Cv-ketel kopen of huren

De cv-ketel is één van de belangrijkste onderdelen van de centrale verwarming in uw huis. Door middel van de cv-ketel warmt u koud water op voor bijvoorbeeld de verwarming, de kraan of de douche. Een nieuw cv-ketel kopen of huren kan voordelig zijn voor uw energierekening. Sommige ketels zijn namelijk een stuk zuiniger dan de andere. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn en waarom u juist zou moeten kopen of huren.

 

Waarom een nieuwe cv-ketel kopen?

De meeste cv-ketels verwarmen water door middel van aardgas, wat het grootste effect heeft op uw energierekening. In sommige gevallen zal men het ook over een HR ketel hebben, dit is een cv-ketel met een extra hoog rendement. Wanneer u uw thermostaat omhoog zet zal uw cv-ketel aanslaan en water verwarmen voor in uw verwarmingsbuizen en radiatoren. Na het opwarmen zal het water door het systeem gepompt worden door middel van een circulatiepomp. Wanneer uw woning de gewenste temperatuur heeft bereikt zal de gastoevoer automatisch afgesloten worden, waardoor de cv-ketel stopt met verwarmen. cv-ketels of hr-ketels met een hoog rendement kunnen uw gasverbruik flink verminderen, wat jaarlijks een besparing kan opleveren van honderden euro’s. In sommige gevallen is het kopen van een nieuwe cv-ketel dus een slimme investering!

 

Waarom een cv-ketel huren?

Wilt u een nieuwe cv-ketel? Maar heeft u momenteel niet zo veel budget? Dan is het ook mogelijk om een cv-ketel te huren. Op deze manier profiteert u van alle voordelen van kopen. Maar dan zonder een grote eenmalige investering. Bij veel bedrijven is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden een cv-ketel te huren. Benieuw naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder enkele bekende partijen die u verder kunnen helpen met advies en installatie.

 

Cv-ketel huren of kopen bij Nuon

cv-ketel-kopen-huren-nuonWilt u een nieuwe cv-ketel kopen? Of misschien wel huren? Dan bent u bij energieleverancier Nuon aan het juiste adres. Bij Nuon heeft u de keuze uit alle A-merken, profiteert u van een vakkundige installatie en ontvangt u advies aan huis. Kies nu voor een voordelige cv-ketel van de beste merken zoals Atag, Nefit, Intergas, Vaillant, Remeha of Bosch. Voor professioneel advies werkt Nuon samen met Feenstra, de expert in cv-ketels, ventilatie en isolatie! Meer weten over de voordelen van het kopen of huren van een nieuwe cv-ketel? Bekijk dan hier de website van Nuon!

 

Cv-ketel huren of kopen bij Feenstra

Feenstra is dé cv-ketel specialist van Nederland. Niet voor niets beoordelen klanten de installatie door Feenstra met een 8,5! Bij Feenstra kunt er voor kiezen om uw cv-ketel te kopen of te huren. Hierbij kunt u kiezen uit alle kwaliteitsmerken. Hierbij kunt u denken aan Valliant, Intergas, Nefit, Remeha en ATAG.

Feestra bestaat uit een team van meer dan 800 gecertificeerde monteurs. En daarom is er bij problemen altijd eentje snel ter plaatsen. Wilt u advies? Uw cv-ketel vervangen? Of hulp bij storing? Ga naar de website van Feenstra en bekijk de mogelijkheden!

 

All-in Cv-ketel via Cvketelvoordeel.nl

Naast Feenstra en Nuon kunt u online ook eenvoudig een Cv-ketel bestellen via Cvketelvoordeel.nl. Deze nieuwe webshop is initiatief van diverse professionele installateurs in samen werking met onder andere Honeywell, Remeha, Intergas en AWB. Via deze webshop koopt u altijd een all-in cv-ketel. Dit betekent dat de installatie, en de benodigde materialen, altijd inbegrepen zijn in de prijs van de cv-ketel. Wel zo overzichtelijk! Naast een voordelige cv-ketel biedt Cvketelvoordeel.nl ook handige onderhoudscontracten in samenwerking met Feenstra. Benieuwd hoe voordelig u uit bent? Check direct het complete aanbod of vergelijk uw huidige offerte via de website.

Kies ook voor een goedkope en veilig gemonteerde cv-ketel en check direct het complete aanbod online.

Nieuwe Cv-ketel nodig? Check dan Cvketelvoordeel.nl!

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.

 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave