Overstappen naar ENGIE

Overstappen naar ENGIEWilt u overstappen naar energieleverancier ENGIE? Dat kan in slechts een paar eenvoudig stappen. Tegenwoordig hoeft u dit niet zelf te regelen, bij ENGIE krijgt u namelijk een handige OverstapCoach! Met deze OverstapCoach heeft u bijna geen omkijken naar het overstapproces. Meer weten over uw overstap? Lees hieronder hoe het in zijn werking gaat.

 

Zorgeloze overstap met de OverstapCoach van ENGIE

Iedereen die de keuze maakt voor energieleverancier ENGIE krijgt een eigen persoonlijke OverstapCoach. En dat maakt het overstappen een stuk prettiger en eenvoudiger! De OverstapCoach zegt uw oude energiecontract op en meldt uw overstap bij uw netbeheerder. Verder zorgt de OverstapCoach dat u altijd op de hoogte bent van de status van het overstapproces. En mocht u toch niet tevreden zijn tijdens de overstap? Dan kunt u de overeenkomst alsnog kosteloos verbreken.

 

Overstappen naar ENGIE

 

Overstappen in 6 eenvoudig stappen

In slechts een paar eenvoudige stappen kunt u overstappen naar duurzame energie van energieleverancier ENGIE. Hieronder leggen we in een paar heldere stappen uit hoe de overstap verloopt.

Stap 1. U kiest het gewenste energiepakket op de website en meldt uwzelf online aan.

Stap 2. Binnen 12 dagen ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding.

Stap 3. Binnen één maand ontvangt u bericht wanneer de energielevering van start gaat.

Stap 4. Uw OverstapCoach zorgt dat uw oude energiecontract wordt opgezegd, hier hoeft u zelf niets voor te doen.

Stap 5. Twee weken voor uw definitieve overstap zullen uw meterstanden opgevraagd worden.

Stap 6. U krijgt automatisch bericht over uw nieuwe maandbedrag en ENGIE start de energielevering.

 

Kies uw energiepakket op de website van ENGIE

Wilt u ook besparen en bent u klaar voor een overstap? Bekijk dan nu de website en kies een energiepakket dat past bij uw wensen. Benieuwd wat u gaat betalen? Vul dan wat gegevens in en ontvang direct een indicatie! Bekijk hier de website van ENGIE!

 

Overstappen naar ENGIE