klantenservice van RENDO. Dit kunt u onder andere doen door het invullen van een contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onderstaande contactgegevens.

Telefoon: 0522 – 856 400
Telefax: 0522 – 856 800
Email: info@rendo.nl

Bezoekadres
Setheweg 1, 7942 LA Meppel

Postadres
Postbus 18, 7940 AA Meppel

Ervaart u een storing? Neem dan contact op met het Nationale Storingsnummer. Bel met 0800-9009.

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave