Overstappen naar HVC KringloopEnergie

HVC KringloopEnergieKringloopEnergie is energie verkregen uit restafval, biomassa, wind en zon. Duurzame energie dus! Wanneer afval niet meer gebruikt kan worden, dan zet de HVC het om in elektriciteit en warmte. HVC is het grootste niet-commerciële afval-, grondstoffen- en energiebedrijf in Nederland. En verkoopt sinds maart 2016 energie en gas onder het label HVC KringloopEnergie. Met KringloopEnergie wil HVC de cirkel rondmaken en schone energie op een transparante en eerlijke manier teruggeven aan de Nederlandse consument. Wilt u ook overstappen naar HVC KringloopEnergie? Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat!

 

Hoe het werkt

Wilt u ook overstappen naar duurzame energie van HVC? Dan kan eenvoudig en snel. Hieronder leggen we het in enkele simpele stappen uit.

  • Ga naar de website van HVC KringloopEnergie en kies een van de voordelige energiepakketten. Voer uw verbruik in om uw geschatte kosten te kunnen vergelijken.
  • Voer enkele gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Hierna ontvangt u direct een bevestiging via email.
  • Na uw bevestiging hebt u 14 dagen bedenktijd. Binnen deze bedenktijd kunt u nog zonder opgaaf van reden annuleren.
  • Wanneer u bedenktijd om is zal HVC KringloopEnergie zorgen dat uw eventuele oude energiepakket wordt opgezegd. Daarnaast draagt het zorg voor uw nieuwe aansluiting en al het papierwerk.
  • Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw oude energieleverancier een eindafrekening opmaken.
  • U ontvang per post de definitieve datum van de overstap. Zelf hoeft u hier niets voor te regelen.
  • Gelukt! U bent overgestapt op duurzame energie van HVC!

 

Stap ook over!

Hierboven heeft u kunnen lezen hoe eenvoudig het is! Ga nu naar de website van HVC en bereken ook wat u per maand gaat betalen! Hebt u nog meer vragen over het overstappen? Op de website van HVC KringloopEnergie kunt u nog meer informatie vinden.

 

Energiepakketten HVC KringloopEnergie

Wilt u ook overstappen naar HVC KringloopEnergie? Dan hebt u de keuze uit 2 soorten energiepakketten. Of u kiest voor een energiepakket met vaste tarieven, of voor een energiepakket met variabele leveringstarieven. Kiest u voor 1 of 3 jaar vast? Dan heeft u vaste leveringstarieven die de complete looptijd vast staan. Kiest u voor variabel? Dan bent u flexibeler en kunt u maandelijks opzeggen. Daarnaast betaald u altijd een actueel tarief, de variabele tarieven worden namelijk regelmatig bijgesteld. Meer weten of direct aanmelden? Ga dan direct naar de website van HVC KringloopEnergie!
 

Variabel

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Variabele tarieven.Vaste tarieven.Vaste tarieven.
Energie tegen inkoopprijzen.Energie tegen inkoopprijzen.Energie tegen inkoopprijzen.
Maandelijks opzegbaar.Eenvoudig overstappen.Eenvoudig overstappen.