Essent volledig eigenaar van Energiewacht


verwarming-energie-kachel

Energieleverancier Essent is volledig eigenaar geworden van haar servicepartner Energiewacht. Essent bezat hiervoor al 50% van de aandelen van het bedrijf. Nu Essent volledig eigenaar is van het bedrijf, kunnen de bedrijven gezamenlijk het dienstenaanbod verbeteren om zo het wooncomfort van hun klanten nog meer te verbeteren.

 

Energiewacht

Energiewacht is sinds 1992 actief als serviceorganisatie voor verwarmings- en warmwatertoestellen in de provincies Groningen en Drenthe. Sinds 2006 is Energiewacht ook actief in het westen van het land. Meer dan 400 medewerkers dragen zorg voor 400.000 contracten op de particuliere- en zakelijke markt.

 

Breder aanbod

Vooralsnog richtte Energiewacht zich op het leveren en onderhouden van verwarmings- en warmwatertoestellen. Nu het bedrijf is opgekocht door Essent gaat daar verandering in komen. Er gaat namelijk een breder aanbod komen aan comfort-verhogende producten en diensten, zoals zonnepanelen, isolatiewerk en ventilatiesystemen. Maarten Top, directeur consumentenmarkt bij Essent is erg tevreden met de aankoop van Energiewacht: “Energiewacht is een sterke, succesvolle organisatie met een uitstekende reputatie. Wij bouwen graag met het voltallige team van Energiewacht verder aan dat succes. Zo kunnen wij klanten nog beter voorzien van comfort-verhogende producten en diensten”. Aldus Maarten Top.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.